Bravo ajzberg, keto tema te hapin barkun.Postuar më parë nga ajzberg
Bravo ajzberg, keto tema te hapin barkun.Postuar më parë nga ajzberg
Blue Sky me duket se ke humbur gjithe posten time nga sytePostuar më parë nga Blue_sky
![]()
Une shpjegova fenomenin ne kuadrin si social ashtu dhe psikologjik. Nuk eshte restriksioni seksual ai qe te shtyn ne pedofili. Mund te te shtyje ne dhune seksuale ndaj adulteve por jo ndaj femijeve. Nuk ta dhashe kot shembullin e statistikave deri ne fillim te 90-es. Qe nga ai vit deri me sot, anno 2007 restriksioni seksual nuk eshte me restriksion pasi sot mund ta blesh kenaqesine seksuale madje dhe lire fare.
Ne perendim nuk ekziston restriksioni seksual por raste pedofilie dhe incesti jane te bollshme. Shume here me shume se sa ndodhin ne Shqiperi.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Akt i felliqur dhe duhet denuar nese rezulton i vertete. Atyre qe bejne gjera te tilla nuk u thua dot as kafshe se ofendon kafshet qe nuk veprojne keshtu.
Ajzberg, une mendoj te kunderten. Raste te tilla duhet te publikohen ( ne asnje menyre me emra ) me qellim sensibilizimin e opinionit.Postuar më parë nga ajzberg
Cdo prind duhet t'i vere gishtin kokes e te kujdeset e t'i rrije prane femijes se tij , qofte vajze apo djale. Une mendoj se 99% e ketyre rasteve ndodhin nga pakujdesia e prindit, sidomos e nenes. Femra ka nuhatje teper te holle per te tilla gjera. Shumica e femrave rrijne e hetojne partnerin (forever) ca bo e ku e bo , por cuditerisht iu shpeton pa vene re fakti qe ju perdhunohet femija ne diten me diell.
Ligji per kete krim ( qe mund te quhet me i rendi ) duhet te jete me i forte, jo vetem ne Shqiperi, por kudo.
Where does a thought go when it's forgotten?
Corason, kurre nuk ke shkruar budallak me te madh se kete tani, dhe jam i bindur qe edhe nese rron 1000 vjet nuk do te arrish te shkruash dicka me te pa menduar dhe te pamatur se c'ke shkruar.Postuar më parë nga MI CORAZON
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Baptist, po ta fal tonin kesaj here, por kur te pjellesh e te behesh me vajze ...kemi per te t'pare .
P.S. Shko e shih filmin " Once were warriors " !
Ndryshuar për herë të fundit nga MI CORAZON : 04-07-2007 më 10:26
Nuk eshte toni qeshtje brengosese, sepse shkronjat nuk kan ton por eshte permbajtja. Sepse as ne shkronjat tua nuk degjova ndonje ton te vecante.
E kisha fjalen saktesisht per deklaratat si:
"Raste te tilla duhet te publikohen ( ne asnje menyre me emra ) me qellim sensibilizimin e opinionit. "Nuk parandalohen keto gjera duke u bere promo neper media!
Pataj une mendoj se ne mesin tone ka numer te madh kafshesh e megjithate disa prej nesh nuk pjellin por lindin. Ndersa ata qe pjellin mbase edhe mund t'u kercejne bijave e motrave te veta. Kjo dukuri nuk eshte e huaj per kafshen.
Ne antike keto gjera jane luftuar me mjete miliona here me te persosura se keto qe propozoi truri i avancuar i nje banoori te tokes ne shekullin 21 pra plote 26 shekuj me vone.
Mere lexo Edipin pastaj analizoje mire gjithe tregimin dhe do ta kuptosh dallimin.
Shqiptaret u treguan edhe me te mencur se qyteterimi antik, ata e eliminuan edhe incestin ne mosdie. Sepse fabula mbi edipin ekzsiston edhe ne tregimet popullore shqiptare. Por aty personazhi edhe pse i martuar me nenen e vet ne mosdie te plote, nuk arrine ne incest. Dhe pikerisht per kete fakt te parsqarueshem per te arrine ta njoh veten kur kerkoi sqarim nga njeriu i urte.
Ky vic lope nuk eshte shqiptar nese e ka bere ate (qe shqiptari si trashegues e nenvetedies nacionale kolektive nuk do ta bente as ne mosdije) eshte fakt i gjall se ky nuk qe shqiptar!
Por nese eshte shqiptar vertete, une jam i sigurt se nuk e ka bere!
Ai eshte akuzuar padrejtesisht dhe eshte viktime e komplotit te gruas se tij e cila pikerisht pse ka lexuar keso lloj felliqesisrash qe publikohen nga institucione te papergjeshme te vendeve qe na rrethojne e inspiroi kete akuze te tmerrshme.
Keto lloj "senzacionesh gazetareske" pa perjashtuar mediat tjera masive jan vegla kundernjerzore te cilat me sukses i perdor diktati demokratik gjithkund ne bote per te cvendosur vemendjen nga problemet politike te shoqerise.
E vetmja gje qe duhet te publikohet (nese eshte per t'u bere publike) ne raste te delikteve te ngjashme eshte Ashpersia e Denimit, por kjo nuk ndodhe ne mediat antikombetare te shqiperise.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Une te marr te lexoj Edipin ? Ti paske lujt me duket...apo i di te gjithe bebusha si veten.
Çuno, mos me cito me , se me ben vape.
Kete "cuno" shpresoj ta kesh reflektim te sedres "cuco", -te ne ka marre nje freski e kendeshme, sot per dallim dhe ndihem akoma me fresket kur me quajn cuno bebushet qe kan lindur bebusha.
Mos hidh brockulla nese nuk deshiron te citohesh!
Aeneas Dardanus
mir ke fol Korason.. si gjithmon fjal qe duhen ngulitur ne mendje ke then.. qe cdo prind sot apo qe neser do jet prind te hap syt e veshet e te bej maksimumin e kujdesit per femijen..
ketij bapistit mos ja ver veshin fare..
do jet ndonje megaloman..
ja cfar shkruan ai ne nje teme ku lajmerohet nje tragjedi njerzore..
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=82816
.. kur qesh e zgerdhihet dikush ne kto lloj temash.. hiqi viz.. sepse aq mjafton per te kuptuar cfar lloji eshte..
un aty i dalloj peshqit e peshkaqenet..
ububuja.. tha fadili..
Krijoni Kontakt