Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6

Si tė ngarkoj imazhe?

Ju lutem me ndiihmoni se si mund te ngarkoj nje fotografi ne kete forum.
    Une veproj ne kete menyre:Shkoj tek paneli i antarit zgjedh ndrysho fotorafine e profilit dalin ca te shkruajtura dhe foto vendosni adresen e intenetit ose nga kompjuteri.Une zgjedh ate te dyten dhe mar nje fotografi me permasa shume te vogla dhe i jap upload.Pastaj klikoj tek tuaj ndryshimet dhe pastaj del nje tabele e cila shkruanPLOAD OF FILE FAILED.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Udhezimet ne lidhje me kerkesen tende i ke ketu.

Shpresoj te ndihmoje sadopak.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    mordor sigurohu qe fotografia e perdorur nuk eshte .gif. per veten time une perdor .jpg format

Keqkuptim

Zeri i mirdites te falenderoj shume qe e ke mare mundimin te me ndihmosh mirpo me ke keqkutuar.Une nuk thash si te postoj nje fotografi ne Forum por te qe te vendos nje fotografi tek profili im psh te vendosesh maske.Perpara disa kohesh kisha nje maske po nuk me pelqente dhe e hoqa.Ndersa tani dua te vendos nje.
    Fatjon nuk mund tevendoset dot nje fotografi gif.?Une kam pare ne forum njerez qe ne profilin e tyre kane fotografi me levizje.Nuk eshte gif. ai formati?Nqs jo atehre cfare formati eshte qe ta beje dhe une ate format dhe nqs behet me program atehere ku mund te gjej programin?

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anėtarėsuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Fatjon nuk mund tevendoset dot nje fotografi gif.?Une kam pare ne forum njerez qe ne profilin e tyre kane fotografi me levizje.Nuk eshte gif. ai formati?Nqs jo atehre cfare formati eshte qe ta beje dhe une ate format dhe nqs behet me program atehere ku mund te gjej programin?
    Mordor nuk mund te publikosh ne .gif format sepse moderatoret e forumit e kane hequr kete mundesi. Per ata antare qe kane .gif si masken e tyre eshte sepse kur forumi njehere e nje kohe i lejonte .gif nuk jane hequr me rregullat e reja.

Eshte shume e thjeshte te formatizosh masken tende ne .jpg. Right click te fotoja qe do te modifikosh dhe shko tek Edit, fotoja do te hapet ne Paint. pasi te besh ndryshimet e duhura ne fotografine e zgjedhur shko te file dhe bej Save As... kur dritarja e re te hapet ne opcionin "Save as" type zgjidh .jpg format.

Citim Postuar mė parė nga MorDor Lexo Postimin
    Zeri i mirdites te falenderoj shume qe e ke mare mundimin te me ndihmosh mirpo me ke keqkutuar.Une nuk thash si te postoj nje fotografi ne Forum por te qe te vendos nje fotografi tek profili im psh te vendosesh maske.Perpara disa kohesh kisha nje maske po nuk me pelqente dhe e hoqa.Ndersa tani dua te vendos nje.
    Mordor qe te vendosesh nje foto si maske tek profili ne rradhe te pare duhen patur parasysh dy gjera te rendesishme: E para formati i fotos nuk duhet te jete me i madh se 80 X 80 dhe e dyta vete foto si madhesi nuk duhet ti kaloje 11 kb ose 15 kb (nuk me kujtohet me saktesi). Pra duhet te sigurosh nje foto te permasave dhe madhesise se tille dhe me pas mund te shkosh tek paneli i anetarit aty ku thote ndryshoni masken dhe mund te perdorni dy menyra. E para duke e ngarkuar ate nepermjet nje url qe ben lidhje me nje faqe ku ti ke host foton tende. Menyra e dyte duke bere ngarkimin e fotos nga hard drive personal. Ne te dyja rastet fotoja duhet te kete parametrat qe permenda.

Tema tė Ngjashme

1. Ikonat ne fene Orthodhokse
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 20-02-2015, 18:30
  2. Inteligjencė Artificiale - Si tė dalloj objektet nė imazhe?
    Nga fotjon nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 29-10-2008, 05:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •