Ku jane temat e MAAT dhe OROK? Per cfare arsye nuk gjenden me? Kam qene une qe kam pasur dhe kam, diferenca te thella mendimi me Baptistin, por nuk lejoj veteveten te mos i heq kapelen per vlerat e rralla te mendimit qe ka sjelle ne keto dy tema!
Ku jane temat e MAAT dhe OROK? Per cfare arsye nuk gjenden me? Kam qene une qe kam pasur dhe kam, diferenca te thella mendimi me Baptistin, por nuk lejoj veteveten te mos i heq kapelen per vlerat e rralla te mendimit qe ka sjelle ne keto dy tema!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 19-05-2007 mė 12:43
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Tema per Maat-en duhet te jete patjeter diku ketu. Ne ate teme Baptist ka shkruajtur shume dhe nese ajo teme do ishte zhdukur atehere atij do i mungonte nje numer i konsideruar shkrimesh. Po nje gje te tille nuk e kam vene re. Do kontrolloj forumin me detaje dhe jam i sigurt qe do e gjej diku.
Bashkohem me mendimin tend Styx. Pavaresisht nga divergjencat qe mund te kemi patur dhe kemi, ajo teme ka shume vlera dhe Baptist ka bere nje pune te madhe me ate.
p.s. Sic thashe tema ishte ketu ne forum por e hapur tek nenforumi i Historia Shqiptare. E leviza tek Arkeologjia dhe mund te vazhdohet aty.
Ndersa tema per Oroshin eshte ketu: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=75293
pp.s Kjo teme/ankese besoj se sja vlen te rrije me e hapur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 19-05-2007 mė 13:06
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt