Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    Citim Postuar më parë nga bar/bunja Lexo Postimin
    ene se mos harroj esht ky trutallashi sic me quajte ti zoti shkollar qe po le lesht ne mision qe shqiperia te futet ne NATO sepse skemi mundesi tjeter per tu futur ne be per sa koh na udheheqin shkollaret.po tani te iken llafet apo se prisje qe tru tallashi te kishte 2 diploma.nuk esht e then se punon ne ushtri(bodyguard sipas teje)dhe je fishkellim.te kishim ca fishkellima si puna ime do ta shihje ku do ishte shqiperia por e kan ne dor shkollaret dhe shih ku jemi,pu drita,pa uj,pa pun pa te ardhme
    E shoh qe qenkemi marre vesh Nejse here tjeter do mundohem ta bej me te thjeshte. Krahasimi me bodyguard ishte thjesht figurativ. Une se kam idene se cfare profesioni ke ti apo cfare shkollimi ke ti. Po e le me kaq kete replike pasi nuk eshte midis Darius dhe barbunjes. Ti e the fjalen tende, leri te tjeret te flasin. Kjo shmang dhe chit chatet.

p.s. Do shtoja dhe dicka. Kjo teme eshte hapur nga nje anetar per te shprehur nje shqetesim te pergjithshem ndaj asaj qe mendon se i mungon forumit. Nuk eshte hapur per ankesa ne lidhje me tema apo shkrime te vecanta. Ato jane probleme qe zgjidhen me raportime tek administratoret dhe mesazhe private ndaj moderatoreve dhe smod. Ju lutem mbaheni parasysh qe mos shnderrohet tema ne nje pacavure kur se merr vesh i pari te dytin.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    .

E treta,fakti qe ti nuk je lene " te besh gallata me shoke e shoqe",nuk me duket nje arsye me vlere per te kritikuar gjithe forumin.Siç e thashe per gallata ekzistojne mp,chati dhe msn...

E para, Chatin edhe msn frekuentoje vete, se mua sme pelqen as chati as msn, ne forum ndjej sikur po lexoj dicka interesante, ne chat apo msn futu ti meqe aty e gjen veten te besh gallate edhe qejf.

Eshte tjeter te besh shaka,po duke ju permbajtur temes dhe duke ndare opinionet tona per to, dhe eshte tjeter te "besh rremuje",me fjale jo te hijshme dhe ofenduese!
    Nese ti gjejn nje fjale ofenduese nga ana ime ne kte forum, un do te them ty qe ke te drejte, edhe un jam tip qe ofendoj ose shkaterroj temat.

Por sme duket aspak llogjike qe ti te me akuzosh mua per kte gje, e para sepse sjam kalama me moshe, e dyta llogjikoj 100 her me shume se ty ne ato qe them, se ti po i hudh fjalet ne ajer kot!

Nqs ti ketu e quan nje vend lajkataresh e servilesh,atehere nuk e kuptoj pse gjithe ky debat,asnje nga ju nuk mbahet me zor,por ama siç thashe edhe them,shikoni nje here veten pastaj gjykoni antaret ose stafin e ketij forumi.

Un nuk futem per ty ne kte forum, harroje! As te lexoj shkrimet e tua.
    E kam pare se sa llogjikon edhe mendon ne ato qe shkruan, ndaj mos ta marre mendja se futem per te lexuar ty.
    E kam then me lart se futem per disa shoke e shoqe qe me pelqen te flas me to, jan e vetmja arsye se pse futem.. edhe ti sje ne kte liste, ndaj mos me thuaj po te pelqeu rri po ste pelqeu ik, ske te drejte te ma thuash kte fjale, ste kam zen deren e shpise un qe te me thuash ti IK nga forumi. Un them gjera qe i mungojne ktij forumi ose me sakte GJERA QE ME MUNGOJNE MUA NE KTE FORUM. Ti ske te drejte te me thuash, po te pelqeu rri, po ste pelqeu ik, sepse ne hyrje te forumit nuk ka te shkruar TOKA ESHTE E ZENE NDAJ KUJDES KU FUTENI Kam lexuar rregulloren edhe jam futur, sbesoj te kem ofenduar njeri, edhe nese e kam ber, E KA MERITUAR 100%
    Ndaj mati fjalet mire e dashur Diana..

Se çfare i mungon ketij forumi?
    Per mua asgje....i ka te gjitha.
    Nuk e kisha me ty ne fillim,po meqe ty tani "te dogji",tu pergjigja!
    Per ty normale qe nuk mungon asgje, se ti je plas tek tema e dashurise, e vuajtura e shekullit per dashuri, normale qe nuk sheh me larg se asaj qe quan ti "dashuri" edhe normale sikur vetem ate nenforum te kishte i gjith ky forum, ti do ndiheshe rehat.

Mua sme dogji aspak ajo qe the, po mundohem te bej debat, edhe nese me pergjigjesh me ironi edhe ngacmimel, po ne te njejten menyre do te pergjigjem edhe un. Por mendoj se eshte me mire nga ana e te dyve ta lem kte debat, edhe te shohim se cfar mungon ne kte forum, te gjejm dicka qe nuk shkon, se te meta kemi plot si antare si un edhe ti.. por me mire i leme kto debate personale, sepse me dukesh edhe grua ne moshe edhe sdua te te prek ne "ndjenjat e tua te dashurise".

Gjith te mirat
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    meqe jemi tu fol per moderatoret lol per menimin tim vec Darius ia baj hallall te tjeret me duken sikur e kan mor at post se u duket ma bukur nicku me ngjyr te kuqe ose blu te erret lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nuk me prekin fare keto qe thua Apollyon....absolutisht jo!

Me thuaj brenda nje muaji rregjistrimi me sa antare je share dhe ofenduar?!

Sa per banalitetet ato i kam fshire,gjithashtu edhe chit chatet...

Mua me pelqen dashuria dhe romanca,ty te pelqejne llafet dhe debatet.
    Sja vlen te bej llafe me ty!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ore moderatoret jan tamam, jan te zgjuar edhe moderojne mire.
    Nuk e kan fajin ata ktu po flasim per tjeter gje, moderatoret jan OK. Po flasim se cfar mungon, na duhet pak me shume humor pak me shume gallate qe te hyjm me qejf, jo sa her te hyjm te gjejm 100 tema fetare edhe 100 te tjera politike.

Darius ka hap shum tema interesante edhe me shum vlere, madje eshte nje nder arsyet qe shum njerez frekuentojne forumin, sepse jan gjera qe te terheqin ti lexosh. Darius po jep nje kontribut te papare per kte forum me ato tema qe ka hapur sinqerisht.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    eejjjjjjjjjj, gjith keta ankese si me jua pase me borxh!
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk me prekin fare keto qe thua Apollyon....absolutisht jo!

Me thuaj brenda nje muaji rregjistrimi me sa antare je share dhe ofenduar?!

Sa per banalitetet ato i kam fshire,gjithashtu edhe chit chatet...

Mua me pelqen dashuria dhe romanca,ty te pelqejne llafet dhe debatet.
    Sja vlen te bej llafe me ty!
    Ma thuaj ti pra me sa veta jam share edhe ofenduar!??

E shef qe flet kot? Sepse sjam share as ofenduar me asnjeri, kur sme njef pse flet kot? Si mendon ti qe hyj te shahem edhe te ofendohem me milet ne forum? Pse i krijon tjetrit nje imazh te keq kur ne fakt se ka? Edhe un atehere per ty them se je e dale dore, nuk te vjen inat ty te te paragjykoj kot? Cna i ngre nervat kot aman, ca jan kto fjale qe thua? pff ik Diana se nuk ja vlen debati me ty sinqerisht, je e dobet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Shpesh kaloj me ore te tera ne forum, duke pritur ndonje user qe te postoje ne ndonje teme, por me kot...
    Shume usera lexojne temat dhe postimet e te tjereve, por kurre nuk replikojne, kurre nuk marrin pjese ne tema. Pse???
    Me duket sikur ka humbur ai zjarri dhe buja e Forumit Shqiptar, i cili cdo ore do kishte nga nje teme te re te hapur... Cfare ka ndryshuar???
    Ndoshta e kemi dhe ne ne dore te ndryshojme, te rregullojme vendin te cilin frekuentojme.
    Ju ftoj te jepni mendimet tuaja, pra sipas jush cfare i mungon, ose cfare nuk shkon me forumin?
    Respekte!
    Meqense dikush ketu tha qe mvaret nga kultura dhe mirkuptimi ndermjet antareve, mund tju them qe ky forum ka patur antar me nje tjeter kulture me te larte nga ajo e sotmja, por per arsye qe i dine ata qe duhet ti dine, nuk jane me dhe jane larguar me " deshire?"
    Ky forum kishte fatin te mblidhte ne fillim gjith ate brez qe ishte lindur e rritur ne diktature ,gjith ate brez qe luftoi per demokraci,gjith ate brez qe mori rruget e mergimit ne vitet 90 duke rrezikuar jeten me anije gomone e mjete te improvizuara per nje jete me te mire per vete dhe familjet e tyre ne Shqiperi.Eshte ai brez qe mban ende Shqiperine dhe familjet me pune dhe ndihma.Te gjithe keta kishin c'te thonin por ata qe drejtojne forumin nuk ishin ne gjendje ti mbanin dhe sot forumi frenkuetohet nga antare te rinj ne moshe dhe qe ende nuk kane mesuar asge nga jeta, per t'ja u treguar te tjerve, apo per te keshilluar te tjeret , keshtu qe e perdorin forumin shpesh per gallate dhe lind konflikti me stafin, ndersa konfliktet e brezit tjeter ishin ndryshe nga te sotmet.Nuk thot kot populli c'te mbjellesh do korresh.
    Ja dhe disa emra nga ata qe mungojne dhe qe me vijne nderment keto memente:
    Kolombi,Leci,Liones,Era1,Wisper,dito,Xeni,Cyklomot ik,Deus,Ash,Oiseau en vol,LegjionLabeat,Barat,acid ,Kryeplak,etj......etj...Kjo liste eshte ende e gjate dhe pak rendesi kane emrat para arsyes pse zgjodhen heshtjen.

Edhe une jam i larguar me "deshire?" ku mbas nje kerkese te stafit, pas shume hezitimesh vendosa te marr pjese vetem ne dy forume ate te Ushqimit dhe mjekut per ju .
    Dardajan
    larguar forever

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Pershendetje Dorontina,

Postimet edhe ne si moderatore na fshihen kur nuk i permbahemi temes,edhe ne kemi postime te fshira nga moderatore te tjere ose anasjelltas.

Nuk e kuptoj pse gjithe kjo "perbuzje" ndaj forumit nga ana jote pasi ti ke kohe ketu dhe sje ankuar ndonjehere.

E paske harruar heshtjen "franceze" me kete rast!

gjithe te mirat

Nuk po perbuzi askend , kam qen ne teme me duket.

fraqezt thon edhe te heshtesh asht te marresh pjes ne krim.
    ketu nuk ke vendi ;per thenien tjeter ;
    "heshtja asht e art e fjala argjend.
    keni pershendetje nga une
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    i mungon nje nenforum ku nuk ka moderim.. nenforumi i tille do te kishte me se shumti tema e shkrime.
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë ju mungon ?!
    Nga kleadoni në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 944
    Postimi i Fundit: 09-11-2023, 06:18
  2. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  3. Presidenti Moisiu mbledh homologët e rajonit, mungon presidenti grek
    Nga kolombi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 22:41
  4. C'ka mendoni per fatin e juaj?
    Nga I_DREJTI në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 07:53
  5. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-08-2004, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •