Close
Faqja 29 prej 29 FillimFillim ... 19272829
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 284 prej 284

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ate mendova dhe une kur e pashe. Nje zot e di sesa nga ato kam perdorur vete lol...
    Oh pulizzzzzzzzzz...

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Hey seriozisht.... shife ne youtube se e ke te plote.

E forta te ajo skena qe ndjek kalin e bardhe eshte qe mire qe nuk i ndahet kemba kembes, por here pas here i jep ndonje avantazh kalit edhe ndalon e pi uje.
    Pas pak e shef prape Vlashin qe vrapon midis ca pemeve duke prere deget me nje sepate qe skenaristi duket sikur e nxori papritmas nga b... nga kapelja desha te thosha.... Kali vazhdo me vrap, kurse Vlashi pi uje e pre shkarpa e arrin gjithmone.
    Fiks si ata filmat horror ku vrasesi duke ecur e arrin gjithmone viktimin qe vrapon...

Ky eshte Vlashi... edhe emri jo me kot ka ngjashmeri meee... he me ke?
    Ik se nuk e gjeni dot...lol... Vlashi=Flashi...lol

Ky eshte personazhi legjendar i kinematografise sone... une mendoj se eposi i kreshnikeve duhet rishkru me Vlashin brenda...
    Per kuriozitet i hodha i sy ksaj skenes .. ēa me pa .. te dhjefsha Triathlonin lol. Ka dhe i moment suspens ne pyll, kur Vlashi shiko majtas e djathtas se spo e gjente dot, pamvaresisht qe kalit i doli pshtyma tu vrapu ne krah te kundert, heroj prap se prap e gje lol. Kur e kap i hyp ne shkop, gjoja: U bone ti!
    D'Oh!

Faqja 29 prej 29 FillimFillim ... 19272829

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •