Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

i lexojne moderatoret postimet?

Kisha hapur nje teme tek Historia Boterore dhe doli nje anetar dhe tha qe tema te shkoj tek sontazhet se nuk ishte historike (sipas kritereve te atij) dhe pa hapur e mbyllur syte tema vajti tek sontazhet!

Keshtu thash ta pyes njehere ate moderatorin qe e dergoi tek sontrazhet: a i hodhe ndonje sy temes ta lexoje se c'thoshte para se te talleshe me mundimin e autorit?

flm

Kryeplak te njejten pergjigje qe te dhashe ne vete temen (mesa duket se ke lexuar) po e jap edhe ketu.

Kryeplak me vjen qe lexoj nje retorike te tille nga ty. E di respektin qe kam ndaj teje si anetar dhe me vjen keq qe detyrohem te te pergjigjem ne te tilla rrethana. Anetari qe beri sugjerimin eshte nje nga me te respektuarit ne kete forum dhe kontributi i tij vleresohet nga te gjithe ata qe dine te lexojne midis rrjeshtave. Postimi eshte levizur nga une. Ndonese nuk kam asnje detyrim per te dhene sqarime po e bej pasi besoj ne komunikim civili midis njerezve civil. Tema fillimisht meritonte te ishte ne nenforumin e Historise Boterore por me pas ajo 'degradoi' me komentet dhe nderthurjet e figurave fetare dhe e humbi funksionin e saj. Kjo ishte e pritshme po te marresh ne konsiderate personazhet qe u vune ne sondazh. Pra kjo teme nuk e gjente me veten ne ate nenforum, sic nuk e gjente ne nenforumin e filozofise, fese etj. I vetmi vend ku perputhet eshte vetem Votime dhe Sondazhe. Mund te jesh, mund te mos jesh dakort me shpjegimin tim por te pakten te mos banalizohen komentet ne kete fare feje se pastaj turpi i mbetet atij qe e ben.

Anetareve si ty dhe ai tjetri qe ti ofendon une personalisht si Darius e kam per nder tja u degjoj fjalen dhe tja u marr ne konsiderate keshillen. Tema mendoj se edhe ketu ku eshte e ben punen e saj.

Tema tė Ngjashme

1. Revista & Sites qe Lexojne Moshat 25-40
    Nga BlerinaL nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-05-2009, 19:41
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  4. Sqarime pėr postimet nė kėtė forum
    Nga shigjeta nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 01:04
  5. Pėrse Muslimanėt lexojnė Biblėn ?
    Nga Hyllien nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 13:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •