Ore si thoni ta hap prape ate temen e digames une apo ende ska mbaruar disertacioni dhe do vidhen origjinalitetet aty?
Haur Merda taurorum animas conturbit![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 15-05-2008 më 19:13
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Mbase u turbullua vete kur pa qe nuk ishim aq te humbur dhe vendosi te mos marre persiper riskun ta vendose te gjithe. Arsye tjeter nuk ka. Nga ato gradat e marra me talent sic duket.
Nxorri ca sebepe kot me Cyclon, jo me fal jo s'te fal...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ilira,behet fjale per nje varr femije(femer a mashkull nuk e di),sepse dhe sarkofagu eshte i vogel.jo me kot eshte shkruajtur fimiaaty,fjale e paster shqipe(ata qe thone,meshari shkrimi i pare shqip ja futin pordhes kot,le te kene grada sa te duan te marra me nepotizem).
sarkofagu i perket shekullit te III p.e.s eshte gjetur ne Apoloni te fierit,dhe fatkeqesisht si shume artifakte te tjera nuk eshte me ne shqiperi.
dihet ajo,gjerat tona ne nuk dime ti ruajme,por nuk ka rendesi,dielli nuk mbulohet dot me shoshe,gjithandej neper bote ka mbishkrime antike te cilat shpjegohen me anen e shqipes.
ps.nuk ka pse kerkon falje kur shkruan,nuk eshte guxim te thuash te verteten.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 16-05-2008 më 03:39
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
No kidding...
a powerful Gorgon Goddess,Medusa
holding her son,Pegasus.under her right arm--
notice their matching wings.
Note.there's no Perseus in this early Medusa's story.
(terracotta relief.circa 625-600 B.C
museo archeologico regionale di Siracusa)
ps.moti me tri kembe-Medusa
UNE JAM TI-TI JE UNE
bizantin,besoj che hai capito adesso!
nje AKIL tjeter me mburoje/tre kembet stinore
UNE JAM TI-TI JE UNE
nje foto e nje vazoje,interesante!
Briseis led to Agamemnon's tent by two heralds(me plis Shqiptarne koke)
from achilles' tent to agamemnon's tent
UNE JAM TI-TI JE UNE
diçka teper e veçante.
ajo gruaja eshte goddess/nymph Thetis.........po ai me plis kush eshte!!!komentoni vete.
ps.para ca kohesh kisha postuar nje foto te hektorit me tirqe.....
qe para mijera vjetesh kemi ba sherr ne Shqiptaret mes vedi!
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 16-05-2008 më 05:29
UNE JAM TI-TI JE UNE
Ku i shikon tri këmbët mer land?ps.moti me tri kembe-Medusa
Ai Akili që ke sjellë ti, me gjithë gjasat të jetë e shek. të VI p.K. (për këto dëshmon melanomorfia e burrave, armët që ata mbajnë, alfabeti etj), mban një mburojë me tre këmbë pasi ky motiv ka qënë një motiv i shpeshtë që përdorej ndër mburojat Athinase. Pra, ato që shikonte rreth e rrotull piktori ato pikturonte edhe në vazo.bizantin,besoj che hai capito adesso!
nje AKIL tjeter me mburoje/tre kembet stinore
Ja më poshtë disa nga motivet e mburojave, midis të cilave edhe tre këmbët.
![]()
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Krijoni Kontakt