Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

Kush i vlerėson temat?

Doja te pyes se cila eshte menyra me te cilat disa tema vleresohen dhe te tjerat lehen per meshire?

Aty tek Filozofia te gjitha temat e anetares DI ANA kane nga pes yje (te gjitha pa perjashtim) nderkohe qe gjithe temat e tjera vetem nje e Albos ka dy yje.

Si shpjegohet ky muhabet... mos disa anetare i kane fjalet 5yjeshe (si Sheratoni dhe Rogner) apo mos kemi te bejme me lidhje prefernecash midis moderatoreve dhe anetareve?

Uroj dikush te me ndricoj, keto oret e nates se Forumit

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Kryeplak,

Po me ēudit! Nuk e di ti? Vajzat i kane me merak bizhuterite. Siē ka nje "treg" reputacioni, ka dhe nje "treg" yjesh. Ekonomia e tregut. lol
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Ne krye te temes, ne te djathte eshte nje opsion qe quhet Vlereso Temen. Aty cdo anetar mund te shkoje dhe te zgjedhi njeren nga mundesite (1 yll, 2 yje etj). Pra eshte ne doren e anetareve. Jane ata qe e frekuentojne temen dhe jane po ata qe i japin vleresimin. Nuk kane pune fare moderatoret me vleresime (megjithese mund t'i japin si cdo anetar i thjeshte) dhe as me preferenca.

Anetarja Di_Ana eshte shume e lexuar nga nje pjese e konsiderueshme e anetareve te forumit per tematikat qe ajo trajton ne shkrimet e saj.
    Po ta ilustroj me nje foto opsionin qe thashe.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Darius

faleminderit per shpjegimet por vetem mos harro se po flet me nje ish moderator...

Nuk mjafton nje vote apo dy per t'u bere tema me yje (nderkohe qe mjafton perzgjedhja e moderatorit).

Gjithashtu nuk eshte logjike qe vetem kete vajzen na e votokan te gjithe

Se ekzistojne tek Filozofia gjithe ato tema te goditura me frekuentim 100 here me te madh edhe nuk e kane asnje yll!

Nuk kam problem me anetaren ne fjale por nuk eshte mire te krijohen dallime!

mend per here tjeter Darius

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Mendoj se vleresimi per cdo teme eshte i hapur ndaj votes se cdo anetari. Kujtdo qe i pelqen tema, mund ta vleresoje ate. Eshte gjithcka subjektive. Subjektive nuk do te thote preferenciale, nese eshte kjo ajo qe po insinuohet.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku
    Darius

faleminderit per shpjegimet por vetem mos harro se po flet me nje ish moderator...

Nuk mjafton nje vote apo dy per t'u bere tema me yje (nderkohe qe mjafton perzgjedhja e moderatorit).

Gjithashtu nuk eshte logjike qe vetem kete vajzen na e votokan te gjithe

Se ekzistojne tek Filozofia gjithe ato tema te goditura me frekuentim 100 here me te madh edhe nuk e kane asnje yll!

Nuk kam problem me anetaren ne fjale por nuk eshte mire te krijohen dallime!

mend per here tjeter Darius

Pershendetje,

Meqe ketu po behet fjale per mua i nderuar po te jap pergjigjen time...
    Une jam nje antare teper e thjeshte qe shkruaj dhe nuk e bej per te pasur yje kete gje,pasi nuk me interesojen yjet,me intereson te ndaj me njerezit nepermjet ketij forumi idete,mendimet,dhimbjet dhe gezimet....
    Ne kete forum kam krijuar shume miq te vertete te cilet me respektojne dhe me japin vleresimet qe ata mendojne,sic mund te besh edhe ti,per te mire apo per te keq,sic te shpjegoj edhe Darius me siper!
    Nuk mendoj qe me mua te jete bere asnje lloj dallimi dhe nqs disa nga ju e paskan problem qe une paskam yje dhe te tjere jo,une po ju kerkoj moderatoreve fshirjen e vleresimeve qe me jane bere...
    Ne kete forum ka rendesi qe te kuptohemi,te pelqejme idete dhe mendimet e tjetrit,dhe te ndjehemi te dobishem!

Flm per mirekuptimin
    "Carpe Diem"

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Pershendetje,

Une jam nje antare teper e thjeshte qe shkruaj dhe nuk e bej per te pasur yje kete gje,pasi nuk me interesojen yjet,me intereson te ndaj me njerezit nepermjet ketij forumi idete,mendimet,dhimbjet dhe gezimet....
    Ne kete forum kam krijuar shume miq te vertete te cilet me respektojne dhe me japin vleresimet qe ata mendojne,sic mund te besh edhe ti,per te mire apo per te keq,sic te shpjegoj edhe Darius me siper!
    Nuk mendoj qe me mua te jete bere asnje lloj dallimi dhe nqs disa nga ju e paskan problem qe une paskam yje dhe te tjere jo,une po ju kerkoj moderatoreve fshirjen e vleresimeve qe me jane bere...
    Ne kete forum ka rendesi qe te kuptohemi,te pelqejme idete dhe mendimet e tjetrit,dhe te ndjehemi te dobishem!

Flm per mirekuptimin
    Xhaxhi enveri thonte qe modestia e tepruar eshte mendjelehtesi.... apo s'ishte enveri

gjithsesi vleresimet per temen nuk behen per hapesin e temes por per te gjithe ata qe kane marre pjese ne te
    To look life in the face....

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Pershendetje,

Flm per mirekuptimin
    ja ja Diana ke tedence mu fut ne ndonje gazete qofte edhe elektronike per ate e voton veten , pranoje se ma mire te bjen

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Duke qėnė se je dhe ish moderator, kryeplak, nuk duhet ta kishe bėrė fare kėtė pyetje, sepse ti me patjetėr e mban mėnd atė listėn e vizitorėve 'tė preferuar' , qė mbajmė ne 'sekret'.

Pėr tė kaluar sėrisht tek kjo temė :

Siē e ka shpjeguar dhe Darius mė lart, votat pėr temat janė nė dorėn e anėtarėve. Por duhet tė keni parasysh se nė disa forume ėshtė hequr e drejta e vlerėsimit tė temave, pėr tė ruajtur seriozitetin e forumit dhe pėr tė mos krijuar diskutime kalamajsh pse ai mori yllkė e unė flamurkė etj. Nq se tek ato forume shikoni pėrsėri tema tė vlerėsuara, atėherė ose tema ėshtė kaluar tek ai forum nga njė forum tjetėr (ku lejohen vlerėsimet), ose tema ėshtė shumė e vjetėr dhe ka qėnė e hapur qė nė periudhėn kur lejoheshin vlerėsimet nė tė gjithė forumin.

Unė nuk e mbaj mėnd listėn e forumeve tė hapura pėr vlerėsim sepse vetė nuk e pėrdor kėtė opsion. Nq se mė pėlqen njė temė, marr pjesė nė diskutim dhe u zgjidh problemi. Gjithsesi nėse dikush ėshtė i interesuar tė dijė listėn e plotė se ku mund tė vlerėsojė temat e ku jo, mė dėrgoni njė mesazh tek webmaster@forumishqiptar.com (me titull 'Pėr Fiorin') dhe do mundohem tu vij nė ndihmė.

Pėrshėndetje

Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

Kerkese:

Kerkoj nese eshte e mundur te hiqen vleresimet nga forumi "verejtje dhe keshilla"...

Jo per gje po nuk ka lezet p.sh. te vij njeri e te shaj stafin dhe ta votojne 20 te tjere... eshte si pune antarsie.

Dmth. cfare vleresojme ne kete forum, ate qe shan me shume apo ate qe lavdron me shume? E pra nuk ka logjike

Te vleresojme te tjeret per mendimet e tyre e jo per akuzat apo inatet (mos e bejme Kuvend Popullor te shkreten)
    apo e kam gabim?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sonila Meēo
    Nga ChuChu nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 22-08-2012, 09:57
  2. Autostrada Durrės-Kukės mbaron ne qershor 2009
    Nga ganoid nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 739
    Postimi i Fundit: 02-08-2010, 18:05
  3. Ti nuk me vlereson!
    Nga R2T nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 24-11-2006, 05:37
  4. Eqerem Ēabej vlerėson At Gjergj Fishtėn
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-04-2002, 00:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •