Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    Po mire si thua ti ta denojne perseri se mbase i vin mendte, se i paska palosur ky paraziti nja 4.5 vjet ne itali per te njejten gje, tani e ben prap dhe as me pak e as me shum me nje femije, per mos te then qe eshte dhe mbesa e tij
    ky mizerja ate do mo SaS te rri ne burg se familja ja paska ven ferren, te haj buke qyl dhe rroba te lara
    denimi me vdekje per keta lloj njerezit eshte shum shum shum pak

sa te rrosh do te mesosh thote populli !!! ne burg ai vuan me shume se sa po ta vrasesh !!! mjafton vetem fakti qe jeton ne harrese nga familja !!! ti e pe vete cfare thoshte !!! nuk me dhemb fakti qe perdhunova mbesen po me shume fakti qe me kane bere dalje familja !!!

ky mizerja ate do mo SaS te rri ne burg se familja ja paska ven ferren, te haj buke qyl dhe rroba te lara

angel po te them edhe kaq qe liria edhe dashuria eshte me shume se nje buke qyl edhe disa rroba te pastra !!! besoj se me kuptove !!! gjithe te mirat !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anëtarësuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    [QUOTE=Morning star;1726591]Ky me burg qenka mesu si ben pershtypje.. per kta lloj manjakesh duhet te jepet denim me prerje te organit gjenital edhe te kembeve.. edhe te lihen te gjalle qe te vuajn gjith jeten, sepse vdekja do ishte lluksoze per kta lloj njerzish.

Kta duhet ti gjymtosh edhe ti lesh te jetojne ne mjerim duke qajt dite per dite per ate qe kan bere, kte meritojne.. ky eshte denim ekstra per kta plehra [/QUOTE

Tamam. Ti lesh pa te, paraziti!!
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga ooooo Lexo Postimin
    Kjo lloj fare duhet zhduk me rrenje, se nuk vene mend me burg sepse thjeshte nuk kane

E kane mire ketu ne greqi, raste te tilla i ekzekutojne brenda-eshte nje lloj kodi
    Eshte fakt qe shumica e mostrave pedofile (e sidomos incestor) nuk kan dal gjalle qe aty, pa diskutu rreshqitjen e sapunit
    Duhet patjeter te ekzekutojne njerin, qe te behet shembull per te tjeret.
    Apapapaa....plasa nga inati ! As e lexova te gjithe...vetem rreshtat e fillimit, se kto ngjarje me sekelldisin shume.

E vezhgoja per nje kohe te gjate, thote monstra. Zoti marrt' hak !
    Where does a thought go when it's forgotten?

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    sa te rrosh do te mesosh thote populli !!! ne burg ai vuan me shume se sa po ta vrasesh !!! mjafton vetem fakti qe jeton ne harrese nga familja !!! ti e pe vete cfare thoshte !!! nuk me dhemb fakti qe perdhunova mbesen po me shume fakti qe me kane bere dalje familja !!!
    SaS o djali, po ai ishte nje her ne burg mo per te njejten gje dhe nuk vuri mend... ti kujton se do vuaj ai kete here... pastaj nqs ai do ishte aq i deshperuar per te pasur familjen e tij afer nuk do e kishte ber nje krim te tille, per me teper me mbesen e tij gocen e vllait mo heeeeeeeeeeeej e di ci thon apo jo... qe te tjere njerez te ishin te vrisnin vetem nqs i permendje emrin e pjestareve te tyre te familjes... ku i ka me bes e fe familja atij... neser pasneser ngrihet ky paraziti dhe perdhunon femijet e tij... dhe per mos te then qe kishte gati 1 vit qe e vezhgonte uuuuuuuuuuu aman se e di si me ngrihen nervat... lere se po vazhdova nuk e di me ca do me shkruaj dora

Respekte dhe kalofsh mire gjithashtu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nyx : 18-10-2007 më 17:53

~Dreams Come True~ Maska e Rudina_USA
    Anëtarësuar
    23-10-2006
    Vendndodhja
    Smile even your smile is sad,because more sad than a sad smile is,sadnnes that doesen't smile never. Remember my friend.
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga J@mes_Douglas Lexo Postimin
    E Hene, 15 Tetor 2007

EKSKLUZIVE: Rrefen njeriu qe akuzohet per marredhenie seksuale me dhune me 10-vjecaren. Si e ndiqte prej nje viti dhe cfare ndodhi ne dhomen e tij te gjumit. “Nuk e mendoja se mund te rezistonte aq shume”. Pendimi i vonuar

Hysen Kiptiu, 44-vjecari qe akuzohet per perdhunimin e mbeses se tij 10-vjecare, me iniciale A.K., ndodhet teper nervoz brenda mureve te qelise. Hetuesit tregojne se me nje shprehje naiviteti ne fytyre, ai duket sikur do te thote thjesht: “E bera!”. Ne rrefimin e tij per hetuesit, siguruar ekskluzivisht nga “Koha Jone”, 44-vjecari ne pritje te mases se sigurise tregon gjithcka me detaje. Sipas tij, nuk do ta kishte kryer krimin, ne qofte se nuk do te kishte pire disa gota raki. Ndersa Kiptiu ka bere 4.5 vjet burg ne Itali per te njejtin krim, duket se qelia nuk i ben me pershtypje, ashtu i mesuar me vuajtje. Ai tregon se si tashme eshte braktisur nga bashkeshortja, tre femijet, miqte dhe te afermit. Dhe kjo, duket se e vret me shume se gjithcka...

Akti seksual me mbesen ishte nje deshire e castit?

Jo, kam qene ne ndjekje. Shikoja zhvillimin e saj trupor dhe me dukej se ajo po mbushej e po zhvillohej shume me teper se bashkemoshataret. Por une nuk e dija moshen e saj. Nuk kam pyetur kurre, se nuk me interesonte.

Prej sa kohesh ndiqnit levizjet e vajzes?

Prej gati nje viti. Kontrolloja levizjet, kur hynte dhe kur dilte nga banesa, kur vinte vellai me nusen dhe femijet dhe isha i sigurt per levizjet e tyre. Mund te them se i njihja mire oraret, se kur hynte e dilte ne banese gjithsecili.

I kishit rene ne sy mbeses apo i kishit shprehur deshiren?

Jo, pasi e dija se nuk do te pranonte. Ajo nuk e dinte se cdo te thoshte te kryeje marredhenie me te apo te beje seks. E dija se ajo do te kundershtonte dhe do te largohej nga une.

Si arritet ta perdhunonit vajzen e mitur?

Nese nuk do kisha pire gjate dites, nuk do kisha mundur te beja nje gje te tille. Kam pire me perpara, kjo edhe per ta frikesuar ate, por edhe per te qene me i fuqishem. Kur e kam takuar, mezi e kam futur brenda. Ne fillim kam dashur ta lija te lire, pa e perdhunuar, por kisha frike se do t’i tregonte tek shtepia e saj vellait apo kunates dhe nuk kisha ku te futesha.

A rezistoi gjate momentit qe ju po tentonit ta perdhunonit?

Po, shume. Nuk ma merrte mendja se do kishte kaq shume force.

Cfare bete, pasi vajza u largua?

Sapo mbesa ka dale nga shtepia, jam rrekur per te sistemuar vendin. Rrobat qe ishin gjakosur, kam dashur t’i hedh ne lumin e Drinit. Por nga frika se po me gjurmonin, nuk arrita ta bej nje gje te tille. Nuk kisha guxim te dilja nga shtepia. Atehere erdhi policia e me arrestoi.

Nuk kishit frike se ajo do t’ju denonconte apo do t’i tregonte prinderve te saj?

Jo, nuk e besoja nje gje te tille, pasi une i kisha thene se, nese do tregonte, do ta vrisja dhe do ishte me keq edhe per mua, edhe per ate. Do na fuste ne sherr me vellane dhe jeta e motrave te saj do ishte ne rrezik.

Jeni denuar edhe me pare ne Itali, per te njejten gje, nuk u be pesim?

Eh, e kam harruar ate gje. Une pa pune jam, pa buke jam mesuar. Edhe me burgun jam mesuar. Jeta ime e gjitha ka kaluar mes vuajtjeve.

A jeni penduar?

Sigurisht, por kjo gje ka ndodhur, edhe pse kam qene i pire. Me vjen keq, se jo vetem i shkaterrova jeten mbeses, por edhe familjes, femijeve dhe gjithe te afermve te mi. Nuk duhej te kishte ndodhur, por tani nuk kam se c’te them. Une e di, qe edhe njerezit tashme me urrejne dhe kjo do te me ndjeke edhe kur te dal nga burgu. Ndersa ndiej mungesen e familjes dhe te afermve te mi, te cilet as nuk duan t’ia dine qe ekzistoj. Asnje prej tyre nuk ka ardhur, qofte per te me sjelle nje rrobe per te veshur.

Bisedoi: Ardian Bushi
    No Koment.
    “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”

Keta kerma duhen tredhur si kecat dhe ti kalbesh neper burgje. Sa here te kapin sapunin ta marrin vesh se cdo te thote te te ...

Ne ka funderrina qe nje shoqeri njerezore duhet te clirohet nje ore e me pare jane keta pedofilat. Gjysma e te keqes qe nuk i mori jeten se ketej nga jam une disa here ka ndodhur qe mbas dhunimit seksual edhe i kane vrare.

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    Kur mendoj per kto njerez me vjen keq qe eshte hequr demini me vdekje
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga angel_ j Lexo Postimin
    SaS o djali, po ai ishte nje her ne burg mo per te njejten gje dhe nuk vuri mend... ti kujton se do vuaj ai kete here... pastaj nqs ai do ishte aq i deshperuar per te pasur familjen e tij afer nuk do e kishte ber nje krim te tille, per me teper me mbesen e tij gocen e vllait mo heeeeeeeeeeeej e di ci thon apo jo... qe te tjere njerez te ishin te vrisnin vetem nqs i permendje emrin e pjestareve te tyre te familjes... ku i ka me bes e fe familja atij... neser pasneser ngrihet ky paraziti dhe perdhunon femijet e tij... dhe per mos te then qe kishte gati 1 vit qe e vezhgonte uuuuuuuuuuu aman se e di si me ngrihen nervat... lere se po vazhdova nuk e di me ca do me shkruaj dora

Respekte dhe kalofsh mire gjithashtu.

o angel une nuk jam ktu per te psikologjisur ate person jam ktu per te thene qe asnje njeri nuk duhet denuar me vdekje !!! fute kalbe brenda perjetesisht ne burg po ska te drejte ti marr jeten shteti sepse ulet ne nivelin e vrasesit edhe te pedofilit !!! nuk jam per te justifikuar veprimin e tij se nuk do shume koment por ta vrasin nuk jam per vrasjen !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anëtarësuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    o angel une nuk jam ktu per te psikologjisur ate person jam ktu per te thene qe asnje njeri nuk duhet denuar me vdekje !!! fute kalbe brenda perjetesisht ne burg po ska te drejte ti marr jeten shteti sepse ulet ne nivelin e vrasesit edhe te pedofilit !!! nuk jam per te justifikuar veprimin e tij se nuk do shume koment por ta vrasin nuk jam per vrasjen !!!
    Ok ti po thua qe ta fusi brenda dhe ta kalbi aty.A mendon per jeten e asaj minorenes se si do jet tani e tutje.Ate quje se e ka vrare ai person.Pastaj ai sapo te dali edhe pas 20 vejtesh prap do e beje nje gje te tille.Po qe se do e denonin me vdekje kjo do kishte ca ane pozitive sepse do hiqej nga qarkullimi nji person i till si dhe te tjeret qe egzistojne do menoheshin mir para se te kryenin nje veprim te till.
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

Keta njerez, nuk kane ndergjegjje, dhe ato fjale qe mund t'i thone ne fillim, jane genjeshtra (qe kinse eshte penduar etj etj)
    Dhe eshte shume e kjart, se her do kur, lloji i ketyre njerzeve, qe dalin nga burgu, perseri do t'iu ritet pasioni per te dhunuar dhe nje gje te tille perserie bejne...
    Keta njerz duhet Vrare, ne menyren me mizore.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Zbulohet pedofili më i tmerrshëm në botë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-09-2007, 22:45
  2. Pedofili grek "blen" 3 fëmijë shqiptarë
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 07-01-2007, 09:40
  3. Një britanik në Shqipëri akuzohet për pedofili
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 22-05-2006, 11:12
  4. Edhe kleriket te perfshire ne pedofili
    Nga Saraj në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 25-11-2002, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •