Close

Rezultati i Sondazhit: iPOD vs MP3 PLaYER

Votues
20. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • iPOD

16 80.00%
  • MP3 PLAYER

4 20.00%
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    NICE ai iPOD touch..Per mendimin tim iPOD jane me te mire nga dizenjo dhe nga cilesia...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    iPod - normalisht ...
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Bardhi, tani Ipod touch eshte me shume se nje mp player i thjeshte.... medoj te mos e llogarisim ne kte teme se ska lezet.Normal qe eshte me superior nga gjithe te tjeret( si teknologji flas,si audio nuk e kam idene se skam degjuar ndonjere me kte model)
    Une e kisha fjalen per nje Ipod normal me nje Creative normal qe te luftojne me arme te barabarta
    Ne kete duel fiton Creative me siguri.
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Solla shembull iPod touch se eshte nga me te fundit nga Apple, dhe perdor vete momentalisht.Tregon qarte dhe evolimin e iPod. Kam perdorur iPod video dhe kam blere per nje te aferm iPod nano si dhurate. Te tre nga keto produkte, ideale.

Per te tjerat si puna e Creative nuk kam si flas pasi nuk kam perdorur
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    zeri 300 dollar jan kto ipodet ne usa se ktu ne shqiperi aq jan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mbase cilesia e ipod mund te jete me e mire,
    po raporti cilesi/ēmim duhet te merret pak parasysh. dhe ky raport tek ipod nuk eshte i madh.
    Marrim shembull ipod shuffle, nje mp3 player me funksionalitet elementar fare, vetem mp3, pa display, me dy-tre butona thjesht per pausee/play, next-prev,
    ēmimi eshte ne qiell.
    Me te njejtin ēmim blen diēka qe ka dhe video me cilesi me te mire.
    Ipod perfiton nga emri, jo nga cilesia efektive.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Postime
    4
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Ipod perfiton nga emri, jo nga cilesia efektive.
    xfiles, iPod gjithsesi emrin e ka bere nga cilesia, si cdo marke tjeter qe ka emer te njohur dhe te besueshem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga jimmy_bibaj Lexo Postimin
    xfiles, iPod gjithsesi emrin e ka bere nga cilesia, si cdo marke tjeter qe ka emer te njohur dhe te besueshem.
    ne rregull,
    por ēmimi a nuk eshte pak me i lart se ē'duhet?

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Bie dakort per cmimet e iPod, ne pergjithesi te larta.
    Apple mundohet ti mbaje konsumatoret nen hijen e iTunes per te blere muzike, video dhe filma....por nuk eshte fare pengese. Ne fillim duket gogol por sa te orientohesh me programin eshte fare lehte te manovrosh me media files.

Ne pergjithesi cmimi nuk behet pengese per mua personalisht, gjithmone tentoj te blej dicka qe me terheq syri dhe me pelqen. Kete iPod e kam pritur me kohe para se te dale ne treg, dhe nuk jam i zhgenjyer aspak nga kualiteti.Do ishe mire qe memoria te ishe me e madhe.

Citim Postuar mė parė nga _Matrix_ Lexo Postimin
    zeri 300 dollar jan kto ipodet ne usa se ktu ne shqiperi aq jan
    Mvaret se per cilen gjenerate te iPod e ke fjalen. Nese flet per Touch qe kam permendur me siper, ketu ne UK eshte £269.99 dhe ne USA nuk ja kam idene sa mund te jene.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Une personalisht jam i fiksuar mbas iPod. Posedoj nje Ipod video 160 gb dhe para disa ditesh mora dhe iPod Touch 8 gb dhe mendoj se me kete prodhim ata kane arritur kulmin. Kam perdorur dikur Creative dhe qe sdiskutohet per nga cilesia e zerit nuk i afrohet njeri (perfshi ketu edhe iPod) por iPod eshte me funksional dhe me trendy

Ne lidhje me pajisjet, kufjet e iPod te cdo lloj serie duke filluar qe nga Shuffle, te gjithe nanot dhe ato video kane nje problem ne cilesi. Pergjithesisht perdor kufje te tjera sepse ato origjinalet nuk me pelqejne.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tre pika te dobeta ne Real Player Real Player nje program i qelbur Spiun
    Nga benseven11 nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-02-2004, 23:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •