Xfiles dhe Perla, po ju te dy per ketu e late dating e?Mire qe spo ja lypni njoni tjetrit publikisht....
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 26-06-2008 më 23:48
Une kete do ta beje me kapituj me sa shoh![]()
CHAPTER 1
- Me pelqen nje djale inteligjent dhe jo thjesht vetem ne aspektin e shkolles por inteligjent ne fushen e jetes.
- Dikush qe eshte i matur dhe serioz, por ne te njejten kohe qe te ben per vete me humorin e tij.
- Dikush qe eshte i thjeshte dhe me ben te ndihem mire me te.
- Dikush qe eshte i sigurte ne vetvete, dhe nuk dorezohet kurre. Nqs do dicka, do bej gjithcka qe ta arrij.
- Dikush qe ka qellime dhe synime ne jete, ka nje vizion te qarte ne mendjen e tij se si e shikon te ardhmen dhe si do arrij atje.
- Dikush qe do me bente te enderroja per te kur nuk jam me te, dhe qe kur jam me te, thjesht ajo do ishte mese e mjaftueshme.
- Dikush qe do te me thoshte kur e kam gabim dhe jo te binte dakord me cdo gje qe them une. I HATE THAT.
- Dikush qe nuk tundohet lehte por ne te njejten kohe te ben per vete sikur edhe me nje shikim te tij.
- Dikush me te cilin mund te plaste sherri per gjerat me te vogla se nuk do i hapnim rruge njeri-tjetrit, por ne te njejten kohe mbas 5 minutave thjesht do shikonim njeri-tjetrin ne sy, do thoshim nje "I hate you" dhe pastaj...nejse lol
- Dikush qe ja VLEN ta kesh ne krah dhe je krenar per ate njeri.
- Dikush qe eshte BURRE ne plot kuptimin e fjales dhe jo te jete me keq se grate.
Kaq per tani se u lodha
Zemergjeresia,dashamiresia,dhe respekti qe tregon ndaj te tjereve.
Cfare me terheq?Nje kompleks vetish,jo vetem te mira,por edhe te meta.Ato qe perbejme karakterin e njeriut.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Mua me terheq dikush qe arrin te me stimuloje intelektualisht![]()
Elegance is an attitude.
Sinqeriteti edhe besnikeria![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt