Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671

Destinacioni: Koshi i forumit!?

Tema juaj u transferua nė njė forum tjetėr

--------------------------------------------------------------------------------

Tungjatjeta PRI-LTN,

Tema mė poshtė qė ju keni hapur u transferua nė njė forum tjetėr nga stafi i forumit pasi nuk ishte hapur nė vendin e duhur ose ishte nė kundėrshtim me rregullat e forumit.

----------
    Tema: Kush eshte dakord qe BARAT dhe Genesis...
    Destinacioni: Koshi i forumit
    ----------

Faleminderit pėr mirėkuptimin,
    Fiori

P.S Ky ėshtė njė mesazh i automatizuar i forumit.
    A ka mundesi zonjushe Fiori, qe te me shpjegoni se me cilin prej rregullave te forumit ishte ne kundershtim tema ne fjale?

Meqe jeni dhe femer, pres nje pergjigje me pak arrogante nga ato te Albos.
    Dhe nqs ka mundesi, te me jepet e drejta e replikes dhe jo sic ben Albo, qe mbasi te pergjigjet me romuze, mbyll temen dhe nuk te jep mundesine per te replikuar.

Faleminderit pėr mirėkuptimin,
    PRI-LTN

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Po ndoshta zonjusha Fiori e ka patur urdher te fshi temen.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Anėtari nė fjalė, po komunikon nė lidhje me kėtė problem me njė nga smod e forumit dhe Albon. Ndaj dhe e gjithė gjullurdia mbyllet kėtu.

Une e kuptoj qė ju jeni rritur me frymėn kooperativiste, por fatmirsisht gjėrat nuk funksionojnė njėsoj nė ditėt tona. Mesazhet tuaja mbėshtetėse mund t'i dergoni tek personi nė fjalė privatisht.

Gjithashtu me ēudit fakti se si ti pret pėrgjigje jo-arrogante nga ana ime, kur nq se lexoni temėn nė fjalė ėshtė e gjitha e mbushur me arrogancė dhe ofendime. Sigurisht secili shikon sa i dhėmb kėpuca e tij...

Por, e kam thėnė dhe mė parė dhe vazhdoj ta them, 'Nq se qellimi i admin tė forumit do tė ishte tė mos pranonte shqiptarė nė forum apo njerėz qė kanė mendime tė ndryshme, atėherė do kishim zgjedhur mėnyrė tjetėr pėr tė arritur qellimin tonė, kush po na pengonte?!'.

Sa mė e thjeshtė do tė ishte sikur njerzit mos kishin kaq shumė fytyra dhe pseudonime!

Pėrshėndetje

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Une e kuptoj qė ju jeni rritur me frymėn kooperativiste, por fatmirsisht gjėrat nuk funksionojnė njėsoj nė ditėt tona. Mesazhet tuaja mbėshtetėse mund t'i dergoni tek personi nė fjalė privatisht.
    Kjo fryme solidariteti qe ju e quani kooperativiste, eshte nder cilesite me te mira te ne shqiptareve. Cilesi te cilen ju, bota e civilizuar, po e mbani gjalle ne menyre artificiale ne reanimacion.

Gjithashtu me ēudit fakti se si ti pret pėrgjigje jo-arrogante nga ana ime, kur nq se lexoni temėn nė fjalė ėshtė e gjitha e mbushur me arrogancė dhe ofendime. Sigurisht secili shikon sa i dhėmb kėpuca e tij...
    Une nuk kam pse te laj gjynahet e te tjereve. Nqs ndonje postim i asaj teme permbante ofendime, do te benit mire te fshinit ate dhe jo gjithe temen.

Por, e kam thėnė dhe mė parė dhe vazhdoj ta them, 'Nq se qellimi i admin tė forumit do tė ishte tė mos pranonte shqiptarė nė forum apo njerėz qė kanė mendime tė ndryshme, atėherė do kishim zgjedhur mėnyrė tjetėr pėr tė arritur qellimin tonė, kush po na pengonte?!'.
    Nuk po e kuptoj se c'lidhje ka kjo me temen qe une hapa!

Sa mė e thjeshtė do tė ishte sikur njerzit mos kishin kaq shumė fytyra dhe pseudonime!
    Nqs te intereson fytyra ime dhe emri im i vertete, ma bej te ditur me nje mesazh privat dhe do te ti dergoj me gjithe kenaqesi.

Ate rregullin qe kishte shkelur tema nuk e kuptova.

Gjithe te mirat!

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804

Per temen e mbyllur...

Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Kjo fryme solidariteti qe ju e quani kooperativiste, eshte nder cilesite me te mira te ne shqiptareve. Cilesi te cilen ju, bota e civilizuar, po e mbani gjalle ne menyre artificiale ne reanimacion.

Une nuk kam pse te laj gjynahet e te tjereve. Nqs ndonje postim i asaj teme permbante ofendime, do te benit mire te fshinit ate dhe jo gjithe temen.

Nuk po e kuptoj se c'lidhje ka kjo me temen qe une hapa!

Nqs te intereson fytyra ime dhe emri im i vertete, ma bej te ditur me nje mesazh privat dhe do te ti dergoj me gjithe kenaqesi.

Ate rregullin qe kishte shkelur tema nuk e kuptova.

Gjithe te mirat!
    .........................

Edhe mua me interesonte te dije per arsyet..qe nuk i shoh te jene sqaruar nga administratori...
    Me pelqen te ndegjoj qe ata jane duke biseduar si administrator me dy antaret popullar te Forumit Shqiptar Genesis dhe BARAT...dhe shpresoj te kete nje marrveshje tolerante dhe pozitive ne te mire te te gjitheve...ne te mire te Forumit...ne te mire te drejtesise dhe ne te mire te avansimit te mendimit shqiptar..

Me duhet te pajtohem me PRI-LTN... se duhet ne menyre selektive te hiqen ofendimet,pra shkrimet e plota te atyre qe ofendojne por jo edhe tema ,per nje arsye te vetme : te respektohen dallimet tona ketu ne Forumin Shqiptar...dhe nje dallim eshte - se ne ketu nuk mendojme njelloj dhe nuk ndajme sentimentin e njejte per dy antaret popullar te forumit dhe pse mos te shprehim nje keqardhje apo perkrahje ..sigurisht se pa ofenduar dhe cenuar dinjitetin e forumit...dhe administratorve.

Me nderime ,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 10-08-2007 mė 13:51

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Besoj se kjo poste e ke ne njefare menyre vendin edhe ketu, pasi kjo eshte dhe arsyeja pse u hap tema me destinacion koshin e f.sh. Perjashtimi im u be per shkak te postimit tim te meposhtem, i cili ishte reagim i postime te tjera te fshira nga tema e vrasjes se shqiptarit ne Vollos te Greqise.
    POstimi titullohej "frikacak". Mendoj dhe vazhdoj ta mendoj si dhe me pare ne lidhje me efendikone e fsh. Ai ka frike nga postimet e anetareve dhe e vetmja menyre qe ai ndihet fitimtar eshte fshirja e postimeve, por qe gjithsesi kjo tregon deshtim ne vetvete.
    Me pas vjen dhe xhevahiri i rradhes nga efendikoi.

Jeni i perjashtuar nga forumi per kete arsye:
    Mati fjalet kur me drejtohesh mua se fluturon me shkelma nga forumi(albo ketu duhet presje) fshatar i vogel

Ky njeri ka probleme te renda psikologjike dhe vuan nga nje inferiotet i skajshem. Ti thuash tjetrit fshatar me qellim ofendimi eshte thjesht tipike per provincialet e tipit Ema Bovari(versioni mashkull). Ky do jete rritur ne ndonje province ku e vetmja kenaqesi qe te jepte jeta e ndenjur, ishte mburrja ndaj ndonje fukaraje hallexhi. Sa per informacion te pronarit, une kam lindur e jam rritur bash n'kry t'venit, por dhe po te isha rritur ne fshat, nuk do kisha pike problemi. Nje keshille-frekuentoje me shume nenforumin e psikologjise.

Pronari permend shkelmat
    hehehehe...pas tastieres jane te tere te forte.
    Hajde dhe provoje o trim se e shohim se kush fluturon

Sa per matjen e fjaleve, me i matur se kaq eshte veshtire te jesh. Ty ndoshta te djegin ato qe nuk thuhen

Si mbyllje po permend dicka nga Joseph Roth i cili udhetoi ne Shqiperi aty nga vitet '30:

-nese nuk thua mendimet e tua si i ke, c rendesi ka te kesh pikpamje (Fjala dhe Koburja)

postimi kriminal:

Citim Postuar mė parė nga BARAT
    Postimin, mund ta fshish, por nuk fshin dot shqiptaret...ne ketu jemi, do jemi dhe nuk do lodhemi kurre as nga ca me "shpirt shqiptari" e sa nga ata qe i paguajne keta te fundit
    ---------------------------------------------------------------------------

Kjo thenia nuk me vjen keq aspak per viktimen duhet te jete akoma me ngushelluese per prinderit e tij. Me mire ta kishe filluar ligjeraten tende me "O SA MIRE TA BEN O TURKO-SHQIPTAR". Fryma jote dhe idete e tua qe kryesiht jane antikombetare, tashme nuk habisin me njeri, por te mos kesh respekt as per nje te vdekur (?!)...kjo eshte qytetari alla aLbO. Edhe ne lufte ka kod nderi, ku armikun mund ta vrasesh po ja ta poshterosh, cnderosh etj etj...kode te cilet ti as i merr me mend as do i njohesh kurre, <sepse mendoj qe disa gjera jane te lindura te cdo njeri(?)>

Thua "te fortet"? Faktikisht ti do te fitoje goxha me shume sikur te ishe ne Greqi dhe te punoje si avokat i pales greke. E them kete sepse dhe vete greket , ka raste qe i denojne aktet e kryera nga rracizmi pasi jane aq te turpshme sa nuk kane justifikim.....Po c ndodh ne forumishqiptar? Del Albo me pallen e qytetarise ne dore dhe fshesen e kultures ne doren tjeter, duke fshire shkrime e duke mbjelle postime groteske. Ketu poshte ke ca raporte per pupagjelat greke:

(KETU PASONTE NJE LISTE E GJATE ME RASTE SHQIPTARESH TE VRARE NGA POLICIA GREKE. CITOHESHIN VETEM GAZETET GREKE DHE TITUJT E TYRE.
    ALBOS NUK I KA ARDHUR MIRE NGA KETO ARGUMENTE PASI POSTIMI U FSHI )

Ti numeron 10 raste shqiptaresh ne USA??????
    Ore nuk eshte e mundur te jesh kaq i ceket sa je ti. Tashti po filloj te dyshoj te aftesia jote per "te na mesuar". Do filloj te mos i lexoj me me vemendie shkrimet e tua, qe realisht jane te vecanta (arsyeja se perse eshte dikutim tjeter pastaj).
    Po me mijera raste emigrantesh te tjere qe kane pasur sukses nuk ka? Apo komuniteti i shqiptareve te USA eshte vetem 10+1 (ku i shpetuari je ti).
    Ben gabim qe ben deformime sipas leverdise tende dhe misionit "sterros sa me shume Shqiperine dhe shqiptaret". Ndoshta ti mund te kesh leverdi nga ky mision, por ti je nje askush, para raporteve te organiztave nderkombetare qe nxjerrin shtetin grek dhe popullsine greke me probleme te renda rracizmi, ku akte si ato te Greqise jane te turpshme per tere komunitetin evropian. Kush e thote kete?
    Nuk ta thote nje njeri i rruges, as nje ekstremist nacionalist, as nje shqiptar..por ta thone vete greket si dhe organizatat monitoruese per te drejtat e njeriut (sa per informacionin ten edhe shqiptaret jane njerez dhe ne shumicen e rasteve me te mire e me te vecante se 90% e te "qyteteruarve" si ca e ca):

Lexo dhe meso:

(KETU VIJONIN RAPORTE NDERKOMBETARE DHE GREKE MBI RAZIZMIN DHE KSENOFOBINE GREKE. CITOHESHIN VETEM RAPORTE NDERKOMBETARE.
    ALBOS PERSERI NUK I KA ARDHUR MIRE NGA KETO ARGUMENTE ....PASI POSTIMI U FSHI)

Akoma nuk je i kenaqur?
    Ok te besoj nuk ke faj. Ka shume me teper se kaq, por do ta zinte asfiksimi FSH, por te hidheshin te gjitha pislleqet qe jane bere ndaj shqiptareve nga populli mik grek(sipas Enver Hoxhes jemi dy popuj miq):

Lexo akoma..meso akoma
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Bosh Koshi i Forumit ..!

Kethim te kendshem BARAT, gjetsh paqe ketu ne Forum.Mos pacim pune me koshin e forumit.Le te jene materialet qe ti sjelle ketu nje thesar i drejtesise.
    Shpresoj qe ne te ardhmen mos te kete luft personale mes antareve te forumit ,por edhe kur te kete dhe te dale jashta kontrollit(s'duhet te ndodhe ne asnje rast),edhe athere duhet koshi i forumit te mbesi bosh.
    Nuk duhet te jemi njesoj qe te duhemi, nuk duhet te mendojme njesoj qe te jemi bashke .Te vleresojme kontributin e antareve te forumit njesoj edhe kur ata jane simpatik ose antipatik per ne.Eshte ceshtja qe trajtohet, eshte qellimi qe jep vleren dhe jo personi ,pra shpresoj mos te kete personalizime.

Me nderime per antaret me vlere dhe paqen ne forum ,pak qirinje ka forumi mos i shuajm,

bili99

Edhe mua me perjashtoi Darius pa asnje arsye!!

Kujt ti ankohesh?? Nese albo nuk i sheh kto tipa se cfar bejn, atehere me mire nese ju pelqen te flisni Ok, nese nuk ju pelqen ka forume plot..

Ktu nuk ka drejtesi, sepse nje Moderator si Darius te perjashton pa asnje arsye, ankohu te Admini, edhe Admini nuk te kthen pergjigje.. skan faj, kta te gjith vijn nga familje mbreterore.. pfff

njerez te papergjegjshem!

Tema nuk eshte per Darius dhe arsyeja e perjashtimit tend ska te beje fare me ate te Barat.

Por meqe e hape dhe po na ankohesh tani per padrejtesi, do ishte mire perpara te kontrolloje menyren ofenduese qe ju drejtohesh anetareve dhe stafit te forumit dhe pastaj te pretendosh per 'drejtesi'.

Po nuk i thirre mendjes dhe te kesh minimumin e miresjelljes ne nje komunitet si ky i yni atehere te siguroj une qe do perjashtohesh prape dhe kete rradhe jo me per 1 jave.

Tema tė Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 30-05-2025, 13:15
  2. Misioni i Forumit Shqiptar
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 19-01-2025, 07:16
  3. Cila ėshtė Rregullorja e Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 12:03
  4. Cili ėshtė Misioni i Forumit Shqiptar?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 11:57
  5. Publikohet portali i forumit
    Postimi i Fundit: 11-06-2003, 12:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •