Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    BEHARI une nuk e kam par temen qe ti ke hapur,prandaj nuk kam te drejt per ta paragjykuar!
    por une po paragjykoj ata te cilet fshijn temat padrejtsisht,,sic i fshijn cdo postim qe mban fjalen komb,pamvarsi,etj etj qe bin ndesh me deshiren e tyre!
    ehe ti qenke me mua ateher se une te thash kuptim plot ate qe kisha shkruajtur me pak fjal pra me sa gjykoj une vet veten skisha shkrujt noj gja kundra komnit tim as te albos apo te noj tjetri ne kete frum se jemi gjith shqiptar dhe te gjith i duam terojet tona vec nese jemi pro serb dhe pro grek kshu te pakten them une dhe qe te gjykohet tema ime apo e noj tjetrit duhet te ruhet kopja dhe te behet vrejteja sipas asaj qe shkruhet dhe lexohet dhe ta shofin dhe te tjert dhe te na e mshelin gojen neve tegjith ata qe lexojne dhe qe mund te thon po ti apo ai e ke gabim dhe plotesishte eshte e drejte shlyrja e kesaj apo asaj teme dhe njeher rrespekte ii ke ra ne te semundjes se atyre qe veprone ne menyr sipas deshires tyre
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Dj PiRoMaN
    Pershendejte vlla 1 her
    une nuk them qe une apo Albo ose dikush tjeter eshte pro serbve grekeve
    apo ndonje fisit tjeter mua as qe me intereson nese ai eshte pro serbeve nuk ka pse te shkoj me inat me ty apo me dikend tjeter
    inatin lejeni per me vone edhe per ndonje vend tjeter
    une e kisha fjalen se Albo eshte ai qe ka vene rregullat e forumit
    dhe krejt forumistat jane dakord me rregullat e tij!!!
    Pikerisht i kam lexuar rregullat me vemendje dhe me kane lenje
    nje pershtypje jasht zakonisht te mir
    thjesht nuk po ja bej qejfin atij se eshte kryesor i forumit
    per ndonje interes privat se une nuk jam rregjistruar per interese private ketu
    po nejse!!!!Mendoj se nuk duhet vazhduar kjo teme me!!!
    flm per mir kuptimin
    rrepskte: Dj PiRoMaN
    tani duhet te jemi me realist kur flasim ketu!!
    une nuk e njof as albon as njerin nga administratoret apo moderator te ketij forumi!!
    por realisht dicka me bie ne sy!
    nuk ka antar ne ket forum qe guxon te flasi kundra jonullatosit ,se nje as dy dhe ti fshijn postimet!
    po gabove me fol gja te keqe per grekerit apo dhe serbet ,ne moment ti fshijn postimet!!
    po fillove me komentua nje vidio greke qe kendonin kundra shqiptarve ,ne vend ti fshijn,,se lere ma me ket vidion e fundit qe turturojn emigrantet shqiptar ne greqi,hyn e fol naj gja keq per greket po deshe ,se ne vend e marrin fshesen ne dor dhe ti fshijn postimet!
    atehere cfar i thua ti kesaj??un nuk e di se kush i fshin x apo y!por nje gje me len te dyshoj se ky forum apo me sakt disa antar te stafit te len shum per te dyshuar!

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Mitiuk,,,osht djal zotni nuk besoj qe temat e tij jan tema pa lidhe ose qe meritojne koshin.

Nqs ky eshte forum Shqiptaresh ateher na lini te flasim gjuhen ton ashtu sic dime ta flasim ate, shkurt e shqip si tingellon me se miri.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Se di nuk dua te anoj ne ane te asnjerit se edhe nuk e di se cka ka permbajtur tema mbrenda saj,po i bejsha nje thirje Albos le te tregoj ketu cka eshte problemi te dim krejt per cka behet fjal ketu mos i marin inat dhe mos i ofendojm kot njerzit pa mos e ditur arsyen.

Vetem dicka nuk duhet te komentohet shum pa mos qen ai vet prezent ketu,ja temen e ka dhe le te urdheroj le te flas cka eshte problemi.

Respekte per krejt pa dallim
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anėtarėsuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI
    tani duhet te jemi me realist kur flasim ketu!!
    une nuk e njof as albon as njerin nga administratoret apo moderator te ketij forumi!!
    por realisht dicka me bie ne sy!
    nuk ka antar ne ket forum qe guxon te flasi kundra jonullatosit ,se nje as dy dhe ti fshijn postimet!
    po gabove me fol gja te keqe per grekerit apo dhe serbet ,ne moment ti fshijn postimet!!
    po fillove me komentua nje vidio greke qe kendonin kundra shqiptarve ,ne vend ti fshijn,,se lere ma me ket vidion e fundit qe turturojn emigrantet shqiptar ne greqi,hyn e fol naj gja keq per greket po deshe ,se ne vend e marrin fshesen ne dor dhe ti fshijn postimet!
    atehere cfar i thua ti kesaj??un nuk e di se kush i fshin x apo y!por nje gje me len te dyshoj se ky forum apo me sakt disa antar te stafit te len shum per te dyshuar!
    QE mos ta kthejm ne nje teme debati apo replikash ,
    Jam shume dakort me ty dhe eshte ploteshisht e drejte, jan fshire shume tema patrijotike , po kur Fjala jone bie ne vesh te shurdher skemi cbejme,shqiptaret jan mesuar me Degjenerim te kultures dhe Rracizem ndaj vllazerimit.
    FieRaK

Citim Postuar mė parė nga BEHARI
    hajt mitjuk se pergjegje ma te mir se ke marr nuk ka!!
    me sa une kuptova ne pergjegjen e DARIUS,,ai thote se stafi i ketij forumi paska nje kosh plehrash!qe per fatin e mire tendin dhe te gjith antarvet te thjesht te ketij forumi nuk kan acses per te hyr tek ai kosh!!
    pra per ket problem ti nuk duhet te shqetsohesh ,meqense koshi qenka vetem per antaret e stafit!!mos kerko me hy atje ku nuk te takon!!!
    pershendetje!besoj se nuk do ket keqkuptime!
    Behar nga pergjigja e Darius ti 'ske' kuptuar asnje gje. Stafi i ketij forumi ka nje kosh (jo plehrash) qe kalon postime te cilat konsiderohen te pavlefshme ose qe shkelin rregulloren e forumit. Ato tema dhe shkrime qe kalojne ne ate nenforum kontrollohen nga stafi drejtues dhe ose kthehen aty ku ishin ose lihen ne kosh.
    Tani meqe se 'kuptove' postimin tim lexoje kete tjetrin me mire dhe kurseji vetes here tjeter ate ironinė pa lek, dhe sidomos ti dhe te tjeret do beni mire mos fusni hundet neper ankesa qe i drejtohen stafit. Nje anetar hap nje ankese, lereni te pergjigjet ai qe merret me kete pune. Mos i ktheni temat ne hidh e prit se i prishni pune jo vetem anetarit qe ankohet por do beni edhe ate tjetren qe sdo meritoni me asnje pergjigje.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Mos shkruani budallalleqe, po shprehni mendimet tuaja ne temat ne fjale dhe permbajuni estetikes se diskutimeve. Vetem sepse mendimet e dikujt nuk perputhen me mendimet tuaja nuk do te thote me patjeter se Albo ne kete rast apo dikush tjeter, eshte anti-nacionalist apo po mundohet te heqe mendimet tuaja nga forumi etj.

Nq se Albo do kish per qellim te hapte nje forum per ndonje shtet tjeter ne Bote, nuk e ndalonte njeri te bente dicka te tille, dhe nuk kish perse te ftonte gjithe shqiptaret te merrnin pjese, por shikonte punen e tij e nuk lodhej me lloj lloj njerzish.

Gjithashtu, diskutimi ne forum nuk eshte me detyrim. Nq se ju mendoni se ka nje menyre me te mire per te shprehur patriotizmin dhe vellazerine, atehere vazhdoni hapni forumet tuaja dhe shprehuni, ose ngrini disa monumente per vellezerit tuaj. Cdo lloj veprimtarie qe mund tu beje te ndiheni me mire, vetem fjale kot ne ajer mos shkruani, sepse asnjeri nga pjestaret e stafit nuk ka kohe te tepert te merret me replika boshe. Ne forum vijne mbi 200 mesazhe ne dite dhe jam kurioze te di sa nga ju do i linit punet e perditshme sikur dhe vetem ti lexonit keto mesazheve, jo me te mundoheshit tu pergjigjeshit dhe tu vinit ne ndihme atyre qe dergojne lloj lloj kerkesash si me qene forumi qeveri?!

Ne lidhje me kalimin ne kosh te temave eshte sqaruar shpesh here dhe Darius ka dhene shpjegim shume te mire me lart, ata qe dine shqip mjafton ta lexojne dhe ta kuptojne.

Pershendetje

p.s. kjo teme mbyllet ketu. Nq se keni derguar nje mesazh elektronik (e-mail) ne adrese te webmaster@forumishqiptar.com, ju do te merrni pergjigjen tuaj per problemin, kur te vije rradha e mesazhit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. lexojeni pastaj flisni
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 10:13
  2. Lexojeni por mos u fiksoni
    Nga .Arno. nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-02-2009, 04:07
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-02-2006, 10:49
  4. lexojeni se eshte fantastike
    Nga barbon nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-07-2003, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •