Se pari dua te them se njerezit qe quanin te tjeret konspiratore shume here(ne mos te gjitha heret) kan dale te gabuar dhe vazhdojne te dalin.
Se dyti nje lajm nga gazeta nuk e do te thote se ai lajm ashte i vertete, une e lexova artikullin dhe vetem pashe disa citime nga disa qe kan marre pjese ne fim te cilet hedhin poshte dhe quajne rrealizuesin "genjeshtar" por ama fakte nuk sjellin.
The 16'th amendment flet per taksat dhe jo per "income tax" gjykata e larte e ka konfirmuar se "income tax" nuk do te thote para qe ti mbledh qe te jetosh (pra te hash nje kashate buke)
a nuk ishte ai(cifuti) drejtori i bankes federale(banke federale private(qe askushe nuk mund ta hetoje apo kontrolloje "qeveri mbi qeverine" ) se nuk po me kujtohet emni i tij tani per tani , qo thote "se gjygjet lokale paskan ma shume fuqi(autoritet se gjykata e nalte" apo jam gabim?
aty ku thote ai se Aroni ja paska edituar ato qa paska deshur te thonte, atehere pse ai nuk na e thote ne gazeten "new york times" se qfare paska dashure te thonte?
Mjaft per sonte
Sepse 1 jam pak i dehurdhe i lodhure
dhe se dyti sepse pergjigja e jote ashte shume e gjate
do te te jap por jo sonte, ma fal
Krijoni Kontakt