Close
Faqja 25 prej 49 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 486
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Me duket qe ne vend qe me sqaru diçka ju po i shtoni palges infektim!
    Mua me intereson ata persona, qytetar amerikan si kan deviju pse kan deviju , me qef askush nuk hyn ne luft as ne atak !
    A kan drejt pra shqiptaret avokatet apo hoxhallaret apo priftet te bisedojn me keta te rij ? ....a jan ne gjendje normale , mos jan ne ndikim te ndoj ...qka di unê ...
    ---------------------------
    ketu ne duhet me dit a mos asht ndoj KOMPLOT !.....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga alko71
    O Zarathustra, a mund te flasish per ata kater e jo per islamin. Hmm, pastaj thone askush nuk po e sulmon islamin. I vogel je ti per te pare endrra te medha ashtu sic ishin te vegjel ata kater kungujt. Pothuajse ne te gjitha postimet e kesaj teme e shfrytezon rastin per sulmin e besimit islam e jo per ata kater persona.

Mendon ti se shumica e muslimaneve pajtohen me ate veper te shemtuar te atyre trangujve?

Genesis e ka shume mire ne analizat e tij dhe pajtohem plotesisht.

Sot shume me pak u permend rasti neper mediat amerikane dhe pothuajse u hesht.

Nje e mire ishte se informatori i FBI-se qe ishte infiltruar brenda tyre ishte shqiptare e qe emri i tij nuk u publikua.
    Poashtu edhe ata te dyqanit te DVD-ve ishin shqiptare qe e lajmeruan rastin para nje viti, keshtu te pakten degjova nga shqiptaret ketu.

Cili post i imi te jep ty pershtypjen se une nuk e sulmoj Islamin? Une e sulmoj ne kontekstin e qenies sime si shqiptar, dhe jo si teolog. E sulmoj hapur dhe pa dorashka sepse islami na kercenon identitetin dhe prespektiven te gjitheve pa perjashtim.
    Eshte fare e qarte besoj pse nuk ia vlen te merresh me ata 4 shqiptare qe u arrestuan para 2 ditesh. Ata jane produkt i nje kulture te mbrapsht e injorante qe do gjeneroje edhe 4000 te tjere si keta nqs ne nuk reagojme ndaj kesaj kulture.

Per mua masa duhet te merren menjehere ne Shqiperi, por sidomos ne Kosove e Maqedoni. Keto te fundit duhet te fokusohen 100% tek edukimi i shqiptareve atje. Dhe ky edukim te jete i plote dhe i orientuar totalisht ndaj kultures europiane.

Ne Shqiperi por ndoshta edhe ne Kosove te gjitha shkollave arabo-islame u duhet bere operimi thuajse i pamundur nepermjet taksave te larta dhe kufizimeve te tjera, si psh ne programit shkollor. Studentet shqiptare qe mbarojne studime islame jashte vendit duhet ti nenshtrohen rregullave strikte kur kthehen ne vendin e vet. Ata psh duhet te ndalohen te marrin poste drejtuese ne organizata apo parti e sidomos ne forumin mysliman shqiptar.

Ndertimet e xhamive te reja te behen te pamundura, dhe asnje shkolle e re islame sidomos e nivelit te larte te mos hapet me. Figurat e shquara shqiptare, apo liderat e shtetit te vezhdojne te shprehen qarte per orientimin europian te kultures shqiptare.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra.
    islami na kercenon identitetin dhe prespektiven te gjitheve pa perjashtim.
    .
    Shqiptari ka tre fé ndaq merre nda le !

edhe ket qe qindra vite europa dhe Bota e din historn TON vetem ne ende jo si DUKET ! ...pas mbytejes se 10.000 musl.ne bosne, u tha se dot rishkruhet Historia , Toni Bler asht prekur shum me ket gja tha ne lajme Keshilltari i tij !
    ne qeshtje komebetare feja nuk ka vend ...asht gamim i poshter pik !
    zatrushe larg religjionit ..... ......ka tema fetare shko atje ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443

SHpallet Lufte Kunder Muslimaneve Shqiptar

Citim Postuar më parë nga bili99
    dhe lufte mund ti shpall vetem ai qe e ndjen veten shqiptar...
    Ja pra disa Injorant ne ket forum deklarojn Shpalljen e luftes kunder fetareve Shqiptar. Keta Pa-fe Pa zot e ateista e Satanista kan gjetur shancen te Shpallin Lufte kunder besimtareve. Keta kafshe kan thirrur publikisht qe te Pushkatojn Shqiptaret Musliamneve sidomos farefisin Abdullahu dhe Duka vetem se jan musliman keta te Poshter kan thir per Kalljen e shtepiave fetare. Keta Hipokrit te till jan te pershkruar dhe te paralajmruar ne Bible edhe ne Kuran

Zoti na ndihmofte dhe falimideroj zoti qe nuk ka shum te till ne pushtet sepse i kishin ndihmuar edhe Gardes Car Lazarit edhe Grekut te bejne Masakra barbare per zhdukjen e fese mbi popullaten Shqiptare. Kjo eshte nje fakt e kush nuk e sheh eshte i verber. Dhe tash do te presim ta shofim se cili prej tyre do te shkoj te ben sulmin e par kunder 70% popullates SHQIPTARE. Apo ketu jan ata vetem qe folin ne tastjera e shperdajn propaganden e SHkaut dhe skan as guxim vertet sy me sy te ngritin as zerin

Turp e Marri

Me Respekt Kosovar2006
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovar2006 : 10-05-2007 më 12:34
    BAC, SU KRY

Dhe ka asi qe thojne feja na bashkon, e feja para kombit. Edhepse, e tere kjo reverse-propaganda ndaj Amerikes qe po bejne shqiptaret, tash mas ndodhise, me duket shume fallc. Nuk e arsyetoj veprimin e atyre shqiptarve vetem se si buroje informatash dhe ideje kishin terroriste arab-islamik.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Deri ketu, asgje askujt nuk i besohet se si keta 4 shqiptar jane bourgosur por nje deshmi e vetme e nje antari ketu i cili e paska njohur njerin prej tyre me bene te besoje se fanatizmi dhe pak budalleku i tje kan bere qe te gjenden aty ku jane te mbyllur deri ne gjykim.
    Dhasht zoti e i lirojne sa me shpejta e ndoshta dalim faqebardh....
    Tjerat polemika duhet lene, me duket se u be e tepert !
    As peticionet nuk ndihmojn, as keto komente asgje nuk ndihmojne, vetem drejtesia e gjykates dhe pohimi i tyre me goje se a jane apo jo fajtor, deri atehere ne duhet te mbesim vetem spektator se po u munduam te arsyetohemi andej e kendej para amerikanve ne mund te rreshqasim si ne akull, pra droje se bejm edhe gabime tjera me te medhaja duke u munduar te permiresohemi.

Drejtesija do dali, andaj permbahuni ju lutemi, mos u shani koti njeri me tjetrin.

Citim Postuar më parë nga Kreksi
    Deri ketu, asgje askujt nuk i besohet se si keta 4 shqiptar jane bourgosur por nje deshmi e vetme e nje antari ketu i cili e paska njohur njerin prej tyre me bene te besoje se fanatizmi dhe pak budalleku i tje kan bere qe te gjenden aty ku jane te mbyllur deri ne gjykim.
    Dhasht zoti e i lirojne sa me shpejta e ndoshta dalim faqebardh....
    Tjerat polemika duhet lene, me duket se u be e tepert !
    As peticionet nuk ndihmojn, as keto komente asgje nuk ndihmojne, vetem drejtesia e gjykates dhe pohimi i tyre me goje se a jane apo jo fajtor, deri atehere ne duhet te mbesim vetem spektator se po u munduam te arsyetohemi andej e kendej para amerikanve ne mund te rreshqasim si ne akull, pra droje se bejm edhe gabime tjera me te medhaja duke u munduar te permiresohemi.

Drejtesija do dali, andaj permbahuni ju lutemi, mos u shani koti njeri me tjetrin.
    E, pse te arsyetohemi NE para Amerikes? Kam pershtypjen se keto aktet terroriste jane akte qe perfaqesojne ata individe qe i kane kry, e jo shqiptaret si komb.

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    [QUOTE=Kosovar2006]Ja pra disa Injorant ne ket forum deklarojn Shpalljen e luftes kunder fetareve Shqiptar. Keta Pa-fe Pa zot e ateista e Satanista kan gjetur shancen te Shpallin Lufte kunder besimtareve. Keta kafshe kan thirrur publikisht qe te Pushkatojn Shqiptaret Musliamneve sidomos farefisin Abdullahu dhe Duka vetem se jan musliman keta te Poshter kan thir per Kalljen e shtepiave fetare. Keta Hipokrit te till jan te pershkruar dhe te paralajmruar ne Bible edhe ne Kuran

Zoti na ndihmofte dhe falimideroj zoti qe nuk ka shum te till ne pushtet sepse i kishin ndihmuar edhe Gardes Car Lazarit edhe Grekut te bejne Masakra barbare per zhdukjen e fese mbi popullaten Shqiptare. Kjo eshte nje fakt e kush nuk e sheh eshte i verber. Dhe tash do te presim ta shofim se cili prej tyre do te shkoj te ben sulmin e par kunder 70% popullates SHQIPTARE. Apo ketu jan ata vetem qe folin ne tastjera e shperdajn propaganden e SHkaut dhe skan as guxim vertet sy me sy te ngritin as zerin

Turp e Marri

S'ka njeri dhe shqiptar qe ka dy kokrra mendje te mbroje nje poshtersi..sic eshte ajo qe flitet dhe aq me keq te mbaje emrin kosovar..gje qe s'kam si te ta heq..por sigurisht qe nuk e ke vendin ne kete teme....fare..........Dhe kush ka thirre kunder familjeve,te atyre 4 vetave per zhdukje dhe pushkatim eshte po aq i rrezikshem per nje shoqeri te civilizuar ................po aq i rrezikshem...

Tendence dhe keqperdorim i nje fjalie.." dhe lufte mund te shpalli vetem ai-"shqiptari dhe kaq...nuk perfundon mendimi ketu...une nuk jam per lufte fare..por, vetem ne kuptim ilustrativ qe mund te bejne kuptim argumentet kunder ekstremistave si Ti vetem nga njerez te pangarkuar me fe, shume neutral dhe qe e duan Kombin Shqiptar..mbi te githa...dhe te qenit fetar eshte nje dekor i shqiptarit i mire apo i keq, dhe te mos qenit fetar por, vetem shqiptar eshte nje dekor i te qenit njeri....................
    Une nuk jam per asnje luft sidomos kur kjo merret bukfalisht....sa per informimin per ty si fanatik.. une nuk jam as per kryqezata por, as per xhihad....se te dyjat s'kane te bejne asnje gje me te qenit njeri-- dhe te qenit shqiptare qe per jeten time kombetarja ka rol dominant.......Kushtimisht sot deklarohem kunder xhihadistave te gjakut tone..e ata qe jane atje dhe c'eshte qellimi i tyre ..ka kush te gjykoje..dhe te merret me ta...por po te jete ndonje kryqezate sigurisht do te jeme kunder dhe do te rreshtohem tek drejtesia..tek pavarsia dhe liria individuale dhe kombetare...sic duhet ta besh edhe ti dhe nuk duhet te mbrosh litarin bile ti thurish mit litarit tek shtepia e te varmit.............

Dhe nese vertete je fetar dhe e do fene tende si thua ketu...sherbim me te madh do ti beje sikur mos te postonje asnje postim ketu ne kete teme..ose vetem nje konstruktiv se si njeri fetar distancohesh nga qellimet e atyre bukeshkelsave ..kunder popullit dhe shtetit qe ta ka shpetuar dhe pret ta shpetoj Kosoven qe shyqyr zotit s'besoj te kete me shume se nje grusht si ti..qe te te shpetyoje gjysmen e kombit ne jeten tone ua kemi borxh..une kete e kam thene publikisht..

bili99
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 10-05-2007 më 14:37

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Veprimi me i cmendur qe kan mundur ta bejn shqiptaret, un me te vertet jam shokuar. E para kur ai vend ka qen vendstrehim per refugjatet, e dyta - zgjidhja statusit te Kosoves keta budallenjt ndermarin te sulmojn bazen ushtarake, nuk edi sia morri mendja te sulmojn at baz ku siguria eshte high level. Tani do i japin hapsir kundershtareve te Shqiptaris te luajn kartat e tyre. Sa njeriu ka derdh gjak, sa njeriu ka honger dajak per te pasur kete moment qe erdhi (pavarsia e kosoves), dhe keta qohen dhe me nje veprim budallalleku dojn te shkelin gjith at gjat qe eshte derdh. Me kete veprim kan shkaktuar dem te madh dhe asnje dobi, kjo ka ndikuar shum ne popullin amerikan pasi edher zyrtaret se bonen fort te madhe.

Allahu e di me se miri, mirpo mua sma kap truri per kete veper qe kan tentuar ta bejn

Kurse ju karkalecat e vegjel me prapanic te vockel qe i shpallet luft Islamit ne SHQIPTARI, ejani dhe na kositni pak barë sepse eshte bere pak pa kosit.

Mirmbetshi
    Ndryshuar për herë të fundit nga celyy : 10-05-2007 më 14:34

Citim Postuar më parë nga celyy
    Veprimi me i cmendur qe kan mundur ta bejn shqiptaret, un me te vertet jam shokuar. E para kur ai vend ka qen vendstrehim per refugjatet, e dyta - zgjidhja statusit te Kosoves keta budallenjt ndermarin te sulmojn bazen ushtarake, nuk edi sia morri mendja te sulmojn at baz ku siguria eshte high level.

Allahu e di me se miri, mirpo mua sma kap truri per kete veper qe kan tentuar ta bejn

Kurse ju karkalecat e vegjel me prapanic te vockel qe i shpallet luft Islamit ne SHQIPTARI, ejani dhe na kositni pak barë sepse eshte bere pak pa kosit.

Mirmbetshi
    Dmth po mos ishte vendi ku u mbajten 4 mije refugjate kosovare atehere do ishte ok qe te sulmohej? Apo po te mos ishte baze ushtarake dhe me siguri te madhe ata budallenjte do kishin sulmuar dicka tjeter? Pra ti sje kunder qellimit te tyre. Vetem se nuk je dakort me vendin qe zgjodhen dhe ca lidhje ka ky vend per shqiptaret e Kosoves. Keshtu?

Tani se ca di Allahu apo Perendia ate shko e diskutoje tek nenforumi i fese. Jo ne cdo teme te futet Allah dhe Perendi se nuk jemi as ne Shariat dhe as ne Inkuizicion.

Kurse per pjesen e fundit te keshilloj te jesh me i rezervuar dhe me korrekt ne te shprehur. Ketu nuk i shpall lufte njeri Islamit por flitet per demin qe i shkaktohet gjithe shqiptareve. Per nje moment mundohuni ta lini fene menjeane dhe mos identifikoni komb me fe pasi kjo nuk ju ben aspak me ndryshe nga ata te katert.

Faqja 25 prej 49 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •