Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Pse nuk ndryshohet titulli i temes Krishterizmi apo Islami

Dua te them dy fjal per Paniel sepse ne nenforum ku eshte mod. nuk e ndryshon titullin e temes dhe nje kohesishte i fshin te gjitha shkrimet qe behen nga ana e muslimaneve .
    Aty lejohet qe te thuhen qfardo fjal per islamin a kur poston ndonje anetar musliman per tu mbrojt shkrimet e tij fshihen
    Dua te ankohem rreth ketij gjesti jo te mir te Paniel
    Flm per mirkuptim

Sepse ai eshte nenforum i protestaneve dhe pervec besimtareve te tyre nuk lejohet asnje tjeter te postoje. Ky eshte nje rregull mese i qarte per nenforumet e fese. Cdo nenforum i nje feje te caktuar eshte hapur per besimtare qe i perkasin asaj feje. Aty ata mund te bejne cfare te duan, te shkruajne si te duan dhe te mos perfillin besimet e tjera. Ti si i fese myslimane ske pse futesh aty dhe te prishesh gjakun me gjerat qe u thenkan. Peniel nuk futet te nenforumi mysliman dhe ne kete rast ai kryen detyren e tij si moderator me se miri.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Darius te kuptoj plotesisht qka ke thene .
    Po ne shqipetaret nuk e kem zakon te shikojm duke na share dhe te mos bejme asgj dhe kjo nuk i hije forumit ne pergjithsi .
    Ke pare ti ne nen forumin musliman duke thene diqka per krishtere dhe duke ja mbyllur gojen ? - jo
    kjo ndodh vetem ne nen forumin protestant
    Mua sme intereson qka behet aty le te diskutojn nate e dite por jo duke ofenduar islamin e duke i fshir shkrimet tona .
    Tu kisha lut vetem per nje gje qe te ndikosh pak te Paniel vetem tja ndryshoj titullin jo me shum per tjera sene qka dojn te bejne sepse nuk me hyn ne pune punet e tyre sepse kam te miat
    Flm per mirkuptim dhe te uroj nate te mire

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po e shoh se ka qen e kote kjo ankes ka shkuar ne vesh te shurdher
    Flm gjith atyre qe jan munduar bile te lexojn se per te kryer pune nuk ka kryer njeri

Xhamia ankesa jote nuk ra aspak ne vesh te shurdher dhe pergjigjen e more nga une. Eshte tjeter gje nese te pelqen ose jo. Une ne nenforumin mysliman kam pare shume gjera per te krishteret por nuk kam nderhyre dhe skam nder mend te nderhyj pasi ai nenforum i perket myslimaneve. Po te mbahet parasysh kjo gje do shmangen dhe keqkuptimet dhe ankesat pa baza.

Kalofsh mire.

Tema tė Ngjashme

1. Historia e Shqipėrisė
    Nga Albo nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-08-2004, 22:30
  2. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Fiori nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 02-09-2003, 00:16
  3. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Fiori nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 00:21
  4. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Postimi i Fundit: 23-06-2003, 09:43
  5. Buletini javor nga Forumi Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-06-2003, 07:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •