Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Barat une te kuptoj shume mire dhe jam dakort me shumicen e postimit tend,por ja qe une jam tip enderrimtar si puna e barinjve dhe ndonjehere enderroj qe ky staf mund edhe ta degjoje zerin e anetareve

Tani qe te rrime brenda temes,mendoj se nje pergjigje anetaret e meritojne, nuk po them qe te vendoset sepse festat e fundvitit mbase nuk i kane lene kohen e duhur te marrin nje vendim perfundimtar,po thjesht nje pergjigje qe kjo ceshtje po shqyrtohet me seriozitet dhe brenda muajit janar apo muajit shkurt do merret vendimi....

Ti Barat cfare mendon ?
    O Hyj-Njeriu, je ne kullota te gabuara atehere...
    Nese nuk e kuptuar, duhet te jesh dele qe enderron jo bari qe enderron

Muajin e vure, po ke harruar vitin.

Mendimi im eshte si ka qene edhe me pare.

Une nuk hyj ne forum per hir te administratoreve apo pronareve, se te ishte ashtu as merrja mundimn ti shkruaja emrin.
    Megjithate, e drejte apo e gabuar menyra e drejtimit te ketij forumi, me ne fund te del ndonje tip dhe te thote ne dash rri ne dash ik, keshtu qe diskutimi behet duke pasur parimin ne baze e jo praktiken.
    FSh eshte prone e dikujt por eshte prodhim i anetareve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Jam dakord dhe une se duhet bere publike shkaku i perjashtimit, te pakten arsyeja pa patur nevoje te hyhet ne detaje.
    Psh Baptist, pse u perjashtua?
    Eshte nder anetaret me te nderuar te forumit,
    te pakten ta dime perse.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    pse eshte perjashtu baba
    ai ska sha njeri vec bente humor gjith kohes
    edhe mua do me perjashtojne se shpejti se kam nje gabim jam krenar qe jam shqiptar
    JO SEKS PARA MARTESE

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga BARAT Lexo Postimin
    O Hyj-Njeriu, je ne kullota te gabuara atehere...
    Nese nuk e kuptuar, duhet te jesh dele qe enderron jo bari qe enderron

Muajin e vure, po ke harruar vitin.

Mendimi im eshte si ka qene edhe me pare.

Une nuk hyj ne forum per hir te administratoreve apo pronareve, se te ishte ashtu as merrja mundimn ti shkruaja emrin.
    Megjithate, e drejte apo e gabuar menyra e drejtimit te ketij forumi, me ne fund te del ndonje tip dhe te thote ne dash rri ne dash ik, keshtu qe diskutimi behet duke pasur parimin ne baze e jo praktiken.
    FSh eshte prone e dikujt por eshte prodhim i anetareve

Barat une e kuptoj qendrimin tend dhe nuk jam kunder apriori,por aposteriori kuptoj se relatat interpersonale i japin kontinuitet nje centralizimi irracional qe primarizon inkoshencen violente e trasformohet ne vizibilitet negativ me efekte traumatike ne koshence,keshtu qe kalkulohet si arrogantesk edhe akti pozitiv ....

Gjithsesi besoj se mendimi im eshte mjaft i qarte per temen dhe nuk me duket e tepert kerkesa e parashtruar ne cdo postim....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Postime
    18
    Mendoj se ky eshte nje sygjerim shume i mire. Mire do te ishte sikur te ndodhte
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosėsh vetėm tek profili i llogarisė suaj!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2007
    Postime
    33
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Jam dakort me sugjerimin e mesiperm...

Psh eshte perjashtuar edhe Baptisti.... Lind edhe natyrshem pyetja,si ka mundesi gati te gjithe ata qe shkruajne tek historia e qe merren me germime historike debohen?

Hiq Dariusin gjithe te tjeret qe shkruajne jane debuar shpeshhere,le te themi nga ata qe shkruajne me shume....

Si ka mundesi nje gje e tille?
    si ka mundesi kjo gje? te kete rol te dyfishte ki Dariusi valle? Apo mos eshte ki qe perjashton per te mbet vete i pari?

Une do i sugjeroja stafit, qe kete punen e njoftimeve t'ja jepnin Di_Anes, dhe ta ngrenin ne detyre, ta benin edhe ate SM, se me te zellshme se ate dhe te palodhur per te ndejtur 24 para comp-it s'gjen pronari.

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    pse eshte perjashtu baba ai ska sha njeri vec bente humor gjith kohes
    Citim Postuar mė parė nga Camiko Lexo Postimin
    si ka mundesi kjo gje? te kete rol te dyfishte ki Dariusi valle? Apo mos eshte ki qe perjashton per te mbet vete i pari?
    Ja pse nuk hapen tema me sqarime per anetare te perjashtuar. Mjafton te lexosh keto dy postime dhe kuptohet pse-ja.

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    bukur shume..me ne fund nje pjesetar i stafit denjoi nje pergjigje... Faktikisht prisja nje pergjigje
    pozitive duke pare flukset pozitive qe te ngjallte postimi i Fiorit po mesa duket po pritej ndonje postim per tu kacavjerrur dhe fshehur koken si puna e strucit....

Ketu po kerkohet nje teme informative sigurisht e kycur ku te jete motivimi i stafit,jo nje teme ku te plasin ankesa dhe hipoteza ....

Hyj-Njeriu une denjova ti pergjigjem per ti dhene fund karagjozllikut qe po katandisej kjo teme. Pergjigja ime per tema te tilla eshte dhene me dhjetra here dhe skam nder mend te perseris veten ore e cast. Kush do te lexoje lexon dhe KUPTON.

Proverba e strucit me koken e fshehur eshte interesante por si shume i dhene mbas atyre shqiptare e jo te huaja do thoja qe do shkonte me shume nese mund te thuhej qe; kur ske cfare ti besh gomarit, i bie samarit.

Nese ti apo dy te tjere shtroni nje dicka qe llogjikisht duket e drejte, ka me mijera te tjere qe kerkojne 'llogari' per budallalliqe te tipit anetar i nderuar, apo nuk shan njeri, apo nuk tallet me njeri... pavaresisht se 99.99% nga keta qe perjashtohen kalojne cdo kufij miresjellje, norme apo mungese etike ne shkrimet e tyre. Apo me keq akoma, te tipit te komentin te dyte qe citova une. Hajde gjeje ti me keta lloj njerezish.

Nese stafi i admin-ve dhe i smod vendosin qe te publikojne cdo perjashtim qe behet me arsyen perkatese mua sme krijon aspak problem. Por deri ne ate moment une i bindem te njejtave rregulla qe jane per te gjithe ketu, pra si anetar i thjeshte. Tjetra, kur perjashton Darius dike, ate e merr vesh gjithe forumi.

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Nese stafi i admin-ve dhe i smod vendosin qe te publikojne cdo perjashtim qe behet me arsyen perkatese mua sme krijon aspak problem. Por deri ne ate moment une i bindem te njejtave rregulla qe jane per te gjithe ketu, pra si anetar i thjeshte. Tjetra, kur perjashton Darius dike, ate e merr vesh gjithe forumi.

Kerkesa nuk eshte te piketohet anetari i stafit qe perjashton,thjesht motivimi ,ne emer te stafit ne pergjithesi,apo ne emer te administratorit kryesor...
    Nese sot perjashtohet dikush sigurisht qe merret vesh dhe te gjithe njerezit pyesin...Ky eshte thjeshtim edhe i punes se stafit qe ska perse te merret me ankesa te vazhdueshme e te mbylle tema si deri me sot ,duke u bere 'i keq' ne syte e anetareve...

Gjithsesi nuk e kuptova mire,nese nderhyrja jote erdhi si pasoje e vendimit te marre ne staf sic tha Fiori ,apo ishte nderhyrje thjesht per te treguar qe je kundra per arsyet qe permende dhe qe jane sigurisht te qendrueshme....

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-03-2009, 08:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •