Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Hapja e një nënforumi të ri "KRONIKË E ZEZË"

Forumi Shqiptar është kthye në një medium masiv mbarëshqiptarë dhe mendoj se me këtë duhet të shtohen kategori të reja, varësisht kërkesës së anëtarëve apo ecurisë së ngjarjeve/dukurive jetësore.

Unë mendoj se Forumi Shqiptar duhet të ketë një kategori/nënforum për lajmet e shtypit të zi, të cilat dita ditës janë sa më aktuale në shoqërinë shqiptare anembanë globit. Në përbërjen aktuale të forumit kemi disa kategori ku zakonisht postohen lajmet e tipit: U vra filan biznesmeni, Aksident në rrugën xxx-yyy, e tjera i gjejmë në forumet: Bashkëpatriotët e mi në botë, Diaspora shqiptare, Problematika shqiptare, Aktualitete shoqërore, Problemet ndërkombëtare, Tema e shtypit të ditës, Tema shoqërore e shume forume tjera varësisht nga përkatësia profesionale apo fetare e një individi i cili shfaqet në këto lajme.

Sipas meje një forum me një emërtim si KRONIKË E ZEZË mendoj se do të përmbledh të gjithë këto tema dhe pjesa tjetër e forumit do të ishte më e pastër.

Manci
    Ndryshuar për herë të fundit nga Manci : 15-01-2008 më 13:02
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

Shlfeto vetem sot shtypin ditor she shiko sa lajme ka per kete fenomen:

Mjeksia Ligjore: Çifti i helmuar, dëmtime akute në organizëm
    Djegia dhe rrënimi, alarm për shtëpitë monumentale në Gjirokastër
    Fier, e përplas makina, vdes 65-vjeçari
    Vlorë, vdes 17-vjeçari i goditur pas koke
    Aksidentet, një i vdekur dhe tetë të plagosur në Qafë-Thanë
    Bombë në Metalurgjik, 10 viktima
    Helmi në verë është hedhur qëllimisht

---

Keto lajme jane si moster dhe jane vetem nga 3 gazeta: Shekulli, Shqip dhe Panorama, paramendo sikur te shfletosh 20 gazeta te perditshme sa ka Shqiperia, Maqedonia e Kosova, e diaspora?

Si thoni ju, kam te drejte?
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ke drejte manci
    edhe une i lexova keto lajme
    o zot na ruaj se cndodh sikur te jemi 1 miliarde banore
    JO SEKS PARA MARTESE

Ndersa per mua as qe ia vlen te vihen te tilla lajme ne forum. Mendoj se forumi ka me shume nevoje per informacione pozitive dhe informacione qe ndihmojne ne debatin dhe dialogun e perditshem midis shqiptareve anembane botes. Personalisht jam i VELUR me lajmet e kronikes se zeze. Madje shpeshhere mundohem ti anashkaloj pa i hedhur as me te voglin veshtrim. Kushdo qe do te marri informacionet mbi vdekjet e dites ne Shqiperi fare mire mund te lexoje gazetat e shumta shqiptare ne internet qe ofrojne informacion falas. Nuk ka pse ta kthejme forumin ne kukuvajken e lajmeve te zeza shqiptare.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Siç e ka thënë edhe Brooklyn, nuk kemi pse të servirim ato lajme.

Çfarë mund të diskutojmë ne rreth aksidentit të ndodhur në Qafë-Thanë? Të shkruajmë: "na vjen keq"?

Forumi nuk është një portal ku lajmet publikohen vetëm për tu lexuar dhe informuar shqiptarët kudo në botë, në forum postohen ato lajmë ku mund të diskutojmë mbi zgjedhjet e mundshme...
    Jeta ime, mban emrin e saj..

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Gjithashtu do shtoja qe lajme te tilla mund te permblidhen mjaft mire ne nje teme te vetme titulluar "KRONIKË E ZEZË" pa qene nevoja ti kushtosh nje nenforum te vetem. Kur tema mbingarkohet, mbyllet dhe hapet nje ""KRONIKË E ZEZË 2". Dhe gjithsekush mund te jete i lire te diskutoje duke ju referuar nje lajmi te caktuar.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Citim Postuar më parë nga Manci Lexo Postimin
    Forumi Shqiptar është kthye në një medium masiv mbarëshqiptarë dhe mendoj se me këtë duhet të shtohen kategori të reja, varësisht kërkesës së anëtarëve apo ecurisë së ngjarjeve/dukurive jetësore.

Unë mendoj se Forumi Shqiptar duhet të ketë një kategori/nënforum për lajmet e shtypit të zi, të cilat dita ditës janë sa më aktuale në shoqërinë shqiptare anembanë globit. Në përbërjen aktuale të forumit kemi disa kategori ku zakonisht postohen lajmet e tipit: U vra filan biznesmeni, Aksident në rrugën xxx-yyy, e tjera i gjejmë në forumet: Bashkëpatriotët e mi në botë, Diaspora shqiptare, Problematika shqiptare, Aktualitete shoqërore, Problemet ndërkombëtare, Tema e shtypit të ditës, Tema shoqërore e shume forume tjera varësisht nga përkatësia profesionale apo fetare e një individi i cili shfaqet në këto lajme.

Sipas meje një forum me një emërtim si KRONIKË E ZEZË mendoj se do të përmbledh të gjithë këto tema dhe pjesa tjetër e forumit do të ishte më e pastër.

Manci
    Hapja e nje nenforumi te ri nuk eshte dicka e 'thjeshte' si vizuale ashtu dhe ne ngarkesen qe krijon ne forum. Ndertimi i hapesires se forumit nuk behet sipas gazetave por sipas struktures se caktuar qe ka nje forum. Aktualitetet Shoqerore dhe Tema e Shtypit te Dites jane mese te mjaftueshem si nenforume per te pasqyruar ngjarjet e dites, perfshi ketu dhe kroniken e zeze. Nuk ka pse te kete nje sektor te vecante per krimin qe ne fund te fundit eshte vetem ngjarje dite dhe pjese e aktualitetit. Dhe ne gazeta krimi nuk trajtohet ne nje kategori me vete (pavaresisht se quhet kronika e zeze) por perfshihet tek aktualitetet ndersa lajmet e tjera perfshihen tek socialet. Nese do te linde nevoja per nje nenforum te ri ate mund ta meritojne gjera shume here me te vlefshme dhe mbreselenese sic eshte arti dhe kultura por jo kronika e zeze shqiptare.

Tema të Ngjashme

1. Një rifreskim i rregullores së këtij nënforumi
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-02-2006, 20:25
  2. Londra: Shqipëria në "listën e zezë"
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-01-2004, 03:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •