Mendoni ju administratoret se do ishte me mir nje forum me disa nenforume te ndara ne 2 pjes nje pjes te jet komuniteti dhe pjesa tjeter te jet forum ne gjuhen angleze dhe nje pjes ti dedikohet informatikes dhe webmater
Mendoni ju administratoret se do ishte me mir nje forum me disa nenforume te ndara ne 2 pjes nje pjes te jet komuniteti dhe pjesa tjeter te jet forum ne gjuhen angleze dhe nje pjes ti dedikohet informatikes dhe webmater
Matrix Forumi Shqiptar eshte hapur per shqiptaret ne te gjithe boten qe ata te gjejne hapesiren e tyre. Interneti eshte i mbushur me lajme ne gjuhe te huaj dhe dikush qe ka interes ti kerkoje ato nuk ka pse te presi qe te postohen ne forumin tone por shkon e i gjen neper website te tjera. Ky forum eshte per shqiptaret dhe ne shqip. Kjo teme eshte hapur disa here dhe ka marre te njejten pergjigje qe po te jap edhe une por mesa duket nuk i ke lexuar. Sidoqofte forumi yne ka disa seksione te vecanta si psh nenforumi i letersise ku lejohet postimi ne gjuhe te huaj (kryesisht ne anglisht), ai i informatikes deri diku si dhe tek arkeologji/histori dhe pak tek shkenca dhe jeta. Ne si staf perpiqemi qe ta mbajme ne minimum perfshirjen e gjuheve te huaja neper tema pasi jo te gjithe i njohin ato gjuhe dhe mbi te gjitha nje forum shqiptar ku nuk shkruhet shqip nuk do te mund te quhej i tille.
Besoj se u sqarova.
Kalofsh mire.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nje nga misionet e Forumit Shqiptar eshte qe te ndihmoje bashkatdhetaret kudo qe ndodhen qe te mund te permiresojne dhe mesojne gjuhen shqipe. E perseris qe ne gjuhe te huaj ka shume faqe dhe ska pse te vihet e te kerkohen ne forumin tone. Ai bashkatdhetar qe eshte lindur dhe rritur ne mergim ka me shume se nje arsye qe te frekuentoje kete forum pasi keshtu i mundesohet mesimi dhe perfeksionimi i nje gjuhe te cilen per nje arsye ose tjetren nuk ka mundur ta ushtroje.une jam shume dakord qe forumi te kete dhe nen forume englisht. sepse shume anetare me origjine shqipetare qe per nje arsye apo tjeter nuk mund te kuptojne shqip. une si anetare i thjeshte plotesisht jam dakort qe te kete dhe nenforume englisht
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
gjithesi ishte nje mendim i imi personal pasi mentaliteti i shqipetareve te lindur jash trojeve shqipetare sa do te dine shqipen nuk mundet te mendojne shqipetarce,dhe njekosisht te japin ide apo mendime ekonomike , biznesi ,poltike etj.. ashtu sic mendon nje shqipetare qe ka lindur ne trojet tona shqipetare . eshte nje boshllek idesh mendimesh qe duhet plotesuar mes dy poleve te kunderta ne ide dhe mendime
Don"t believe the truth
tonny nje shqiptar qe ka nje mendim nese nuk e ben ate te qarte per te gjithe anetaresine atehere ai mendim nuk vlen fare. Ne forum shkrimet behen per te gjithe dhe jo per 10 apo 15 anetare. Gjate viteve ketu kam pare te vijne dhe te ikin shume shqiptare te lindur jashte Shqiperise dhe ne fund kam pare sesi e kane permiresuar shqipen, madje kane arritur te shprehen fare mire dhe qarte. Pra kur nuk mungon deshira cdo gje eshte e realizueshme. Je gabim kur thua se mentaliteti i shqiptareve te lindur jashte trojeve eshte qe te flasin ne gjuhe te huaj. Perkundrazi ata kane me shume deshire se une dhe ty qe te flasin e mesojne ne shqip. Dhe kete gje ja mundeson forumi yne.
Nuk kam cfare te sqaroj me shume per kete pike dhe kete teme personalisht e quaj te mbyllur.
shiko sipas ip adress qe mua me tregon ti ; jeton jasht shqiperise, dhe nuk mund te diskutoj per ne medim qe ju e dini shume mire ; prandaj mos krahasoni mentalitetin e te menduarit mes nje shqipetari te lindur ne trojet e shqiperis dhe nje personi qe baballaret e tyre kane qene shqipetare?? tregohoni me serioz ju lutem.
Don"t believe the truth
Ndryshimi i opinioneve nuk tregon mungese serioziteti por thjesht menyre te ndryshme te kuptuari te gjerave. tonny2 nuk behet ajo qe thua ti. Te mjafton kjo si seriozitet?
Krijoni Kontakt