gramatikisht nqs kompleksi nuk shoqerohet me geto dhe anasjelltas eshte shenje analfabetizmi![]()
plus qe geto tingellon bukur
gramatikisht nqs kompleksi nuk shoqerohet me geto dhe anasjelltas eshte shenje analfabetizmi![]()
plus qe geto tingellon bukur
katnar edhe elitist
s'kisha pare
lol
kjo qe per baptin
dhe pogromi tingello bukur po sbohet gjo me unmikun neper kome se te ca t'rapin kfori
Po ca ti pelqesh muzikes se ketyre pash zotin. Edhe fotot edhe videot i bejne ose duke treguar tufat e cash ne duar, ose makina te shtrenjta ose femra qe tundin menderet. Tamam njerez inferiore me gjenerata. Sic kemi ne ate shprehjen, kur bie zeshkani (:P) ne kos, lyen edhe menderen
Sdoja te perdorja fjalen pogrom. Jo per gje por sdua te fyej Abrahamet e forumi.![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une nuk kam urrejtje per viziten e 50 cent ne Kosove. Une kam "alergji" 50 cent dhe sojin e tij. Per arsyet qe i kam shpjeguar me pare, dmth per tematiken e kenges se tyre, dhe per bemat ne pergjithesi te kengetareve te rap ne US.
Ne US ka nje levizje ne rritje per ndikimin qe keto kenge dhe keta kengetare kane ne brezin e ri. Levizje kjo nga njerez te famshem negro si Oprah, Bill Cosby etj.
Nqs i lexon kenget e tyre, kane ofendime nga me renda per femrat, apo perdorimin e droges, apo nenvleresimin e ligjit e te shtetit (psh policise) e shume aspekte te tjera anti-sociale.
Une nuk jam rraciste, perkundrazi, dhe bile nuk do barazoja ardhjen e nje kengetari negro me SIDE-n sic po behet ketu. Mary J Blige, apo shume kengetare te tjere te vinin te kendonin, as qe do diskutoja ketu fare, bile do i kisha zili ata qe i pane ne koncert.
Sa per konsumimin e weed jam kunder, zgjedhje personale.
Per Goranin, e kemi diskutuar njehere e s'kam ndermend ta diskutoj prape.
PS: D@mian, llafosemi per kompensim ne pamundesi te rep.
ku ka ndonje vidio te ketij koncerti se du me e pa iher si ka dal?
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ka shume faktore qe ndikuan 25.000 In-Da-Stadium Shqipe te degjojne 50 centin, s'pari, bileta ishte e lire, marketingu ishte i mire dhe e fundit dhe me e rendesishmja, ne Kosove nuk ka vende ku mund te shkosh e te shohesh dicka te re.
Njerezit, e sidomos rinia, jane lodhur nga perditshmeria monotone (nuk jane te gjithe patriote si Baptisti te punojne ne internet per c'eshtje kombtare) dhe ky ishte nje rast per argetim dhe mundesi per te qene prezent ne koncertin e pare rep qe mbahet ndonjehere ne Kosove. Po te isha ca vite me i ri, edhe une do te shkoja. Pse jo? Shumica e vizitorve ishin te rinje, pjesa dermuese nuk e ka kuptuar tekstin, nuk ndajne ideologjine e mentalitetin e kengtarit te Queens-it, thjesht, vetem kane shkuar per te pare dic me ndryshe.
Prandaj, D@mian, nuk mund te kuptoj pse jeni kaq te ashper dhe te gjykoni kaq rende kur vizita e tyre ishte krejt e pafajshme?
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Nuk kanë shku për të pa diçka të re. Por për t'i ngritur duart në drejtim të 1 dojqmarkshit që më vonë u konvertua në 50 cent. Duke e adhuru kafshën e zezë: Mos ka të bëjë me totemizmin kjo. Se në totemizëm adhuroheshin kafshët, por ato ishin kafshë vendase psh gjarpëri, shqiponja etj, kurse kjo është një kafshë e importuar që nuk e duron dot toka jonë.Prandaj, D@mian, nuk mund te kuptoj pse jeni kaq te ashper dhe te gjykoni kaq rende kur vizita e tyre ishte krejt e pafajshme?
Krijoni Kontakt