ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Endless une e vleresoj kapacitetin tend ne shume tema ku ti jep pergjigje.
Ne rastin e ketij "vibratorit",postmi yt u fshi nga une pasi tema fliste per dhenie mendimesh ndaj dhurata qe mund ti afrojme partnereve!
Postimin tend ku ti flisje per kete lloj dhurate e ndiqte postimi i dikujt tjeter qe spo ja permend emrin,por qe eshte njeri nga keta qe ankohet,ku ne te cilin ishin fjale teper ofenduese dhe te uleta per nje femer...
U detyrova te fshija te dyja postimet....pasi nuk mu duken te denja per te qene ne ate teme dhe plus ne lidhje me ate dhurate qe ti propozoje shume te tjere do e kthenin temen ne diçka ofenduese per femrat.
NUk ke marre paralajmerim nga une per kete gje,po me siguri do kesh marre ne ndonje vend tjeter,ku mund te kesh folur diçka qe nuk hyn te fjalori i hijshem.
Per informacion po te bej te ditur qe une personalisht si edhe shume te tjere bejme çmos te heqim banalitetet neper tema,po edhe çdo nje mn duke kontrolluar temat dhe postimet nuk jemi ne gjendje ta bejme...
Fshirjet behen sipas rregullave dhe nuk ka asnje konflikt interesi ne mes..te na falesh!
gjithe te mirat
"Carpe Diem"
Postuar më parë nga Endless
Paralajmërimin e ke marrë nga unë duke ta shoqëruar edhe me arsyen pse e more.
Postimet që mendon se bien ndesh me rregulloren e forumit mjafton ti raportosh.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Po te pergjigjem per hir te funksionit qe kam dhe sepse mendoj qe flas me nje njeri qe ne vend te tallashit ka tru ne koke. E para e punes eshte rreptesisht e ndaluar shkruarja e nje teksti te plote me germa te medha pasi konsiderohet e bertitur. E dyta me me respekt ndaj stafit se sta ka njeri per borxh as ty dhe as te tjereve si ty. E treta meqe e kerkove vete, ti je nje nga anetaret me skandaloz ne hartimin e shkrimeve dhe hapjen e temave. Je ekzemplar ne chit chat dhe shkruan shpesh komplet jashte teme. Per kete dhe kemi komunikuar bashke. E katerta, nese ti mendon se sa here do te te fshihen temat ti do i hapesh perseri me kete nuk i prish pune aspak as stafit dhe as forumit por vetes se do perfundosh i perjashtuar. Per ta bere me te qarte; ti nuk do e shohesh veten jashte forumit sepse shpreh mendimin tend por per menyren sesi reagon dhe sillesh ndaj te tjereve dhe ndaj stafit dhe sidomos shkeljen flagrante qe i ben rregullave te ketij forumi. Askush nuk ndalon shprehjen e mendimit te lire dhe personal. Te ankohesh per kete gje eshte spekulative dhe mungese argumenti nga shume prej jush qe jeni tashme te njohur me gisht per shkelje te rregullave.
p.s. e fundit, une sjam as i jehovait dhe as i babait te jehovait. S'kam asnje preference dhe besim fetar. Here tjeter kur shkruan perdor trurin dhe jo vakumin.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
mungoj une....:P
Mungojne personat e vjeter.....
Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)
ja ironia jote un e kuptoj dhe smerzittem se esht pjes e gjuhes shqipe.ti pse sarrin te kuptosh ironin time.apo hajd se jam moderator ene jam perendi,pastaj pervec se ironis perdora edhe llogjiken te postimi i par.apo se ke lexuar dhe sesht faji im kur nje person i bie te mires me shqelm.per kete arsye fola ashtu te postimet e tjera qe ti i fike spse i meritonte ato fjal,dhe fundit historin dhe boten e kan kthyer ne rrug te mbar ata qe kundershtojn sistemin sepse ka gjithmon dicka per tu kundershtuar.respekte
Ndryshuar për herë të fundit nga offspring : 05-12-2007 më 14:13
Jo eshte diferenca midis pothuajse 3 diplomave nga njeri krah dhe bodyguard nga ana tjeter. Beje vete llogarine.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ne forum mungon toleranca fetare ne radhe te pare... Une per vete nuk mund te jem ne humor per tema te tjera , sepse sa hap postimet e reja gjej shume postime qe i perkasin forumit te tolerances ( qe vetem i tille nuk eshte ) dhe shikoj lloj lloj sharjesh e ofendimesh.
Ne radhe te dyte mungon gjykimi i drejte... disa anetare favorizohen , dhe te tjere marrin verejtje per postime te te njejtit karakter ( edhe pse me thelb te ndryshem ). Gjithashtu ngaterrohet me se keqi e drejta e fjales dhe shprehjes se mendimit te lire me cenimin e lirise dhe te drejtave te tjetrit.
Eshte mese normale qe midis 35000 perdoruesve te forumit te kete lloj lloj personash , por eshte detyra e moderatoreve qe te merren me ta. Pra nuk mjafton justifikimi qe merremi me shume anetare , sepse vete e kemi zgjedhur kete rol dhe duhet te mundohemi ta justifikojme.
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
esht ndryshe te jesh <shkollar>dhe ndryshe te punosh ne ushtri dhe te shkosh me mijera kilometra larg familjes dhe femijes per te ndihmuar ata qe kan nevoj.pastaj i kam ene un 2 diploma.universiteti ushtarak ne modena edhe ekonomiku po atje se e kishim te detyrushme te mbaronim 2 deg.por sic e shef se ben shkolla njeriun.ate diplomen tjeter tate e kam ne xhep se kam par me shum se ti nga kjo jet.nigjoe <trutallashin>se me raste budallai flet me mir se njeri qe ka 3 diploma ok
ene se mos harroj esht ky trutallashi sic me quajte ti zoti shkollar qe po le lesht ne mision qe shqiperia te futet ne NATO sepse skemi mundesi tjeter per tu futur ne be per sa koh na udheheqin shkollaret.po tani te iken llafet apo se prisje qe tru tallashi te kishte 2 diploma.nuk esht e then se punon ne ushtri(bodyguard sipas teje)dhe je fishkellim.te kishim ca fishkellima si puna ime do ta shihje ku do ishte shqiperia por e kan ne dor shkollaret dhe shih ku jemi,pu drita,pa uj,pa pun pa te ardhme
Ndryshuar për herë të fundit nga offspring : 05-12-2007 më 14:41
Krijoni Kontakt