Nuk po arrij te shikoj arsyen e verejtjes se rradhes.
Te vetmet qe jam ne gjendje te shikoj jane 4 elementet e para.
Do ti ishte e dobishme te shikoja dhe arsyen e kesaj te fundit, keshtu mund te kuptoj ku e kam shkelur.
Nuk po arrij te shikoj arsyen e verejtjes se rradhes.
Te vetmet qe jam ne gjendje te shikoj jane 4 elementet e para.
Do ti ishte e dobishme te shikoja dhe arsyen e kesaj te fundit, keshtu mund te kuptoj ku e kam shkelur.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
drity qe te shikosh arsyen e verejtjes duhet te klikosh me mouse tek numri me perqindje qe ke midis kllapave (11%). Aty te con tek faqja e paralajmerimeve dhe te tregon se nga kush e ke marre dhe per cfare arsye.
Shiko dhe foton poshte.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius,
E di se si te shikoj verejtjet. Ajo qe nuk po mundem eshte leximi i arsyeve.
Jam ne gjendje te lexoj vetem kater arsyet e para. Psh. nuk arrij dot te lexoj/shikoj dy arsyet e fundit.
Keshtu e kam dhe un. Kam 33% verejtje dhe se di pse e kam marre kete verejtje.
Nga ty Darius e kam, do te isha mirenjohes nese do me jepje arsyen e 33 %.
Shendet.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Jo Kokashta nuk e ke nga une.
Une te kam hequr tre verejtje. Shikoje me vemendje se thote hequr dhe jo shtuar nga Darius.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Vėrejtjet qė ke marrė nuk kanė skaduar ende.
Skadon: 27-08-2007, 23:02
Skadon: 27-09-2007, 04:35
Pas muajit shtator nuk do tė kesh mė vėrejtje.
Nėse mendon se keni marrė vėrejtje me pa tė drejtė kontaktoni Administratorėt me email (webmaster@forumishqiptar.com), pėr tė ndryshuar vėrejtjet.
Jeta ime, mban emrin e saj..
ClaY_More,
kujt po i pergjigjesh, mua apo kokekashtes?
I jam drejtuar Kokashtės.
Kėrkoj ndjesė.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Aha, tani e pashe me vemendje qe ti mi paske hequr.Postuar mė parė nga Darius
Doja te dija, kush mi ka vene dhe pse mi kan vene 33% ???
Keto jan gjith verejtjet qe kam marre dhe qe na kan hequr!
Faleminderit!Paralajmėruar nga: thekthi
Postim: N/A
Ndryshimi: Shtuar
Masa: 1
--------------------------------------------------------------------------------
Ora: 29-04-2007, 23:02 Skadon: 27-08-2007, 23:02
Paralajmėruar nga: Davius
Postim: Shqyrto postimin
Ndryshimi: Hequr
--------------------------------------------------------------------------------
Ora: 30-04-2007, 02:43 Skadon: Expired
Paralajmėruar nga: thekthi
Ora: 30-04-2007, 04:35 Skadon: 27-09-2007, 04:35
Ora: 30-04-2007, 06:32 Skadon: Expired
Ora: 13-05-2007, 02:24 Skadon: Expired
Ora: 13-05-2007, 03:03 Skadon: Expired
Ora: 14-05-2007, 15:32 Skadon: Expired
Ora: 14-05-2007, 15:33 Skadon: Expired
Paralajmėruar nga: Darius
Ora: 16-06-2007, 01:46 Skadon: Expired
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt