Albo te falenderoj dhe ty per pergjigjen.
Te lutem me lejo nje pyetje me qe fjalori im te paska lene pershtypjen se une nuk qenkam i pergatitur dhe per me teper nuk dikerkam ti pergjigjem nje argumentimi te meparshem.
Ne cfare pikash e ke mbeshtetur ti dijenine tende per Kushteuten e Shqiperise qe ke cituar me lart?
Ne cilat pika i je pergjigjur ti, argumentimit tim qe postime Antishqiptare apo cfare do lloj parrule antikombetare ne te gjithe boten dnohet me ligj?
Ti thua se une duhet te argumentoj?? Si mund te argumentoj me nje njeri qe dhe pse rriturr ne gjirin tone ka pafytyrsine te na quaj BARBAR?????
Si mund te ulem une e te argumentoj me nje njeri qe e quan normale vrasjen dhe debimin e mijra Shqiptareve te Camerise?
Per kedo ne kete bote ka nje gjuhe te cilen ai e meriton. Ka njerez qe e meritojne te degjohen dhe te kundershtohen. Ka njerez qe e meritojne te qenit nje kundershtar ne debat, por ka dhe te tille si Tanhauser dhe shume te tjere ketu qe meritojne nje gjuhe tjeter. Nje nga keta eshte dhe Tanhauser yt i shumditur.
Si mund te quash ti vrerin dhe shpifjet progreke te ketij njeriu, njohuri te thella mbi historine Shqiptaro- Greke???
Une nuk e di se me c'meter i masni ju ofendimet. Por po ju bej dhe njehere te qarte qe ato ofendiome te cilat ju natyrisht i keni ndaluar me rregullore pasi perbejne fjalor banal, jane shume here me te lehta sesa prvokimet, shpifjet dhe ofendimet qe i ben ai njeri kombit dhe popullit tone.
Per te te dhene nje shembull tjeter konkret nga bota ligjore:
Ofendime te tipit: O Kurve... nese i thuhen nje burri nuk para denohen me ligj. Pasi ne kete moment cdo njeri e di qe kurve eshte nje mbiemer i perdorur per nje femer te perdale ( gje qe ne shoqerine civile te shek 21 eshte subjektive) dhe qe nuk mund te jete kurrsesi e vertete.
Ama te thenit qe ti je barbar ka kuptim tjeter. Sidomos nese ky term lidhet me nacionalitetin nga pas. Ky eshte ofendim per te cilin perfundon para nje gjykate.
(kjo sa per dijeni minimlae juridike me qe ke filluar te me tregosh mua se cfare apo kush eshte dhe thote kushtetuta)
Racizmi ne kete aspekt nuk ndodh Shqiptar kunder Grek; por edhe pse ne vend dhe vater tone jane greket ata qe jane racist kundrejt nesh.
Sic kisha thene dhe me lart, kujdes me terma ligjor te permendur ne postimet tuaja pasi ne kundershtim nga ju une di se per cfare flas kur i permend ato.
Kushtetuta e cdo vendi te ketij planeti nuk i jepet minoriteteve te drejten per te vjell vrer mbi shtetin ne te cilin jetojne.
Nqs Tanhauser nuk perjashtohet atehere nuk keni pse te cuditeni per reagimet e disa SHQIPTAREVE te cilet i drejtohen kesaj kurve me gjuhen qe meriton.
Krijoni Kontakt