Close
Faqja 40 prej 54 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 533
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Mystery surrounding Bush’s watch solved

http://politicalticker.blogs.cnn.com...-watch-solved/
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 12-06-2007 më 15:45

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ne video me sa pash ka mund ti kete ren ne tok.. pasi sigurimat e tij ishin aty 30 afer.. e shiheni ne video si e kapin ke dora aty jo vetem ai qe mendoni se i ka marr oren por jan edhe 100 te tjere qe e kapin per dore prandaj ka pas mundesi me i ren nga dora.. se besoj qe ne sy te sigurimit te kete aq bir nane tja mor oren atij.. spo ma merr mendja por vetem ndoshta ne tok.. i ka ren..

Por turpi me i madh eshte i atyre Mediave shqiptare qe dolen e perhapen kete lajm.. ata paskan qen vertet m... te mdhaj qe e ulen nje popull posht..

turp turp..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

O gjilanas lajmi eshte i pavertete. Sa here duhet te shkruhet Eshte konfirmuar si i pavertete nga vete Ambasada Amerikane ne Shqiperi dhe eshte transmetuar nga te gjitha agjensite e lajmeve. Vetem ne shqiptaret vazhdojme akoma i biem ketij avazi.
    Jam kurioz per mediat ne Shqiperi cfare komentesh po bejne tani dhe cfare reagimesh ka patur ndaj atij/asaj qe nxorri kete lajm pacavure?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Darius
    O gjilanas lajmi eshte i pavertete. Sa here duhet te shkruhet Eshte konfirmuar si i pavertete nga vete Ambasada Amerikane ne Shqiperi dhe eshte transmetuar nga te gjitha agjensite e lajmeve. Vetem ne shqiptaret vazhdojme akoma i biem ketij avazi.
    Jam kurioz per mediat ne Shqiperi cfare komentesh po bejne tani dhe cfare reagimesh ka patur ndaj atij/asaj qe nxorri kete lajm pacavure?
    pep.. ne mundemi ti bejm qjef vetes.. por e verteta eshte ndryshe.. Ne videot qe po shohim neper Televizionet thon se ose ka mund ti kete ren ne tok.. por ska pas mundesi ne sy te gjith atyre sigurimave te ja ket marr njeri!! Kshtu po flas nga TV-t qe po thon se un per vete mund te flas nga video por ky rast smund te jet i pa vertet.. biles duhet te thuhet se.. " I ka ren ne tok " kjo eshte me e bukur.. por mediat shqiptare jan aq t'budallafta saqe nje popull na koriten.. tu dal me then U morr u morr..
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    O gjilans, t'ka bo dem gjilkezja LoL

Nuk eshte e vertet se sa lexova dhe ne boston globe.. i ka ren ne toke dhe e ka marr security i tij .. KAQ!

Pash zotin mjaft e bet dhe ju kaq tragjike kur vet shpia e Bardh nuk e merr parasysh kete fakt mer yahooooo

Citim Postuar më parë nga BEHARI
    Mystery surrounding Bush’s watch solved

http://politicalticker.blogs.cnn.com...-watch-solved/

Video nuk hapet..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Citim Postuar më parë nga Lioness

PS: Kapu me antares dhe kryeplakun, se ata paskan nge sot. Boshtin tim, ehuuu, ka kush e mat.
    Mund tu them qe Une e kam matur boshtin e Lioness dhe jam gati tu pergjigjem cdo pyetjeje rreth boshtit ne fjale.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    ...Leni llafet ore; po kush eshte ai koke krisur qe t'ia vjedhi oren dikujt mu para syve ne diten me dielle e para 100 agjenteve e para 100 kamerave e plus para 208 milion teleshikuesve ne Live, me te vertete mos e teproni po shkoni e flini e pafshi ëndrra të bukura !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Ne fakt te ajo videua e fundit, duket qarte qe Bushi kur ul doren poshte, heq oren dhe e fut ne xhep. Kur dora del prape lart eshte pa ore.

Ne fakt, jo vetem qe Bushi heq oren, por ai heq dhe Unazen.

Shikoni Foton 1 kur ai jep konference shtyp.... unaza ne doren e majte, ashtu si ora:

Ne Foto 2, para se te futet ne turme dhe sa del te lokali, Bushi perseri me ore dhe unaze ne doren e majte:

Ne foton 3 dhe 4, pasi eshte futur ne turme, duket qe ora dhe unaza nuk jane ne doren e majte. Kjo tregon qarte qe Bushi i ka hequr vete te dyja ne kohen kur ul doren, ashtu si tregohet dhe ne video.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-03-2007
    Postime
    22
    ne lajmet e sotme ne dreke te italia uno studio aperto.thote enigma e ores se bushit u zgjidh.sipas gazetareve shqiptare ora e bushit ka rene gjate perqafimeve me njerezit qe ishin prezent.dhe eshte rikuperuar nganje nga bodigardat e tij.dhe ora i eshte kthyer te zotit.zotit bush qe e kishte me vete ne dore kure u largua nga rinasi me air force one.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    193
    Foto tjeter qe deshmon qe Bushi e ka hequr vete unazen dhe oren:
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 40 prej 54 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  3. Presidenti Moisiu viziton familjet e dëshmorëve të Luftës Antifashiste.
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2005, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •