Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Asgje,buka qe thyet nuk ngjitet me,nese ndonjera nuk te do me,çdo gje eshte e kote.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Asigja...........
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
S,eshte me biznesi imi "ish" ,,,,,,,,,,,, nuk do beja asgje per ta afruar,,,,,,,por nese jeta me sjell per balle tij per nje ndihme normale ,eshte njerezore se do e ndihmoja po te kisha mundesi.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
"ish" eshte ne kohen e kaluar, kshu qe sdo beja asgje!Per Te Rifituar Dashurin E Ish Partneres
ps: SDUA, jo se skam mundesi.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ne ish partneri eshte dashuria e jetes time do beja cmos (dicka) per ta patur dashurine e tij perderisa ai me do, kuptohet...
Nese nuk do ishte dashuria ime do u largohesha sa me larg tij, ne menyre qe te mos takohem me te kurr....
Be Yourself....
Asgje! Nuk ja vlen te kthej me te shkuaren
P.S: Carpe Diem ---> Kape castin, shijo te tashmen!![]()
Dashuroni deri ne frymen e fundit!
Krijoni Kontakt