Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Zoteri D@mian

Pershendetje

Dua te me tregosh sakte per cfare arsye e ke mbyllur temen ne forumin e Historise.
    Tema ishte sa eshte kjo e vertete Historike ku une kerkoja nje mendim nga Historianet.

E ti zoteri dumian tu duken ato pacuvra-dumbabiste dhe e mbylle temen.

Po me thuaj cka kishte aty pacuvra, apo ndoshta nuk pate aftesine ta lexoshe dhe ta kuptosh te teren dhe ja fute kote.

Ai nuk ishte shkrim i imi une vetem desha te dija diqka cka per mua ishte e panjoftur.

Kjo po ma ringjall ndjenjen se jam hy ne nje forum Komunistash ku duhet vetem ne linje te Partise te shkruhet dhe te flitet.

Kerkoje ce menjehere ta hapesh temen per diskutim leji te tjeret te vendosin se a eshte ajo teme pacuvra dumbabiste, nese te tjerve u duket si e tille atehre te mbyllet tema e jo te ja futesh simbas tekes sate.

Ne ate teme nuk kam fyer e as poshteruar askend andaj te lutem hape temen menjehere.

flmn
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardani8 : 10-05-2007 mė 06:56
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

dardani e para e punes dua te te keshilloj te jesh me i qete ne ankese dhe mos nxitohesh me shprehje te tilla. D@miani eshte nje moderator i respektuar dhe i permbajtur dhe nuk eshte bere asnje pre e ndonje ankese.
    E kontrollova temen qe kishe mbyllur moderatori dhe mendoj se ka vepruar drejt. Ajo jo vetem qe eshte nje teme shume e paqarte po se di dhe ku e ke marre ate informacion me ngritje flamuri me gjysem hene nga shqiptaret.

Flamuri me gjysme hene i shqiptareve
    gjate shekullit XIX

Pas kesaj fitore te pare, kryengritesit shqiptare cuan flamurin e tyre me gjysme hene[26] ne Tirane, Kavaje, Linxe dhe ne te gjitha anet e Shqiperise nen kontrollin e tyre dhe deklaruan fillimin e rrevoltes se pergjithshme kombetare kunder rregjimit despotik te Vidit. Patrioteve shqiptare ne kete kryengritje iu bashkangjiten edhe shume muhaxhire boshniake, dibrane dhe kosovare te cilet po e shihnin qarte qe rregjimi Vidist po punonte per Serbine.
    Kjo teme me te vertete e meriton te quhet dumbabiste dhe pacavure historike sic ishte dhe fshatari Haxhi Qamili.

Nese nuk do e kishte mbyllur D@miani do e kisha mbyllur une.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Darius

Une e kam ceke se ku e kame marre ate material dhe pike se dyti nuk kame dhene asnje koment per ate material.
    Nga cudia ime per ate gje, edhe e hapa ate teme te marre ndonje pergjigjje se paku ne ato pyetjet e mia.
    Nuk e hapa temen te debatohet per materialin pore vetem nese dikush mundet te me tregoj nese ajo eshte e vertet se jame habitur nga ato ce thuheshin aty se nuk i kame lexuar dhe ndier kurre.
    Dhe e shofe si teper sensibile menyren me te cilen u mbyll dhe u shprehet per temen.
    Atehere me jep pra ti pergjigjje per ate temen dhe le te jete tema e mbyllur nese mendoni se e ofendon apo lendon dikend.

Por per fate te keq keso tema ka sa te duash ne geocities dhe japin bile edhe pasqyre te shtrembert per popullin tone.

shnet
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

dardani interneti eshte i mbushur me karagjozlliqe dhe disinofrmacion apo interpretime sipas qejfit. Kjo sdo te thote se duhet sqaruar cdo gje ne forumin shqiptar. Nese ke bere kerkim ne geocite atehere perqendrohu me mire tek nenforumi i Historise tek tema Pasqyra e Tema Historike e cila permban te gjitha temat e hapura ne forumin e historise. Aty do gjesh dhe pergjigjen per pyetjet e tua.

Gjithe te mirat.

Tema tė Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Ē'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Fjala Zoteri, Zoti ?
    Nga dallendyshi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2009, 17:39
  4. Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 29-01-2005, 03:50
  5. "Zoti" apo zoteri
    Nga Beqari002 nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 06-03-2003, 06:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •