Po i ngeli hatri grekut ti sjell nja 600 mije emigrante shqiptare qe jane aty dhe si ngelet me hatriNuk ia vlen te merremi me budallalleqet qe bene rinia e droguar greke aty. Si thoni te behemi dhe ne si ata?!! Ca do fitojme?!!
Po i ngeli hatri grekut ti sjell nja 600 mije emigrante shqiptare qe jane aty dhe si ngelet me hatriNuk ia vlen te merremi me budallalleqet qe bene rinia e droguar greke aty. Si thoni te behemi dhe ne si ata?!! Ca do fitojme?!!
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Mos bertisni shume se mos na degjon Albo![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mbase edhe nuk fitojme gje,por u tregojme se nuk jemi qyqare si na marrin(edhe pse ne histori,shume here u kemi treguar)Dhe mbase do na lene rehat me ate Verioepirin.Ne fund te fundit dua ti shaje edhe une dhe te kenaqem se kenaquri.
Para disa ditesh kam bere nje si poezi per greket e lashte.Kam share dhe kam fyer.Administratori ma shlyu postimin.Dhe qfare bejne greket?Jo nje postim,por nje kenge qe kendohet dhe trashegohet brez pas brezi.
Dhe nga friga se grek magjupi do na i kthen 600 mije shqiptare,"nuk do heqim pantollat dhe do ua kthejme prapanicen".
Po te kisha pase mundesi do tua kisha perseritur VEREN 2007
Po e mbaj me force veten...
Shqiptarllekun kush ma shan
Me xhindos e m'i ngre nervat
Buken nuk e bej haram
Por haram i bej ca grekera!
Por haram i bej ca grekera
Qe haram bejne punen tone
Me mire buke kerkoj ne plehra
Jo si ta qe kurverojne.
Kurverojne me njeri-tjetrin
Ca bastarde te historise
Turperojne Aristotelin
Se kane pire ne dhjetra sise.
Dhjetra sise qumeshtprishur
Pa mekimin e nje nene
Kane "guxim" per te ujdisur
Shkaravinat e nje kenge.
Ata s'dine tjeter fjale
Vec malaka dhe g...su
Le te shohin c'kane nder shale
As fuqi per te shuritur!
Po e mbaj me force veten
Se si ta s'dua te ngjaj
Ata jane inferioritete
Kane inat qe jam shqiptar!!!
* * *
P.s. C'me bene te thyej fjalen e dhene, per nderprerjen e shkrimeve ne kete forum!
Mos, prape e paska bere procken populi vlai greki
Po skane faj ne fakt se ja u kane mbushur koken me pallavra qe kur kane lindur. Ku e kane idene te varferit qe jane jabanxhinj ne tokat ku jetojne sot. Ku e kane idene qe ajo qe te tjeret thone antikiteti grek dhe mitologjia greke sjane te tyret dhe te ishte per ta as qe do i kishin patur ndonjehere. Lerini te kenaqen ne injorancen dhe perhumbjen qe kane. Keshtu do ju dhembi me shume kur te mesojne te verteten qe sjane vecse arabo/afrikano/mongole dhe si te tille nuk kane per tu bere ndonjehere njerez te sojshem. Delja qe lind e zeze, vdes e zeze.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Sot kishin maskaruar disa emigrante grek ne Berlin, babai i njerit prej ketyre kryetareve te "krisavgji" ishte emigrant ne Gjermani (i Velopulos)....
pra pse te behemi edhe ne kaq pa tru ?
Emigrantet nuk tregojne racizem, cfaredo monedhe qe te na japin atje ku shkojme!
Fjalet jane te teperta, eshte koha per pune! Fjalet humbasin kurse puna kurre!
Keshtu edhe punen e komunitetit shqiptar ne Greqi nuk e vrasin videot e Youtobe, qe nuk kane as autor e as firme!
pune jo fjale, jemi emigrante ne dhe te huaj!
nuk kerkojme levdata, vetem te drejten te punojme dhe puna nuk do humbasi kurre
ca thu mer xhor
uuu te te rroje
Greket na e kane friken,nuk e di pse?
Krijoni Kontakt