Postuar më parë nga
DI_ANA
Perse ju duket zonja LILIANA SOTIRI (HOxHA) me e klikura ne internet ne Google? Sa mire qe e kemi ne shqiptaret ,ne flasim dhe klikojme si kofini pas te vjelave. Kjo zonje qe nuk diti te dale nga Blloku ,ku çdo gje i shkonte ne shtepi,ku nuk njohu vuajtje dhe mjerim,ku lindi dhe rriti femijet e saj ,ne kushtet e nje borgjezeje dhe nuk mendoj se si rriteshin femijet e tjere ,jo qe nuk ka te drejte morale te flasi po dhe nuk duhet te lejohet nga vete qeveria . C'fare merite ka kjo zonje? E ema e saj nje pergjegjese e devotshme dhe sekretare Partie po qe bente ligjin te Kombinati Ushqimor ,nje grua arrogante dhe prepotente ,nje komuniste pa shpirt dhe i jati po i tille ne emrin e te bijes dhe te krushqise, te zhduknin nga puna pa ditur se ke nevoje te rritesh femije!!
A i pelqeu asaj Enveri dhe Nexhmia dhe tani i eshte turrur si nje grifshe e keqe Nexhmies ,vjerres se saj . Cfare po kerkon kjo zonje? Ndonji shperblim si e persekutuar? Apo kerkon te hedhi balte aty ku se meriton?! S'me çudit kjo bishe qe eshte terbuar po me habit fakti qe kam patur dhe kam nje respekt per femijet e Enverit ,çfare i thote burri kesaj zonje te krrisur? Perse ai hesht ? C'fare kerkojne te fshehin keta burre dhe grua ? E dime se ç'fare fare rriten dhe edukuan ,ua njohim dhe femijet dhe lakuriqesite e grave te tyre! Valle kush e klikon kete monster? Po shikoni nji here ,nga sa persona ne bote klikohet ENVER HOXHA ? Cfare kerkon kjo zonje nga Nexhmija? Perse eshte irrituar kaq shume ? Perse akuzon te vjehrren per vdekjen e ENVERIT ,po turp nuk ka kjo femer? Perse nuk u irritua kjo ,kur populli skishte buke ,kur femijet e ketij vendi iken u larguan per nje jete qe se dinin as vete se ku shkonin ? Perse nuk priu e para ne demonstrata? Ajo ska bere asgje .Ku ishte kjo femer qe ne koke ka lloj lloj fantazish te semura, pse se tregoi kjo qe nuk ishte per socializem dhe le te bente ca vite burg? Asaj i pelqente jeta mondane e bllokut ,per mua kjo eshte nje mosmirenjohese. Le ta votoje jo google po dhe kush te kete qejf. Personalisht e urrej dhe kam nji antipati.Kaq keq eshte katandisur kjo zonje ? Perse si çon ato para ne nji spital dhe te tregoje qe ben nje bamiresi nje here te vetme,por na gezohet se klikohet per budalliqet dhe sajimet duke filluar qe nga Isuf Kalo,Ramiz Aline,Nexhmije Hoxhen ,pikerisht ata qe e mbajten afer dhe ja blene mendjen....Pse nuk e nderron mbiemrin kjo zonje kur na qenka kaq namusqare....kjo eshte thjesht nja karrieriste e ndyre qe kerkon te fitoje lek duke hedhur balte per ate bote ku ne cilen nuk vuajti aspak!!Ndersa ne te gjithe,duke filluar qe nga gjysherit tane,prinderit tane,neve vete na takon te shkruajme nje liber me vuajtjet tona,me kurbetin tone dhe me vdekjen e mijerave te rinjve dhe te rejave.....me korrupsionin qe vuan populli jone dhe varferine....Le te ndihmoje popullin ajo dhe mos na shese dengla neper faqe internetit me budalliqet e saj!
Mbase nepermjet ketij klikimi zonja e nderuar do na kerkoje nje vend ne Parlament apo qeveri..
Koha jote perendoj zonje!
Ps....Kam nje vleresim te madh per shkrimtarin Ismail Kadare,por jo si njeri,por vetem si shkrimtar.
Kjo zonje me beri ta kujtoj pasi ne 1990 ai vete shkroj "Te gjithe ata qe iken,ishin jashteqitja e kombit" dhe pak kohe me mbrapa erdhi dhe ai vete te "jashteqitja"!
Duke u quajtur edhe ky i persekutuar ne nje kohe qe ka qene keshilltari i Enver Hoxhes dhe nuk ka vuajtur fare as ai!
Krijoni Kontakt