PO
JO
Kur duhet thene dicka e drejte kjo behet edhe kur qendrohet shtrember. Himara eshte toke shqiptare dhe sado 'minoritet' qe te kete nuk ka pse te ndahet ne ate menyre nga pjesa tjeter. Nuk i takon as kishes dhe as pushtetit lokal te beje ndarje te tilla.
Pergjigje e merituar !!!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Se di me cfare te drejte apo te padrejte por ajo ka nje ngjyre me gjithe rrethet e tjera.Vija vec e thekson si nje zone ose vater te "nxehte"nqs mund ta quaj keshtu.Nqs do e kishte shpall autonome ajo do kishte ngjyre te kuqe psh.Me sa di une KOASH se ka shpall ndonjere ne ndonje deklarate Himaren zone minoritare se nuk eshte detyre e saj ne rradhe te pare.Me sa di une kete e ka bere qeveria me partine e k*rvave PBDNJ por eshe per punen e qeverise sjam 100% i sigurt.
KLM
nuk po te boj grek
po ti vet me gojen tane (ne ket rast me gishtat e tu) me ke than gjat replikave qe kemi bo se ne sot per sot kemi armik ma te madh turqin sesa greqin.
kur dihet se turqia ka 100 vjet qe asht largu nga kto troje, dh enuk ka asni synim territorial ndaj shqipris
kurse greqija armike e perhershme. ka ni territor te konsiderushem shqiptar nen pushtim. ka synime territoriale ndaj gjysmes se shqipris.
keqtrajto dhe vret shqiptar ne greqi sikur me qon kafshe.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Edhe ti kam mohu ndonje here keto qe po thu ti.I kam mbrojt gjo una?.Nuk harrohen armiqte se ti bejne prap ato qe te kan bo.Kurre se fal Turqine se po mos ishte per ato magjyp, do ja kishim bo ne grekve keto qe po na bejne neve sot, se do ishim ku e ku me zhvillim po magjypet u kapen vec me ne per shkolla e gjona te tjera.Edhe per armike te perhershme qe ndoshta po e ekzagjeron tani.T`na kthej Camerine edhe ne rregull jemi ne.Kurse shkijet duhen perzone fare nga Gadishulli Ilirik me gjithe turqit.Nje kurd me tha: ju keni qene me te pafatet qe ju ka pushtu Turqia dhe me me fat ne bote qe se keni ne kufi, se do kishin bere ate qe bene ne Armeni ne 1915.Une thjesht du me i zgjidh problemet nga origjina.
Krijoni Kontakt