Ke shume te drejte , kjo eshte nje liste me kopjet me te hershme te autoreve te vjeter.
Shihni distancen kohore prej 1000-1500 vjetesh qe nga koha kur eshte shkruar realisht deri ne momentin qe eshte """kopjuar"" nga murgjit bizantine neper bodrumet e manastireve dijeshfarosese.
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
Cila është pozita ime dhe pse është e vështirë? Do tregoj mosrespekt kur nuk tregojnë mosrespekt për mua, dhe në fakt nuk shikoj ndonjë ofendim në atë që shkrova. Ai më quajti Tani Hauzeve (që nuk di sa ta marr, për sharje apo për lëvdatë) dhe unë e quajta String. Besoj se është i aftë të mbrojë veten pa avokatë.Kjo jotja nuk eshte sjellje e nje njeriu te pjekur, mosrespekti per te tjeret eshte shenje e pozites te veshtire ne te cilen ndodhesh. Dhe sikur te kesh te drejte kjo nuk te jep te drejten te ofendosh te tjeret ne kete menyre.
Në lidhje me temën:
Në fakt, mbishkrimi është disi i dëmtuar, në pjesën anësore (që mund të përmbante një gërmë I vertikale e cila u dëmtua) dhe në pjesën e poshtme ku nuk duken plotësisht rreth 5 gërma (pra rikonstruktimi është i domosdoshëm).
Not available nuk do të thotë se përkthimi nuk është bërë, por nuk e disponon faqja.
Ku është TESERA?
Kjo si të duket? Shkrimi i tekstit quhet në greqishte voustrofidon (fjalë për fjalë përkthehet si lëvizja që bën demi në parmendë, pasi punon në një drejtim arën e pastaj kthehet), që do të thotë se në fund të rrjeshtit ndryshon drejtimi (majt-djatht-majt e kështu me rradhë).
PS. Që të mos ngatërohesh, rrjeshti 1 drejtim majtë>djathtë, rrjeshti 2 drejtim djathtë>majtë, rrjeshti 3 majtë>djathtë, rrjeshti 4 djathë>majtë, rrjeshti 5 majtë>djathtë.
Ndryshuar për herë të fundit nga Bizantin : 20-05-2008 më 09:30
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Boll me sofizma, boll u hoqe sikur do te na mesosh ndonje gje, boll i paraqite te tjeret sikur nuk dine asnjegje.
Ne shohim nje I te supozuar T .
Ne shohim nje D (ose O ) te supozuar R
Ne shohim nje IESEDA te supozuar TESERA(fjale qe nuk ka egzistuar ne ""Greqishten"" e vjeter, te pakten ne vitin 550 BC kohe te ciles i perket mbishkrimi.)
Oh harrova eshte nje gabim ortografik i shkruesit![]()
Ti o burrë mund të shikosh çfarë të duash, demokraci kemi. Mjafton t'i shikosh brënda forumeve...
Gott mit Uns
Hidhi nje sy kesaj, postimi nr1 ne linkun e meposhtem:
http://www.macedoniaontheweb.com/for...epeirotes.html
Ky mbishkrim pretendohet se eshte ne greqisht. Shiko se cperpjekje bejne anetaret greke te forumit per te mbrojtur idene(njesoj si ti).
Njësoj si unë?
Hmm, DIFERENCËN midis mbishkrimeve shpresoj se e ke vënë re. Unë u shpreha mëse QARTË për këtë mbishkrim nga ishulli PAROS dhe të thash se është në greqisht, jo për çdo mbishkrim që gjendet anembanë rrjetit.
Nuk kemi biseduar bashkë për ndonjë mbishkrim tjetër kështu që mos më bie në qafë se s'ta kam borxh.
Gott mit Uns
Une e di qe harxhoj kohen time duke shkruar neper forume, normalisht nuk duhet te shkruaja.
POR
Une shkruaj per nje qellim fisnik: Me njohurite e mia une i sherbej vendit tim .
Une e di qe """elita""" intelektuale shqiptare e sajuar ne kohen e te ndjerit eshte zhytur ne batak te thelle per te mos thene qe punojne kundra interesave kombetare.
Njerezit e thjeshte(anetare te forumeve) dhe intelektualet e rinj jane ata qe e duan vendin 1000 here me shume se prof-dok. e katedrave "shkencore" shqiptare sidomos te Albanologjise.
Kjo teme si dhe ajo e Dodones kane arritur nje numer rekord faqesh dhe shkrimesh. Per nje anetar te ri ose dike qe interesohet te mesoje dicka nga kjo teme, do ishte shume e veshtire ndjekja dhe 'perpirja' e cdo gjeje qe eshte shkruajtur. Sa per informacion po ju them se nje liber prej 450 faqesh i vendosur ne forum ze mesatarisht 7 faqe me 20 shkrime ne cdo te tille. Kuptohet qe ka shume shkrime ne kete teme qe jane pergjigje te shkurtra apo foto por perseri 41 faqe eshte nje numer shume i madh. Qe mos ta zgjas me shume, nje masivitet i tille rendon temen dhe e ben te veshtire per tu ndjekur. Zakonisht ne forum ndiqet nje praktike ku tema po kaloi 500 shkrimet mbyllet. Nuk dua qe te ndodhe kjo gje e cila mund te jete pertej deshires sime te mire per ta mbajtur aktive. Pra do ju kerkoja brenda mundesive qe te shmangen replikat pa vend, fotot jo te domosdoshme dhe sidomos perseritje te gjerave apo dalje nga tema.
Faleminderit
p.s. Vura re qe ka dhe emra te dyfishte. Ne forumin tone ndalohet rreptesisht rregjistrimi i nje emri te dyte kur ai i pari eshte ende aktiv dhe i pa penalizuar. Pra haur e hauze beni mire te dilni me fytyren tuaj dhe mos u fshihni mbas emrave me keq se grate e greqare...
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 20-05-2008 më 18:52
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Më bën përshtypje që edhe një pjesëtar nga stafi vazhdon korin e disa anëtarëve duke më ngatërruar mua me anëtarë të tjerë.p.s. Vura re qe ka dhe emra te dyfishte. Ne forumin tone ndalohet rreptesisht rregjistrimi i nje emri te dyte kur ai i pari eshte ende aktiv dhe i pa penalizuar. Pra haur e hauze beni mire te dilni me fytyren tuaj dhe mos u fshihni mbas emrave me keq se grate e greqare...
Pra Darius, të pyes hapur, më akuzon për diçka që nuk di?
Nqs më je drejtuar mua me epitetet ''haur'', ''hauz'', ''grua'' e ''greqar'' po t'i kthej e mbaji me shëndet. Siç thotë populli ... (e harrova, por ishte një shprehje e bukur).
Gott mit Uns
Krijoni Kontakt