Jo ore, don te na besh budall para mendeve ti ?? hahaha.Postuar mė parė nga Darius
Sjemi aq koktrash te mos kuptojm shkrimet e flliqura.
Jo ore, don te na besh budall para mendeve ti ?? hahaha.Postuar mė parė nga Darius
Sjemi aq koktrash te mos kuptojm shkrimet e flliqura.
E cte te bej une ty me shume sec je?
Nejse se sdua ta zgjas. Fola shkurt dhe qarte. Nuk kam nder mend te bej replika ketu e lagu se lagu.
Edhe njehere per here te fundit: Ose qendroni brenda temes ose mos shkruani fare pasi do fshihen.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Eshte e leht ti thuhet tjetrit anti kshtu e anti ashtu. Zarathustra e shkel me disa fyerje te kota qe i ben myslimaneve, por analiza e tij ne pergjithesi mbeshtetet ne histori e fakte. Pse a po degjojme lajme moderimi nga bota islame ne sot? Me shume po rritet numri i atyre qe po kerkojne te zbatohet shariati, me shume dhe nder shqiptare po perhapet vehabizmi, fanatizmi e kenget per martira islamik , me shume po degjojme per terrorizmin, per urrejtje ne emer te fese etjera.
mos me e fut koken ne rere si struci se nuk ikin keto probleme se nuk kane faj disa qe ia kane friken Islamit, se edhe ca antare te forumit ketu e kane shfaq ekstremizmin e fanatizmin fetar pikerisht se i jane futur fese shume thelle dhe kan fillu me e harru kombin fare.
Lexojeni vete analizen per renien e botes myslimane dhe do i kuptoni se ca shqetesime qe ngrihen nga vete myslimanet nuk jane anti-islamizem por rrealitet
http://archive.gulfnews.com/articles.../10122223.html
http://www.newmediajournal.us/staff/imani/02282007.htm
http://www.jpost.com/servlet/Satelli...cle%2FShowFull
http://www.thisislondon.co.uk/news/a...lam/article.do
oi ilirium a ka mundesi ti therisni pak take-tukes apo `ne nji brime do i bini kavallit. u lodhet tu fol per ato pensionet e grekeve sikur ato po ju prishin pune kombit ( fundja nji pakic i merr ato pensione dhe jo gjithe te krishteret ). shiko pak bashkebesimtaret e tu qe lejne mjeker per 70 dollar ne muj ata mundohu ti tregosh me gisht dhe jo minoritaret. clidhje ka greku me fene e shqiptarit ta marr vesh . skeni ku kapeni dhe fusni grekun ne mes. pastaj nuk ke pak turp qe u thu shqiptareve te krishtere se u kenaqen me serbet kur benin raprezalje ne kosove, me sa men gjykon ti keshtu or cun.... une jam 30 vjec sot dhe eshte hera e pare qe e degjoj nji gafe te tille,Postuar mė parė nga ILyrium
me duket se ju muslimanet a islamet si ke qef ti me thone, i krijoni sherret ne popull .
me duket se keto tema i hapin njerez qe duan te percajne kombin ne fe dhe per mu kjo teme do mbyll se vetem mire nuk na ben neve si shqiptare .
dhe tek e fundit or mik ne nuk jemi pakice , dhe ke kompiuteri vetem ju rini tu llap
" se pre jush s'ka asgje "???????????????????????
ca do me thone ti zotnia jote me kte se keni mor kot ju nacional-islamiket.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga terili1 : 02-07-2007 mė 09:31
TE RROJE SHQIPERIA
Ilyrium shpesh here 1 kam kundershtuar postimet e tua per me mendimet qe ke shprehur. Por per kete postim qe ke bere tani me trego a ka mundesi qe une e tij te takohemi dhe te ta jap doren nga zemra se cdo fjale qe ke thene ketu eshte 100% e sakte . Allahu isha te ben te shkruajhs akoma me shum shkrime te tilla .Postuar mė parė nga ILyrium
Jam 100 % pas fjaleve te tua .
E Zarathrustra , cfar me i be , katragjyshi i im thoshte " ndonjehere nuk shkon me dhune por me aq sa te ka dhene zoti ne koke " !!!
Pra nuk mund ti b ejsh krejt njerezit te kuptojne te verteten . Disa nuk kane kapacitet ta kuptojne te verteten si psh Zarathrustra !!!
Paqja . meshira dhe begatia e Allahut qofshin mbi ty !!!
IceFus1on
WE WILL NOT GO DOWN!
Kur do i leni keto percarje mes veti , pse silleni me nje sjellje femijerore , e dini qe sja vlen te grindemi dhe te bejm ndarje fetare ne mes shqiptareve, po kjo eshte ajo qe na dobeson dhe sjemi askund.......!
Sui generis
Krijoni Kontakt