Close
Faqja 38 prej 49 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 371 deri 380 prej 486
    Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anëtarësuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

Perjashtuar Maska e _SheJtaNia_
    Anëtarësuar
    02-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Genesis ma hoqe trurin, ku i gjen gjith kto informata lol..

CNN ate pune ka se ne fund te fundit nje tuf grekesh jane aty

Shejtania po pate deshiren e mire, perkushtimin dhe mbi te gjitha dashurine per vendin tend, i gjen ato informata dhe te tjera.
    Mjafton te kesh vendin tend ne zemer dhe rruga edhe nese nuk eshte e hapur do e hapesh me force

Perjashtuar Maska e _SheJtaNia_
    Anëtarësuar
    02-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Puna eshte se kush ka kohe se.. lol..

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga ardi_truss
    Hmm, s'perjashtohet mundesia qe gjate kesaj periudhe ne Kosove te kemi ndonje bombe ndaj administrates se UNMIKU-ut, KFOR, apo ndonje kishe apo institucioni kristian, nga "persona te panjohur".
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    .

Rina, cfare ka thene Zarathustra, apo nenvizuar nga Darius, une personalisht s'e kam pare si statistike. Por nga 10 vjete observim te drejte per drejte, fatkeqesisht eshte e vertete. Dhe kjo, jo vetem per shqiptaret e Maqedonise dhe Kosoves, por dhe ata te Malit te Zi, qe ne fund te fundit jane katolike. Akoma me keq eshte niveli i arsimit tek vajzat. A eshte problematike? Per mendimin tim shume, duke pasur parasysh dhe organizimin dhe efektivitetin qe nje lob shqiptar i arsimuar mund te kete ne US dhe gjetke, si dhe inkuadrimi ne shoqerite perkatese.
    Do thuash ti apo dikush tjeter, qe ekstremiteti ekziston edhe ne masat e edukuara, ne fund te fundit, Muhamed Atta, etj, apo edhe te pakten nje nga ata te 7/7 ne Londer ishin ne universitet bile ne perendim.
    Dakort, por problemi i arsimit te larte ne diasporat perkatese eshte akoma me shqetesues duke pasur parasysh rolin qe luan apo mund te luaje kjo diaspore.
    Lioness, une nuk dua te bie ne nivelin tuaj dhe te filloj te flas per Shqiperine, Maqedonine, Malin e Zi dhe pse une kam pare te trija keto vende. Shqiperine e kam vizituar dy here, madje edhe Vloren, qytetin tend dhe e di perafersisht se si eshte gjendja ne Shqiperi.

Ato deklaratat tua, per observimin tend "profesional" te situates, per mua nuk ofrojne kurrfare fakti. Ne kete teme eshte mire te diskutohet per rastin dhe per personat qe kane kryer krimin dhe jo t'i jepni tjeter kahje temes, sepse nuk kemi mbetur ne kosovaret te na e zgjidhin ceshtjen e kultures dhe arsimimit disa persona qe nenstop neper komentet e tyre mund te veresh antipati te hapur, pa asnje baze, ndaj kosovareve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 12-05-2007 më 16:56

Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga Rina_87
    Ne kete teme eshte mire te diskutohet per rastin dhe per personat qe kane kryer krimin dhe jo t'i jepni tjeter kahje temes,
    Si mund te fokusohet biseda mbi pasojen, pa analizuar shkakun/shkaqet...derisa te tille persona ekzistojne, do te thote se ne segmente te caktuara te hapesirave shqiptare ekziston nje substrat i pershtatshem per ushqimin e ketyre elementeve...

Sidoqofte, "rasti dhe personat qe kryen krimin" jane dytesore, ceshtja paresore eshte ndikimi i ngjarjes ne imazhin e shqiptareve ne bote.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga D@mian
    Si mund te fokusohet biseda mbi pasojen, pa analizuar shkakun/shkaqet...derisa te tille persona ekzistojne, do te thote se ne segmente te caktuara te hapesirave shqiptare ekziston nje substrat i pershtatshem per ushqimin e ketyre elementeve...

Sidoqofte, "rasti dhe personat qe kryen krimin" jane dytesore, ceshtja paresore eshte ndikimi i ngjarjes ne imazhin e shqiptareve ne bote.
    Sigurisht se ne te gjitha hapesirat shqiptare ekzistojne elemente negative. Ka pasur, ka dhe do te kete gjithmone shqiptare qe do te ndikojne negativisht ne imazhin e shqiptareve, mirepo jo tere popullesia e nje rajoni mund te akuzohet ne emer te disa individeve, ashtu sic ka tendenca ne kete teme. Dhe ne fund te fundit, ata ishin pjese e shoqerise amerikane dhe nuk di pse kjo ka nevoje te nderlidhet me trevat shqiptare.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Rina_87
    Dhe ne fund te fundit, ata ishin pjese e shoqerise amerikane dhe nuk di pse kjo ka nevoje te nderlidhet me trevat shqiptare.
    Produkt i shoqerise franceze per te qene me ekzakt.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 38 prej 49 FillimFillim ... 28363738394048 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •