Ka rregulla ske ci ben. Nese nuk ka 27 tinguj te njepasnjeshem te njejte, nuk quhet e vjedhur.
Ka rregulla ske ci ben. Nese nuk ka 27 tinguj te njepasnjeshem te njejte, nuk quhet e vjedhur.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Shohim ne vazhdim cka do te ndodh,dhe e dini cka ishalla eshte e vjedhet prej nash e ateher hahaha posht serbia,skemi cka meremi na po tjeret tash do te meren me kete gje ishalla del se e vjedht asht ishallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Dmth ta kishim derugar Soni Malajn do fitonim Eurosongin![]()
p.s Eshte videoja me e shikuar sot ne youtube nga kenget e Eurovisionit dhe me e komentuar, kam fjale per kete vjedhje dmth mund te kete konteste mirepo nuk do i miret Serbise organizimi 100%
Views: 24,057
|
Comments: 1381
|
Favorited: 38 times
Dhe mua me duket shum e ngjashme , por sbesoj se do i bejne ndonje dem Serbve per te mos i lene qe ta organizojne Eurovizionin vitin e ardhshem ne Beograd.
#VamosArgentina
Postuar mė parė nga thekthi
Thekthi nuk dmth se duhet tu bojn dem po ishalla del e vjedhet kenga vetem ajo le te dal,mu per veti nuk me intereson gje tjeter.
Po ta degjosh kengen e Sonit dhe ne vazhdim kengen e interpretuar nga kengetarja serbe e ndjen nje hije ngjashmerie, sidomos tek pjesa e refrenit qe ne kengen e kenduar nga Soni nis me "Duro zemer ti mos qaj".
Per dijeni: kenga e Sonit eshte kompozuar nga nje kompozitor maqedonas, i cili ishte i pranishem dhe Top Fest vjet. Kur mori vendin e pare vjet si interpretuesja me e mire femer, ajo e falenderoi publikisht kompozitorin menjehere aty ne salle. Mbaj mend vetem qe mbiemri mbaronte me "ovski", por me shume ndoshta ndihmojne me informacion te tjere qe ia mbajne mend emrin. Keshtu gjasat jane shume te mira, qe kompozimi te kete levizur dhe ne qarqet muzikore serbe e te kete mberritur dhe tek kompozitori i kenges serbe. Nuk eshte pune auiu kjo.
Per Sonin nuk besoj se ka reklame me te mire per kengen. Vec te hysh tani tek hapesira ne youtube qe i eshte rezervuar asaj e te shohesh diskutimet, shkrihesh se qeshuri. Kenga e saj eshte shume e bukur.
Kenga eshte shume e ngjajshme , por problemi qendron aty se aduhet te vazhdoje te organizoje kengen qe do te mare pjese Eurosong akoma TVSH ja , une gjithmone kam menduar se Shqiptaret do fitojne ne Eurosong vetem atehere kur organizimin e kenges do ta beje TOP CHANEL , ose psh , mund te dali nga TOP FEST .
Si melodi eshte e njejte... po yhy sa kenge kemi vjedhur ne nga te tjeret, pse merzitemi ne qofte se na i marin ne...?
Pastaj se mos eshte hera e pare qe kjo ndodh... Ballkani nga njeri tjeteri i merr kenget dhe nuk do cuditem shume nqs kjo gje vertetohet tamam nga profesioniste si nje keng e vjedhur.
Cuteness !
Une jam shume i bindur se kenga e Sonit dhe ajo e Marija Serifovic jan identike.
Shame on you Serbia
Turproheni Serb
Ja se e vendos videon ketu qe ta shikojne te gjithe me mire
Po me e forta ishte screen i fundit fare.![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt