Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82

SHQIPE a mos është gabim ???

Pasi e ka ndrru vendin postimi jem, une e kam fjalen per SHQIPET NGA KOSOVA, SHQIPERIA, ILIRIDA, GENTA, USA, EVROPA etj....

Shqipe po asocion ne emer te femres Shqipja, kur ta th'rrasin e th'rrasin Shqipeeee
    Poashtu a duhet veq Shqipet me shkru ne pjesen e Shqiptare te Kosoves?

Poashtu kur kam hyre ne kete forum i kam lexuar disa rregulla ku nuk dua t'i citoj, por permajtja ka qene qe postimet te jene sa ma me kuptim ??

Per mua fjala Shqipe, m'doket zhargon, nuk m'doket e arsyeshme..
    Nese perkrahni mendimin tem, ndoshta Moderatoret do ta ndryshojne kete pjese
    ne vend te Shqipe nga Kosova e shkrujn Shqiptare nga Kosova apo ndonje propozim edhe me te mire

Qeshtu Shqipe, Arta, Zana, Marigona, etj etj....

Nese keni pergjigje me shtu, ju lutem, shume ju lutem qe ti shkruni shkurtimisht...
    Ndryshuar për herë të fundit nga FeeZee : 02-05-2007 më 12:34

Citim Postuar më parë nga FeeZee
    Nese keni pergjigje me shtu, ju lutem, shume ju lutem qe ti shkruni shkurtimisht...
    Nuk duhet te ftosh te tjeret te shkruajne ne kete teme. Ky nenforum e ka Verejtje dhe Keshilla dhe cdo teme ketu i drejtohet adminve dhe smod. Asnje anetar i thjeshte apo moderator nuk ka kompetencen dhe mundesine per ti dhene zgjidhje problemit tend. Keshtu qe mos bej thirrje per diskutime dhe aq me pak ti kufizosh ato si fjale pasi eshte vendi i gabuar.

Sa per titullin Shqipe mua nuk me duket aspak i gabuar. Perkundrazi eshte shume kuptimplote. Shume here kemi perdorur shprehjen Vendi i Shqipeve, Toka e Shqipeve etj dhe kjo lidhet direkt me fjalen shqiponje per te cilen ne jemi krenar si popull dhe e kemi simbolin tone kombetar. Te perkufizosh shqiptaret si shqipe pervec se nderit nuk ka asgje negative.

i/e regjistruar Maska e FeeZee
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Gilan
    Postime
    82
    Ani Darius shqipja, po me pelqen toni jot i kshillimit...

Une u mundova qe te kontribuoj pozitivisht ne kete qeshtje, megjithata, pasojat i bart me vete Admini edhe Moderatori, sepse me se paku diskutohet ne Shqipet, per shkak se shqipe mund te jete gjuha shqipe, veq Shqiptaret e Kosoves shqipe nuk po m'duket e arsyeshme, sepse shume ma mire Shqiptaret se shqipe...

FeeZee Shqiptari i Kosoves

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Dallimet krahinore

Me ben pershtypje se te informatika hiqen ca poste me te drejte se nuk i permbahen rregullave,kurse disa nuk mendoj se eshte e drejte te hiqen.
    Mu hoq nje post per te shkruarit shqip ne forum pasi kisha bere dallime krahinore ne forum.E verteta dhe realiteti shqiptar ashtu eshte,krahinat ndryshojne nga zakonet traditat dhe gjuha dialekti.Ashtu e kemi gjetur dhe ashtu do jete.Ne Elbasan flitet shqipe e paster.Kam nje shok nga Elbasani,e flet shume paster shqipen,cdo fjale ne rregull.Ne kosove dialekti devijon nga gjuha zyrtare,ne Tirane Vlore,Gjirokaster,Shkoder etj dialekti kuptohet eshte jo shqipe e paster.E cfare ka te keqe ketu.Ne post nuk kam bere ndonje diskriminim.Realiteti i gjuhes ashtu eshte.Edhe traditat,mentaliteti i krahinave ndryshon.Jo per te ofenduar ndonje krahine,psh gjirokastritet njihen qe jane kurrnace.E ndajne nje kokerr veze ne 4 pjese dhe cerekun e vezes e han sot,cerekun neser dhe e shtyjne 4 dite me nje veze.lol Tropojanet kosovaret jane trima,vlonjatet jane trima po mburren njecike.Korcaret mburren nje cike si shume etj.Nuk dua te mbaj anen e asnje krahine ose diskriminoj ndonje por realiteti keshtu eshte.Keshtu qe nuk shoh ndonje arsye te forte qe poste si ky ku shprehet mendimi i lire,pa bere asnje lloj diskriminimi krahinor,te hiqet.
    ---
    Freezee,hap ndonje liber te gramatikes se gjuhes shqipe dhe shiko gjinite e fjaleve.
    Gjuha eshte gjinia femerore
    shqipe eshte gjinia femerore.
    qeshtje shkruhet ceshtje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 16-05-2007 më 16:36
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Tema të Ngjashme

1. Gjuha Shqipe - Kisha dhe Kleri Katolik
    Nga toni77_toni në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 02-10-2011, 14:48
  2. Dështimi i gjuhës standarde shqipe te gegët!
    Nga Davius në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 460
    Postimi i Fundit: 31-01-2010, 20:27
  3. Armiqtë e gjuhës shqipe dhe triumfi i saj
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2008, 11:35
  4. A vihet ne diskutim Sovraniteti Kombit?
    Nga Dito në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 20:17
  5. Armiqte e Gjuhes Shqipe?
    Nga Tastiera në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-10-2005, 10:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •