ne fakt dias 10 ka te drejte,foto e mburojes qe ka sjelle ai eshte marre prej statujes se akilit,pik.
shikojeni vete
ne fakt dias 10 ka te drejte,foto e mburojes qe ka sjelle ai eshte marre prej statujes se akilit,pik.
shikojeni vete
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
meqe jemi tek mburoja e akilit.
ketu poshte jane ca vete qe po e punojne mburojen e tij.
njeri qe ka kapur mburojen me dore dhe godet me çekan ka ne koke nje qylaf/qeleshe/plis
po njera nga femrat kush eshte?athina!!!mah
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 15-05-2008 më 17:45
UNE JAM TI-TI JE UNE
land, kjo foto nga Korfuzi tregon një statujë të Akilit por mburoja e tij ka qënë siç dëshmohet nga Homeri, dhe nuk ka lidhje me Medusën.
As në mitologji dëshmohet ndonjë lidhje.
PS, ciceron i muzeumeve, unë s'kam pse të zgjatem, thjesht po pres këmbët e të tjerëve (diçka si Prokrousti).
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Ah, foto nga Korfuzi...per Akilin e Egjeut...
Qe perpiqesh te presesh kembet e te tjereve me qellim qe keta t'i shohin vetem te ndenjuren vazove (si edhe ti), kjo duket qarte. Vazoja qe thashe quhet dicka si vajtimi Thetit dhe Nereidave. Dhe Medosa e kishte nxjerre gjuhen jashte ne shenje respekti per ciceronet.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
ne nuk e dime mire nese ka pasur ndonjehere ndonje homer.ajo qe i atribuohet homerit ka kaluar goje me goje nja 6-7 shekuj dhe ne variante te ndryshme.
ps.esht njesoj si gjyshi jot te te tregoje ty per skenderbeun,nga fjalet qe ka i ka tregu gjyshi i tij,pra stergjyshi jot,dhe e gjitha behet çorbe,se merr vesh i pari te dytin.
UNE JAM TI-TI JE UNE
bizantin,po kjo!!?? what do you think about it?
UNE JAM TI-TI JE UNE
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
the death of achilles.
kte foto e ka postuar barat me pare,si dhe une por jo te plote ,asnjeri nga ne te dy.
poshte foto e plote
UNE JAM TI-TI JE UNE
No kidding...
Ja ca vargje per qe pershkruajne nje figure qe Hefesti/Vullkani me Plis te Bardhe i beri mburojes se Akilit ne shpellen e Xarres (?):
Perkthim i Aleksander Pope:
"And undistinguish'd blend the flying ring:
So whirls a wheel, in giddy circle toss'd,
And, rapid as it runs, the single spokes are lost.
The gazing multitudes admire around:
Two active tumblers in the centre bound;
Now high, now low, their pliant limbs they bend:
And general songs the sprightly revel end"
Kush perfaqeson motin me tri kembe te kthyera stinore, rrethin e kohes? Medosa, me fal Perseu.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt