Vetem Greket???????flas si persona si Shqiptare....................se si shtet,dihet mo me plehra qe kemi pas gjithmone ne krye,te kishim pas persona te hajrit qe te bonin shtet tamom,nuk pipetinte miza ne Ballkan
Vetem Greket???????flas si persona si Shqiptare....................se si shtet,dihet mo me plehra qe kemi pas gjithmone ne krye,te kishim pas persona te hajrit qe te bonin shtet tamom,nuk pipetinte miza ne Ballkan
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Ke te drejte jane shume ata qe na e kane friken -(tek per tek e kam fjalen)..
Megjithese edhe si shtet ne kohen e Enverit nga ana ushtarake s'ishim aq keq,kishim aq shume arme kimike sa mund te benim pershesh gjithe Ballkanin,tani na i eliminuan te huajt,me mire keshtu...
A Te Lumte Ajo Goj O Arben Duka Te Lumte. Se Keto Greket Qen Ma Kan Shpif Me Vjen Per Te Vjell Kur I Shoh
http://youtube.com/watch?v=Q-GuFflbWbk kush do me e degju.
I sham ai qe sle koment.
Life's too short to remove USB safely.
Sharje dhe fyerjet, nuk jan te lejuara ne asnje nivel, dmth, as ne ate ne mes shteteve.
Mirepo ne anen ligjore nese dikujt i shane nanen e aj te vret per kete te gjithe e edhe drejtesia do te thone se vrasesi ka gabuar. Sjelljet dhe niveli shteteror qe kemi ne shqiptaret eshte aq dobet, sa ndoshta edhe meriton te shahet. Ka raste qe diqka negative te njerezit hiqet vetem atehere kur shahet. Fundi greku nuk eshte mik i joni andaj nuk kemi pse te presim me mire.
----------------------------
GJEJE NJE MENYRE - LULZOJE VENDIN TEND
S'jam aspak dakort me ato c'ka ju keni postuar me larte. I kuptoni fjalet dhe kuptimin e vidios qe ka postuar Jack Watson???
Une sote e degjova per her te pare , sme kishte ren ne dore deri tani dhe se ke idene si po zjej brenda vetes....
Si do qe te jemi ne shqiptaret...askush s'ka te drejte te ofendoje shtetin dhe prejardhjen tone ne ate menyre. Vertet Greket s'jane miqte tane por nederkoh dhe shume shtete te tjere. Po askush nuk ka provokuar e ofenduar ne kete grade. Gjithashtu dhe greku s'eshte miku yne por se kemi provokuar. Vertet mund te jemi te varfer e me kulture te verfer por jemi krenare per prejardhjen tone dhe per ate cka jemi. Dakort!!! E sdo leme asken te shkeli mundimin e te pareve tane qe mbrojten kete shtet e keto troje me kaq mundim e gjak
Dhe mos me trego per greket kush jane dhe c'far kulture kane. te fillojme nga kjo vidio aty fillon dhe kultura e tyre
Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 12-10-2007 më 18:02
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
na e perktheni pak mer jahu se kto greket jan bo me ja shk..eput nonen
Le te bejne gam gam sa te duan. Nuk hahet zebra me shqiponjen...
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 12-10-2007 më 18:12
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Bravo..... darius!
E memorizova kete foto per ndonje te pa pritur ketu ....tua ''perplas ne sy''
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
hahaha kjo foto eshte nje argument i pathyeshem. si fotot e Leonaidas me kryqin e Bizantit.
yeahhhh kick ass!!!
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Krijoni Kontakt