Kjo eshte absurde edhe une nuk besoja por tani qe e pash me syt e mi sdi ca te them vetem se turp!!!
Kjo eshte absurde edhe une nuk besoja por tani qe e pash me syt e mi sdi ca te them vetem se turp!!!
Sui generis
Eshte e sigurt se ajo eshte nje origjinale? Me programet qe kane dale tani edhe Prifti behet me Barreeee. Pastaj mes gjith atyre rojeve nese ia kishte vjedh njeri me dashje njeri do e vinte re apo jo?
Sepse mesa lexova ke nje artikull u tha se ai e futi ne xhep oren per te mos i humbur..
Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 12-06-2007 më 14:56
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Per ata qe nuk dine anglisht por hollandisht dhe kroatisht :Postuar më parë nga skipetar
"euforike sepse i ndihmoi ata[amerika] per te qene te lire, nese do kishte ndonje problem Sherbimet Sekrete do te kishin vepruar. Me besoni".
Nese ju nuk doni te besoni variantin zyrtar nga Shtepia e Bardhe ateher vazhdoni merruni me orat, vecse ama nese do ta kishte marre njeri ate ore, me gjith ato police, me urdherat e prera, me kamera nga te kater anet, me avjona siper dhe me satelita qe ndiqnin cdo levizje te presidentit, ai person nuk do kishte shkuar shume larg. Do e kuptoja skepticizmin ndaj varianteve zyrtare kryeministrore shqiptare, por te shfaqet nje lloj mosbesimi edhe ndaj vete Shtepise se Bardhe kjo eshte qesharake. Imazhet mund te jene dhe te montuara, prandaj ne kete kontekst un besoj vec variantin zyrtar.
Fundia fundit kane filluar te hapen llafet se pritja ne Fushe-Kruje nuk kishte aspak biznesmene fush-krujas, por biznesmene dhe figura Kosovare dhe qe u fol per Pavarsine e Kosoves, por as ate nuk e besoj, sepse sic u pa Bushi e beri te qarte ne drite te diellit pavarsine e Kosoves dhe nuk kishte nevoje per "dyer te mbyllura ne fushkruje".
Te vetmet media qe jane marre me kete pune jane ato antiamerikane ne Europe ku ketu spikat Italia qe para pak castesh ne emisionet e lajmeve arriten deri ne ate pike sa te thone qe pritja miqesore e Bush-it ka qene e sajuar. Mesaduket ju qe dini kroatisht dhe hollandisht duhet ti besoni dhe keto gjera, sepse fundia e fundit vijne nga i njejti burim.
Ndryshuar për herë të fundit nga Arcas : 12-06-2007 më 14:58
SI nuk u mbyllen njehere keto gojen qe kuterbojne mer zot.
Te del ai miku dhe te thote qe nuk ka bere vaki qe te humbiste ora e presidentit, keta vazhdojne prape jo filmime, jo komente, jo njeri tha keshtu, jo njeri tha ashtu. Kush eshte ai kompetent qe e shikon ate filmimim dhe e ka 100 % para syve momentin qe i vidhet ora? Se une e pashe nja 20 here rrjesht po pervec nje levizje dhe fokusimi sugjestiv te kameres nuk pashe gje tjeter.
E ka thene mire Genesis. Ketu ska nevoje te paguash se ka vullnetare plot![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ja dhe varianti i agjensise se lajmeve Amerikane:
Officials deny Bush lost wristwatch while wading into adoring crowd in Albania
Associated Press - June 12, 2007 2:23 PM ET
TIRANA, Albania (AP) - President Bush can't be blamed if he lost track of time during a recent trip to Albania.
As he reached into an enthusiastic crowd, he was sporting a watch with a dark strap on his left wrist. Moments later, it was gone. The video has been all over Albanian TV and international Web sites.
The disappearance led to theories that someone in the adoring crowd slipped it right off his wrist. But officials say that's not true.
The US Embassy has emphatically denied that Bush's watch was stolen during his visit to the country. And the White House says the president has his watch.
An Albanian bodyguard tells The Associated Press he saw 1 of his US colleagues close to Bush bend down and pick up the watch.
Copyright 2007 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed
----
Bodigardi shqiptar pa nje kolegun e tij Amerikan qe u ul pertoke dhe e mori oren qe kishte rene ne toke.
Lajmin e Fidel Castros e paskan dhene nder te paret Kroatet. Cudi !
ngarkoeni videon dhe shikoeni imazh pas imazhi
pallini syte njerez, ja ku eshte ora.
![]()
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Pse cuditesh Arcas? Gje e pritshme.. Un mendoja se do thonin me keq po ec mo te pakten nuk u be ndonje incident me i madh
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Na kane bere te besojme se jemi hajdute, dhe tani po na bejne te besojme se i kemi vjedh oren Bushit.
Njerez, nuk shikon syri por mendja, vini mendjen ne funksionim para se te jete shume vone.
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Incident i madh do beheshe nese do ndodhte ndermjet Amerikes dhe Shqiperise, cdo gje tjeter eshte sajese e paleve te treta qe nuk kane patur pune direkte ne kete vizite.Postuar më parë nga Zemrushja
Krijoni Kontakt