Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484

Kush mund të na ndihmojë me llogarinë?

E bej kete postim per llogari te nje shokut tim Eri_Eri pasi ai nuk mund te postoje dot ne forum.Duke nisur nga dita e sotme atij i jane kthyer temat qe ka hapur nen nick Enry ky i fundit eshte nick i nje cuni qe futet ne te njejten sall me te Domethene qe eshte fshire emri Eri_eri dhe te gjitha postimet e tij figurojne nen nick Enry qe nuk eshte i tij.Sa per nick Eri_Eri del kjo sa here qe mundohet te identifikohet
    Fjalëkalimi ose emri që përdorët nuk ekzistojnë. Ju lutemi shtypni butonin "Prapa" në krye të faqes, vendosni informacionin e saktë dhe provoni të identifikoheni përsëri. Mos harroni se fjalëkalimi duhet të jetë i saktë dhe ka rëndësi nëse shkronjat e përdorura janë të mëdha apo të vogla. Nëse keni harruar fjalëkalimin shkoni këtu.Deri tani jeni munduar të identifikoheni 2 herë nga 5 herët e mundshme. Nëse pas 5 identifikimeve ju nuk keni dhënë fjalëkalimin apo emrin e saktë, do ju duhet të prisni për 15 minuta dhe më pas të provoni të identifikoheni përsëri.
    Eri_Eri nuk ka arsye te regjistroj nick tjter dhe prandaj po e bej une kete postim
    I lutemi Adminave te na kthejne nje pergjigje pasi cdo gje qe ka postuar Eri_eri figuron ne emer te nick Enry.

Menduam mos e kishte fajin pc dhe e provuam dhe tek imja mbas elinja o kush e di por jo e njejta gje gjithmone
    Ndryshuar për herë të fundit nga Olimp : 01-05-2007 më 08:56
    Ere mire mire

.:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Olimpi

Ke to gjera ndollin pasi Antaret e Forumit QE rrin ne net kafe nuk Bejn Dalje nga Forumi .Dhe Nick i tije Rri online, Ne Ate pc Qe ka qendruar ai Munde te Jet ul ndonje Person Tjeter Dhe munde te ket ndryshuar opsionet Dhe Fjalkalimin, Keto pune i zgjidhin Vetem Adminet.

Jan TE lutur Te Gjithe Ata Antar TE Forumit Qe Futen Nepermjet Net Caffe
    Beni Dalje Nga Forumi Para Se te Largoheni.Dhe Sdo te ket Probleme Te tilla me Pas.

Me Respekt Saimiri
    FieRaK

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    engjulli_peje^ nuk eshte se kan ndryshuar opsionet por ja kan fshire emrin.iniciatorin e temes mund ta ndryshoj vetem adminat dhe jo cdokush pavarsisht se mund te kert pass a ku di une mund te ndryshoj pass email por jo prsh sofren kucovare e kishte hap eri_eri tani eshte nen emrin Enry
    Ere mire mire

Eri_eri DjAl KuCoVaR Maska e EnRy
    Anëtarësuar
    07-05-2006
    Vendndodhja
    Verdalle
    Postime
    310
    Kam ngelur shum i habitur nga keto qe po ndodhin ne F/SH postimet e Eri_eri me kan kaluar mua.Jam regjistruar dhe futem pikerishte te pc ku futet dhe eri_eri dhe nuk e kam gjet asnjehere emrin e tij ketu dhe e dyta nuk kuptoj se si mund tja fshij une emrin atij dhe te mar persiper temat e tij nuk e di qe mund ta bej kete dhe mbi te gjitha dhe po ta dija qe behej e njoh ate djal dhe nuk egziston as mundesi me e vogel ti ndryshoj gje une personalaisht.

Prandaj jepini nje zgjidhje ketij problemi sa me shpejt te jete e munduar.
    ,,,,,,,,,,,,((((""""))))
    ~<@@@(((EnRY)))@@@>~
    """"""""'''((((,,,,,))))

Olimp ndodh qe kur kontrollohen emrat e anetareve dhe adresat se nga futen, dalin qe disa prej tyre kane rregjistruar me shume se nje emer dhe kjo gje eshte e ndaluar ne forum. Per kete arsye adminet bashkojne disa llogari qe i perkasin te njejtit anetar. Ne rastin per te cilin ke ngritur shqetesimin ti ka mundesi qe te kete ndodhur ndonje ngaterrese. Nuk mund te te jap me shume detaje pasi skam folur ende me asnje nga adminet por do ja percjell atyre kete shqetesim. Ne rast se pergjigja nuk vjen shpejt (forumi eshte dicka qe behet vullnetarisht dhe jo gjithmone ekziston koha e duhur per te sqaruar gjerat menjehere) atehere mund t'i drejtohesh direkt atyre me kete adrese e-mail webmaster@albasoul.com

Gjithe te mirat

Tema të Ngjashme

1. BB: Kina mund të ndihmojë rimëkëmbjen ekonomike
    Nga YlliRiaN në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-05-2009, 13:15
  2. kush mundet te me ndihmoje me info mbi induktoret ??
    Nga UliseNesta në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-03-2009, 17:44
  3. Si te fshijme llogarine ne facebook, njehere e pergjithmone.
    Nga LeArNiNgHaCkInG në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 17:42
  4. Kush mund te me ndihmoje te gjej....
    Nga angeldust në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 10-03-2005, 14:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •