Dmth i bie te jene paguar pak a shume nga vet shteti amerikan per te provokuar viziten e Bushit..
Dmth i bie te jene paguar pak a shume nga vet shteti amerikan per te provokuar viziten e Bushit..
Cili shtet Amerikan ? Shteti Amerikan ne ate kuptim qe e thua ti ekziston vetem ne eliten e larte te departamenteve te shtetit. Se besoj te jete shteti amerikan(edhe pse un permenda qe popullariteti i Bush-it po binte). Keto jane agjenturat Serbe, ne mos Greke ne FBI dhe CIA, dhe mos ja filloj dikush idiotesirave se "punohet per ameriken nje here pastaj per te tjerat". Cifutet si u ndertuan ? Kush e vendosi si do shperndaheshe Plani Marshall, dhe Plani Marshall B(Greqi-Turqi(keta te dytet i futen nga halli se po i dilte Rusi ne Egje) Polaku si u fut ne EU? Kujtoni se e deshte Europa ? Shteti Amerikan ekziston vec ne eliten me te larte dhe ne strukturat me te ulta, polici e brendshme, administrate etj. Cfare jane ne mes, agjenturat e ndryshme, agjencite e ndryshme informative etj, punojne po per Ameriken, por ne te njejten kohe dhe per vendin e tyre(pjesa qe ka prejardhje kuptohet dhe Greket dhe Serbet, spiunllikun dhe tinzarllikun e kane ne gjak, si ne ballkan si ne hene). Teneti qe nje nga ata qe afroi Presidentin e atehershem Klinton me Greket, por si beri mire llogarite, kur ata filluan ta spiunojne sikur ky te ishte nje budalla dhe ndodhi ajo qe ndodhi, qe ju vu kapaku me viziten e tij ne Greqi kur ju be nje pritje kafsherore.Postuar më parë nga _SheJtaNia_
Po i them keto gjera, qe mos cuditeni qe neser pasneser, kur BUSH-i te vije ne Shqiperi te pergatiten demostrata antiamerikane dhe tek ne dhe te dali biografia(pa te dhenat e mamave) e "terroristave" shqiptar qe nuk duan Ameriken.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 13-05-2007 më 00:12
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Si konkluzion?... Kush i bie sipas teje.. Greket? Serbet? te punesuar ne kto departamente?
ps. Kur thashe per shtetin amerikan nenkuptova departamentet e vogla. Eshte normale qe kokat e shtetit te jene shum pak te informuara rreth ktyre gjerave..
Avash avash GenesisPostuar më parë nga Genesis
Une nuk jam parapagues i asnje agjencie informative dhe tek lajmet Free nuk e kam has kete lajm dhe lexova per se pari here prej teje them drejt, kurse sa per akuzat se vetem ne bastore dhe cajtore e kepa ngaterruar posten - ata te cajtoreve dhe bastoreve nuk i gjen ketu . Budallallqet e individeve te tipit Duka une nuk i mar mbi supen e mija asnjehere.
Respekte
Pak e re te besh keto pyetje mendoj. E di ti ate shprehjen "curiosity killed a cat". Cat-i ka 7 jete, mund ta imagjinosh se c'te ben ky kuriozitet.Postuar më parë nga _SheJtaNia_
Gjeje vet perfundimin. Dioguardi e ka gjet. Ti ndiqe po deshe, ose po deshe ndiq gazetat tona, qe akoma e kane lajmin gabim prej ne fillim.
Kaq per sot. Flasim per 6 muj, kur te lirohen keta trimat, ose te humbi cdo gjurme.
Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 13-05-2007 më 00:16
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Kush tha qe un paguaj ose duhet te pagosh? Un ste akuzova ty personalisht, por opinionin atje, levizjen atje njerezit atje, qe jane ne nje letarg shume me te kendshem se ne shqiperiPostuar më parë nga Ballisti_Tetove
![]()
Pergjigje fine..Postuar më parë nga Genesis
Un nuk i ndjek lajmet.. mos te te genjej.. jam shum e re per te thene ti futem politikes..
Arsyeja qe te bera ato pyetje me lart eshte se sot kam lexuar kete teme ne forum, dhe e vetmja gje qe me terhoqi ne kete teme jane postimet e tua, Lioness dhe styx e disa te tjere qe spo me kujtohen per momentin.. Ju pergezoj qe merrni gjith kete mundim te informoni gjith shqiptaret anembane botes.![]()
Genesis po vazhdove te shpjegosh sesi funksionon informacioni dhe kunderinformacion do dalin shume gjera qe ose do te te akuzojne per conspiracy guru ose per fringe (nuk eshte cudi me te dyja bashke). Shumica e njerezve kane idene qe Amerika ka Senatin, Kongresin dhe Presidentin dhe cdo gje eshte e hapur dhe e qarte. Se kane idene qe ka institucione qe jane mbi presidentin dhe madje nuk kontrollohen dhe as i japin llogari Kongresit. Ska ligj qe i kap dhe jane mbi ligjin. Nese ndonjeri ka kuriozitet dhe mbase i duket cudi kjo qe them une mund te me pyesi ne mp se ja jap dhe me Urdherat Ekzekutive oigjinal ne anlgisht qe kur jane krijuar keto organizata dhe si kane sherbyer si buffer midis Presidentit dhe Kongresit dhe me pas si u bene komplet te pavarura. Nejse gjysma e te keqes qe kjo histori ndejti me kaq dhe nuk perfundoi me ndonje shpellar tjeter (qe se kapin dot
) qe jepte urdhera me walki talki dhe rrezonte kulla. Te pakten mbeti ne tentative...
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Mund te jem dhe nga ai grupi trete ku i dihet.Postuar më parë nga Darius
![]()
Kjo ngjarje eshte turp e faqja e zeze se po na e shtojne me shume namin e zi nga sa e kemi.
Duke lexuar Aktakuzen te mbushur me fakte dhe te botuar ne internet esht e qarte se keta shqipfoles perfunduan keshtu se shkuan teper larg me variantin e tyre urryes te Islamit. Nuk eshte se arrestuan nje por disa nga keta bukeshkale, dhe po te mos ishin fajtore, atehere do kishte protesta nga te afermit, besimtaret e familjaret, por edhe ata me siguri e dine se nuk i kishin ne terezi djemt por nuk i kontrolllonin dot.
Amerika nuk eshte shtet komunist dhe avokate te mire ka shume, dhe shembuj xhihadizmi ka patur dhe nga kombesite e tjera. Kete rradhe i ra 'fati' ekstremistave shqipfoles. Keta terroristat shqiptare qenkan bashkuar dhe me nje ekstremist palestinez, dhe hajde mos u habit nga rrezultatet pastaj.
pse pak website me prirje jihadi e wahabi shqiptare ka ne internet???
ai stan ket bylmet ka,
Krijoni Kontakt