Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7

Per Adminin e forumit!! Kush eshte ky moderator qe ben Presion!?

Tema nuk eshte per Darius dhe arsyeja e perjashtimit tend ska te beje fare me ate te Barat.

Por meqe e hape dhe po na ankohesh tani per padrejtesi, do ishte mire perpara te kontrolloje menyren ofenduese qe ju drejtohesh anetareve dhe stafit te forumit dhe pastaj te pretendosh per 'drejtesi'.

nuk i thirre mendjes dhe te kesh minimumin e miresjelljes ne nje komunitet si ky i yni atehere te siguroj une qe do perjashtohesh prape dhe kete rradhe jo me per 1 jave.
    Darius si fillim dua te them se nuk me behet vone me perjashton apo jo nga forumi.. Nese po detyrohem per te hapur nje teme per ty, e bej sepse sma lejon ndergjegja edhe sedra te lejoj nje si ty te shpife kundra meje!
    Ti shoku moderator, me jep arsyen time te perjashtimit, edhe un do te kerkoj falje nese te kam ofenduar.

Ne rast te kundert mbylle gojen edhe mos me merzit shume me presionet e tua, se e vetmja gje qe mund te besh, eshte te me perjashtosh nga forumi.
    Ndaj me perjashto, por mos me bej presion se nuk ke nivel te me besh presion, po te sillem si njeri, presionin ik tregoja dikujt tjeter jo mua!

Nese ke arsye te me perjashtosh Ok, silli edhe me thuaj pse me perjashtove, meqe e nxore punen ktu.. te shohim kush ka pasur te drejte, apo do besh si radhen e kaluar.. nje perjashtim i antarit edhe mbyllet me kaq??

Se ja fjala jote e fundit, flet edhe mbyll temen qe mos te kete ku te replikoje antari.. gojen sma mbyll dot o njeri kuptoje kte gje, me perjashto as qe me behet vone, por mos u mundo te me besh presion qe te mbyll gojen, KOMUNIZMIN e hoqem vite me pare.. ndaj mu hiq qafe.

Sjam pule un o Darius, jam rrace Luani.. gojen sma mbyll as ti as dikush tjeter, nese sillem keq ne forum, ke te drejte te me perjashtosh, te me japesh verejte sic ke ber qe me ke shtuar ca verejtje gjer ne vitin 2010.

Nxirr ofendimet qe te kam ber, edhe do te kerkoj falje ne sy te gjith antareve.. skam turp ta bej nje gje te tille, sepse e di qe ste kam ofenduar ne asnje vend.

Te fjalia fundit me ke folur per mirsjellje... se ke pare veten si sillesh? Sikur te jeshe Van Dami?? Avash se vetem nje panel kontrolli per moderator ke aty, ske Bazuka.

Te jap postime antaresh plot qe jan per perjashtim nga forumi me fjalorin qe perdorin.. por si duket eshte shoqeria jote ndaj nuk i jep verejtje asnjeriu!!

Degjo ketu ti qe smeriton jo pergjigje nga une po as te jesh me ne kete forum. Llomotitjet te tipit populist kam kohe qe i degjoj nga tipa si ty dhe po tipa si ty e kane gojen harapash te kerkojne te 'drejtat' e tyre kur e nga ana tjeter e beni ate gjene kala aq sa ska kandar ta mbaje.

Ti e di shume mire perse u perjashtove. Dhe meqe ende se paske fiksuar ne koke po ta perseris para te gjitheve. Beje prape, sillu edhe njehere ne ate menyre ndaj anetareve te forumit dhe sidomos ndaj stafit drejtues dhe e merr vesh sesa je me anetar i ketij komuniteti. Nuk kemi nevoje as per halabake dhe as per njerez rrugesh ketu. Me e pakta qe pretendohet eshte nje sjellje njerezore dhe minimumi i edukates. Po nuk arritet dot as kete atehere ky forum nuk eshte per ju.

Duke qene se kam ekserience me tipa si ty ne forum, puna ketu me ka mesuar qe ti dokumentoj problemet dhe sa here te pretendohet per padrejtesi mund ti paraqes para te gjitheve per te treguar fytyren e vertete te atyre qe dine vetem te llapin. Mbas sjelljes se pahijshme ndaj anetareve te tjere dhe stafit te bera nje paralajmerim. Ja kush eshte pergjigjja jote:

Perseri te shkruajta dhe te kerkova te jesh me i permbajtur dhe mos ofendosh sidomos kur je gabim. Dhe kush ishte pergjigja jote tjeter? Ja ku e ke:

Me sjellje te tille, me banalitet dhe harbutllik te tille e pret vet bileten per jashte forumit.

Hajt shendet dhe me mend ne koke here tjeter.

Atehere, ti me the qe nuk isha ne shpelle ( i bie te me keshe then shpellar) pergjigjen ja ku e ke.. vete me ofendove, normale ka edhe pasoja.

Me ofendove ne privat ku di un cme the se nuk e mbaj mend, se kot nuk te jam pergjigj ashu.

Pse nuk i nxjerr edhe mesazhet e tua??

Apo vetem te miat paske ruajtur, nxirri edhe te tuat nxirri!! Te shohim pak me mire.

Nxirr edhe mesazhet e tua, edhe ta gjykojm kte gje, Edhe nese te kam ofenduar vete i pari, TE BETOHEM SE DO SHKRUAJ ME SHKRONJA TE MEDHA DUKE TE KERKUAR FALJE.

Ok.

Ti Darius jam njeri me rregulla, sjam noj barbon qe mund te mendosh ti, se di me ke je marr gjith kte kohe ( por ta siguroj se me tipa si un akoma sje marre) Nuk po te ofendoj as nuk po te bej presion.. Ti je ai qe duhet te japesh shembull edhe jo une..

sepse ti ke marre nje detyre per siper per ta bere. Ndaj qendroji gjer ne fund asaj qe ke nisur.

Nuk kam nder mend ta zgjas. Me tipa si ty i kam pergjigjet shkurt. Me pozicionin qe kam nuk i lejoj kurre vetes te ofendoj anetaret. Qofte privatisht, qofte publikisht. Ofendimet i bere ne teme dhe me pas privatisht. More ate qe meritoje. Denglat e tjera leri per jashte forumit.

Kaq per kete gje, e mbylla me ty.

Mire Darius!

Po te them edhe njeher, ske pse me thua me tipa si ty, se sme njeh, as nuk ke njohur tipa si une sepse sdo flisje ne kte menyre ofenduese!!

Per ofendime, me ofendove ti, duke me then shpellar, edhe me pas duke me perjashtuar me nje arsye ofenduese, edhe verejtjen ma ke dhen ofenduese.

Gjithsesi.. Ska problem, ama kur dikush sillet mire edhe nuk te ofendon.. nuk ke arsye ta ofendosh, vetem sepse eshte i ri ne forum, edhe ta perjashtosh!

Gjith te mirat se as un skam nerva te merrem me kte gje! Admini le ti hedhe nje sy ksaj teme, ose te me gjykoje mua, ose te te flase ty te veshi, se spo kerkoj te flase ktu edhe te jape veretje sepse do ishte pa dobi.

Temen mund ta mbyllesh, nese e ke dhen pergjigjen perfundimtare, edhe lere Adminin te lexoje.. ama do ishte mire te ishin edhe mesazhet e tua.
    Por ska problem.. e rendesishme eshte te merremi vesh.

kalofsh mire Darius.

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  4. Cili ėshtė Misioni i Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 11:57
  5. Publikohet portali i forumit
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •