"
Ju jeni pėrjashtuar nga forumi me kėtė arsye:
Te thashe njehere dhe une dhe admini i forumit qe nuk lejohen karaktere neper shkrime. Kokfortesia te sjell masa perjashtuese.
Dita kur mund tė hyni pėrsėri nė forum: 14-07-2007, 17:00
"
|
"
Ju jeni pėrjashtuar nga forumi me kėtė arsye:
Te thashe njehere dhe une dhe admini i forumit qe nuk lejohen karaktere neper shkrime. Kokfortesia te sjell masa perjashtuese.
Dita kur mund tė hyni pėrsėri nė forum: 14-07-2007, 17:00
"
|
ehh lere lere ,mua ma kan bere reklamaxhi keta shefat ,biles kam dhe ban pergjithmone![]()
" proud to be an Interista "
Skipetar, jeni kthyer i nderuar. Mire se erdhet.![]()
SKAFISTI_VL |||Postuar mė parė nga SKAFISTI_VL
besoj se din me e dallu drejtorin pej udh'heqsit |||
sidoqofte ||| ktu nuk ki t'bojsh as me drejtora e as me udh'heqsa ||| ktu ki vecse enveruca - mbeturina t'kalumes si dojn me kon si Enver Hoxha po nuk kane aftesi e pushtet |||
po m'habite se qysh n'shkrime t'tyne - ku kuvenin vetmeveti se nuk lejojne menim nryshe - nuk e kan zbulu naj legen fluturus me janullumpirin si drejtus e perskej legenit t'grrithun A.D. - me skjarim se A.D. osht keqkuptu si "Anno Domini" kur n'te vertet osht shkurtes per "Albo e Darius" |
mir' se t'gjeta Gurracake |||Postuar mė parė nga Gurracake
po t'thom msheftaz mos me m'ni kta tjerte si t'lumte goja si m'the i nerum |||
vecse ruju mos ma prish nomin si e kom si i poshter ||| se kom ni se qikat i dojne djemte e poshter |
Ha, ndaj meje keni qene krejt ne rregull.![]()
Nuk e kuptoj se pse i ben keto ||| ne cdo shkrim tendin, nuk jane aspak terheqese nuk e di pse i perdore kaq shume..
nejse ti di![]()
Mesa shikoj une ti nuk vike mend. Atehere po ta rikujtoj dhe njehere publikisht se mbase keshtu te futet ne koke me mire. Arsyeja e perjashtimit tend eshte mbas injorimit total qe i bere kerkeses se adminit dhe times per mosperdorim te karaktereve te panevojshme neper shkrimet e tua. Me karakter te panevojshem kam parasysh ate qe kam bere me te zeze ne citimin e shkrimit tend ose po ta theksoj edhe njehere tjeter: |||. Perdorimi i ketyre vizave komplet pa kuptim dhe pa vend u be arsyeja e perjashtimit tend. Ndonese u keshillove disa here, ti nuk ja vure veshin asnje fjale te thene nga drejtuesit e forumit dhe vazhdove me koken tende. Nqs ty nuk te pelqejne rregullat dhe do te besh si do ti atehere po te kujtoj edhe njehere tjeter qe ky forum nuk ben sic do skiptari apo x apo y. Ben sic thote ajo rregullore dhe sic kerkojne drejtuesit e tij qe te rrespektohen rregullat.Postuar mė parė nga skipetar
Po ta them perseri: Ne rast se edhe mbas ketij shkrimi vazhdon me te njejten menyre injoruese atehere demin do ja besh vetes. Kokfortesia meriton vetem nje pergjigje, qe eshte PERJASHTIMI.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
futi vetit n'kry cka t'dush ||| vecse le pak ven per me i fut n'kry kto t'verteta publike ||| kerkesat si m'u bon per mosperdorim t'ktyne shejave "|||" ishin si kunerpergjigje n'teme si e nisa une si kshille/vrejtje http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=82998 ||| kerkesat m'u bon mas permi 100 shkrimeve si i kisha shkru n'te njejten mnyre pergjat disa mujve |||Postuar mė parė nga Darius
tash e shoh se sapo i kini fshi shkrime e mija ku e sqaroj se pse i perdori kto sheja - per me u pa haptaz se nuk i permahna parimeve per shkrim t'Gjuhse Shqipe |||
osht kon shkrimi #12 te tema "Mbi Drejtshkrimin e Gjuhes Shqipe" - nen "Gjuha Shqipe" te "Ēėshtja kombėtare" |||
masnej ka pasu shkrimi i Borix - si tash osht shkrimi #12 |||Postuar mė parė nga skipetar
edhe ni pergjigje e jemja si e ka pas #19 |||Postuar mė parė nga Borix
e vlen me u shenu si Borix masnej e kish nis ni teme n'veti "Argumenti dhe Argumentimi" - te nentema "Kulturė demokratike" te "Kultura" - per me deshmu se e din logjiken |||Postuar mė parė nga skipetar
ajo teme e paraqet mas mirti kuvenimin vetmeveti qysh e kini n'deshire ju enverucat ||| fune e kry krejt vecse shkrime t'Borix ||| edhe n'libra t'filozofave ma t'mdhaj si jon mar ton jeten me kso pune jepen burime t'dhanave e deshmi - matematikore ||| po ju pe deshmoni si e kini t'ngjit enverizmin n'gjene ||| juve jau mer menja se edhe menen muni me jau drejtu njerzve - edhe me menu se krejt gjanat jon t'zbulume pej juve ||| edhepse kurgjo origjinale nuk ka n'naj shkrim t'juvin |||
prap metet arsyje palidhje PERJASHTIMI i jem se po mshtetet n'parime t'vecanta si kokan t'mshefta e vlejne vec per mue |Postuar mė parė nga Darius
Sidoqofte, me behet qefi qe i ke hedhur nje sy. Nuk te ben keq, ne fund te fundit, se nuk jane shpikjet e mia. Por, shoh qe nuk i ke kuptuar mire ato shkrime. Ky eshte problemi yt, pasoje e kesaj kembengulje te semure akute qe shfaq vend e pa vend. Sigurisht, nuk e kuptoj ku qendron lidhja e temes qe kam hapur une me kete verejtje tenden. Mos valle po kerkon argumenta ne favor te perdorimit te karaktereve vertikale? Po te ndihmoj, po te jap nje argument te fuqishem. Thuaji adminve e smodeve se: "...me jane prishur tastet e shenjave te pikesimit. Nuk mund te blej nje tastjere te re, prandaj detyrohem te perdor tre vijeza vertikale ne vend te presjeve dhe nje vijes vertiakale kur me mbaron mendimi. Ju lutem, me kuptoni drejt." Besoj se argument me te pacenueshem se ky nuk ke ku gjen.e vlen me u shenu si Borix masnej e kish nis ni teme n'veti "Argumenti dhe Argumentimi" - te nentema "Kulturė demokratike" te "Kultura" - per me deshmu se e din logjiken ||| ajo teme e paraqet mas mirti kuvenimin vetmeveti qysh e kini n'deshire ju enverucat ||| fune e kry krejt vecse shkrime t'Borix ||| edhe n'libra t'filozofave ma t'mdhaj si jon mar ton jeten me kso pune jepen burime t'dhanave e deshmi - matematikore ||| po ju pe deshmoni si e kini t'ngjit enverizmin n'gjene ||| juve jau mer menja se edhe menen muni me jau drejtu njerzve - edhe me menu se krejt gjanat jon t'zbulume pej juve ||| edhepse kurgjo origjinale nuk ka n'naj shkrim t'juvin |||
Thene keto, nese ke ndonje mendim origjinal, je i mirepritur ta shprehesh. Por, per sa kohe qe me permend emrin, domosdoshmerisht do te ballafaqohesh me mua.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Krijoni Kontakt