NENTORI I PARE: 28/11/1443
NENTORI I DYTE: 28/11/1912
NENTORI I TRETE: 28/11/2012???
Morning star, çdo respekt ndaj shprehjes se mendimit te lirë (tuaj) por siduket nuk je e lindur & rritur ne trojet Shqiptare.
Perndryshe, do te kuptonit termin sllave dhe trajtimin qe i'u eshte bere Shqiptareve nga te tjeret, e besa, edhe nga vet ne, madje edhe sot.
Por, nese je rritur ne trojet Shqiptare dhe mendon se i ziu eshte skllav dhe ne nje menyre krenohesh me këtë, atehërë mëkat.
Them mëkat sepse atë skllavërizem qe e kemi perjetuar per shekuj me radhë, atë dhimbje, ne, si Shqiptar, duhet te dijm me mire se çdo kush tjeter, dhe te deshirojm, nje qënies njerzore tjeter, te njejten gje dhe te krenohemi per vuatjet e tyre, me te vertet eshte nje katastrofë e madhe per shoqerinë tonë.
Na trego Morning, sa vajza Shqiptare trajtohen sikur skllave nga vet familjaret e tyre, burrat e tyre, PIMPs etj etj? Sa femije kerkohen qe ne moshen e tyre te dalin ne rrugë duke i perdorur si punetorë fizikë-skllav? Te gjithë jan te bardh apo jo?
Pse nje njeri vuan apo ka vuajtur njejt si ju, nuk do te thote se ju keni te drejt ti trajtoni vuajtet e tij ndryshe, e aq me pak te i justifikon vuatjet e tij. Se paku qe mund te beni eshte te kuptoni vuatjet e tjetrit, sepse edhe vet keni qenë po ne te njejten pozitë dhe me te njejtat vuatje.
Sidoqoftë, kur lexova krenarinë tuaj me rikujtove nje fjalë te urtë poullore:
"Nuk po me dhemb aq shume per krimin tuaj por per krenarinë qe po tregon per të"
Një gjë e "mirë" qe doli nga kjo temë eshte ekspozimi i nje realiteti, qe ne si Shqiptar, qenkemi me racist se racisti. Këtë nuk e kam ditur dhe po te me thonte ndonje jo Shqiptar këtë, do te isha i shokuar dhe do te arsyetoja se ndoshta nuk i njeh mire Shqiptaret, prandaj edhe mendimi per Shqiptaret racista.
Nje tjeter ironi nga ky koment i juaj eshte se ishte pergjigje e nje pyetjes po aq raciste,
"Vetem nje qe te kem edhe une mundesine ti perbuz zezaket dhe te ndjehem krenar per bardhesine time." tha lone_star
Ktu duhet te vije Alibaba qe t'jua levizi tepelekun gjithe antiracisteve shqiptare progresiste liberale.
NENTORI I PARE: 28/11/1443
NENTORI I DYTE: 28/11/1912
NENTORI I TRETE: 28/11/2012???
Sa shume zhurme per 50 cent,imagjino sikur te ishte 1euro ky![]()
po kur jan ba ne shqiptaret rracista
un e shkel ne serb ose grek para ni zezaku ene pse greku e serbi jan te bardhe.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Jam i zënë, se dua të dal andej nga krajlia e Stormfrontit se shkijet janë tue ba propagandë të ndyrë kundër kreshnikëve.Ktu duhet te vije Alibaba qe t'jua levizi tepelekun gjithe antiracisteve shqiptare progresiste liberale.
Meqenëse ra llafi, shfrytëzoj rastin të jap kushtrimin, më duhen nja 40 vetë, të dalim andej nga krajlia e Stormfrontit, natën tinëz t'u futemi në kështjellë, t'u biem pré, t'ia mbushim temat me shkrime antiserbe e proshqiptare.
T'a konsolidojmë çetën, se ata le që nuk kanë argumente kundër nesh, por çdo të dytën fjalë thonë "unë nuk di ndonjë fakt që mbështet teoritë e juaja".
Tash detyra jonë është që t'ua tregojmë ato fakte.
A ka naj vullnetar me u shkrue në çetë?
Këtu mund të shkruheni e të bëheni pjestarë të çetës kreshnike me veprim në krajlí:
http://www.stormfront.org/forum/
P.S. Sa për këta totemistët lëri se kanë kohë t'a zëvendësojnë Kafshën e Zezë, me Shqiponjën e Shenjtë.
Kjo fisnikeria pa breke ne b*the pak si e veshtire apo jo? http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=88750 . Une do keshilloja termin 'dhi e zgjebosur' dhe jo fisnik ne fakt per tipa si ty e te tjere.
Se mesa di une fisnik te ben puna, modestia dhe respekti per te tjeret. Pa keto te treja po sidomos pa ate te paren kemi per tu kualifikuar vertet kombetarisht si vjeles te dalluar ullinjsh ne selanik ose shtrues pllakash mermeri ne firence...
Dhe te quajne te tjeret ty fisnik e jo ti veten.
Megjithate ndjenjat e fisnikerise ndonjehere burojne nga aty s'e pret.
Mire. Ti kur do dalesh nga closeti?Postuar më parë nga a Tree walking
Ndryshuar për herë të fundit nga lone_star : 22-12-2007 më 06:36
E ardhmja e burrit tend varet nga ty Sibora, sa me afer meje ti aq me afer dikasterit burri yt....
alibab, varja ******, thote aty "The Albanian racism towards the neighbours is based on historical falsifications" -> iq 70?
po ai memorandumi i '37 i cubrilovicit? bijne ndesh me veten, derrat hipokrite. une them te injorohen, se sja vlen te shpenzohet koha ne keta te debilizuar gjenetikisht.![]()
Krijoni Kontakt