Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    .:: Garda e VjeTeR ::. Maska e engjulli_peje^
    Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430

Do të ketë zgjidhje për problemet?

A do te kete ndonje here Zgjidhje ne Foruminshqiptar
    Kur munde te Krijojm besimin ne forum qe eshte 100 % shqiptar
    Nush shof tjeter Vec tema antishqiptare postime me Fjalor TE piset dhe Agrisivitet.
    A kontrollohen Postimet nga Moderatoret ?
    Shof qe te gjitha Postimet Per veretje Mbyllen perse te Ndoll Vall,
    Apo nuk ju pelqejne ?
    Jeni i vetmi Forum qe nuk Pranoni Verejte
    Shof te me Fshihen shume Postime
    dhe fshihet Drejtesia ,
    u ben kaq vite ne foruminshqiptar ,dhe skam pare gjera te tilla
    Pse te ndoll vall, shof shume largime te Antareve ,
    Pasi ketu ka pushtuar Rracizmi dhe Fjale te palejueshme !

Jeni te lutur mos te fshihet tema , ose te Bllokohet . Pa Pergjigje !

Me Respekt Saimiri
    FieRaK

Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Jetoj ne Hen Ne Boten E Dashuris ,Larg Fierit Tim Te Dashur Larg Miqeve TE Mi Edhe Shqiperis.
    Postime
    430
    Ju lutem Moderatora
    Rishikoni nje here Kete teme
    http://www.forumishqiptar.com/showth...06#post1591506

Mos te lejohet hironizem & Fjale Fyese ,Deri ne Accarim te anetareve!
    Jemi ne F/Sh
    Dhe jo Forum Horrash
    QE te vime te Degjojme Degjenerimin e Gjuhes shqipe.
    Me vjen turp ta quaj veten shqiptar me keto Postime qe po behen.
    FieRaK

Engjell cfare zgjidhje kerkon ti (si njeri prej 30 mije anetaret) nga Forumi Shqiptar?

Une ne kete verejtjen tende shoh nje lume fjalesh dhe ankesash po asgje konkrete. Per cfare besimi e ke fjalen? Ke kaq vjet qe e frekuenton kete forum, nese nuk qenke bindur akoma qe eshte 100 % shqiptar atehere ca ben ende ketu?

Permend tema antishqiptare dhe postime me fjalor te piset dhe agresivitet. Ku jane keto tema? Nuk shikoj asnje link qe mund te kontrollohen dhe merren masat.
    Flet per rracizem dhe perseri fjale te palejueshme por nuk shikoj asgje konkrete ne postimin tend.

Te fshihen postime? Sic fshihen dhe per shume anetare por deri tani shikoj te ankohen vetem ata qe postojne tek sofra dhe tek lojra dhe rebuse. Ato postime jane fshire dhe do fshihen sistematikisht sepse pervec chit chat nuk kane asnje vlere tjeter per forumin.

Flet per largime anetaresh. Cdo njeri eshte i lire te vije dhe te iki nga ky forum. Askush nuk sjell njeri me zor dhe askush nuk largon njeri me zor. Historikisht keshtu ka qene; njerez vijne e ikin, vitet kalojne, interesat ndryshojne sic ndryshojne dhe mundesite per te frekuentuar. Po ashtu ka dhe nga ata anetare qe nuk e gjejne me veten ketu pasi si pelqejne rregullat qe jane njesoj per te gjithe dhe duan te bejne me koken e tyre. Ne largimin e tyre une nuk shoh asnje gje te keqe, perkundrazi mendoj se me mundesite qe jane sot ne internet kushdo ben nje zgjedhje personale te vendit qe do te frekuentoje.
    Por meqe po permend largimin une shikoj tjeter fakt, shikoj qe ky forum ka arritur ne nje anetaresi prej mbi 30 mije veta. Shikoj numrin e lexuesve gjate dites dhe frekuentimet ne tema dhe me rezulton komplet ndryshe nga kjo qe thua ti.

Ankesat dhe verejtjet here tjeter do ishte mire te beheshin me konkretisht dhe te shoqeruara me link qe te mund ti kontrollojme dhe ti riparojme. Me fjale ne pergjithesi nuk zgjidhet asgje pervec se krijohet amulli dhe tingellon edhe si keqdashje.

Kalofsh mire

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Gjithashtu, e kemi perseritur disa here ne fund te cdo postimi egziston butoni qe thote : "Raporto Mesazhe te Pahijshme". Nq se ti shikon nje postim te pahijshem te cilin moderatoret nuk e kane fshire, shtyp ate buton dhe dergo nje lajmerim tek moderatoret.

Pershendetje

Anëtarësuar
    15-11-2002
    Vendndodhja
    Postime
    430
    Citim Postuar më parë nga Darius
    Engjell cfare zgjidhje kerkon ti (si njeri prej 30 mije anetaret) nga Forumi Shqiptar?
    Thesht kerkoj te drejtat e nje antari te forumit .

Une ne kete verejtjen tende shoh nje lume fjalesh dhe ankesash po asgje konkrete. Per cfare besimi e ke fjalen? Ke kaq vjet qe e frekuenton kete forum, nese nuk qenke bindur akoma qe eshte 100 % shqiptar atehere ca ben ende ketu?
    Pepi
    Me vjen keq qe Askush nuk arrin te me Kuptoj

Permend tema antishqiptare dhe postime me fjalor te piset dhe agresivitet. Ku jane keto tema? Nuk shikoj asnje link qe mund te kontrollohen dhe merren masat
    Flet per rracizem dhe perseri fjale te palejueshme por nuk shikoj asgje konkrete ne postimin tend.
    Temat antishqiptare dhe Fjalor te piset i ke tek Tema : http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=5467

Te fshihen postime? Sic fshihen dhe per shume anetare por deri tani shikoj te ankohen vetem ata qe postojne tek sofra dhe tek lojra dhe rebuse. Ato postime jane fshire dhe do fshihen sistematikisht sepse pervec chit chat nuk kane asnje vlere tjeter per forumin.
    Kesaj rradhe sme jan fshire po trasferuar ne nje teme tjeter, pasi lejohen nga ju Temat e tilla .Trasferohen ne : http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=78646
    Flet per largime anetaresh. Cdo njeri eshte i lire te vije dhe te iki nga ky forum. Askush nuk sjell njeri me zor dhe askush nuk largon njeri me zor. Historikisht keshtu ka qene; njerez vijne e ikin, vitet kalojne, interesat ndryshojne sic ndryshojne dhe mundesite per te frekuentuar. Po ashtu ka dhe nga ata anetare qe nuk e gjejne me veten ketu pasi si pelqejne rregullat qe jane njesoj per te gjithe dhe duan te bejne me koken e tyre. Ne largimin e tyre une nuk shoh asnje gje te keqe, perkundrazi mendoj se me mundesite qe jane sot ne internet kushdo ben nje zgjedhje personale te vendit qe do te frekuentoje.
    Por meqe po permend largimin une shikoj tjeter fakt, shikoj qe ky forum ka arritur ne nje anetaresi prej mbi 30 mije veta. Shikoj numrin e lexuesve gjate dites dhe frekuentimet ne tema dhe me rezulton komplet ndryshe nga kjo qe thua ti.
    A munde te me kthesh nje Pergjigje Per kte . Sa anetar Ka forumi Aktiv

Ankesat dhe verejtjet here tjeter do ishte mire te beheshin me konkretisht dhe te shoqeruara me link qe te mund ti kontrollojme dhe ti riparojme. Me fjale ne pergjithesi nuk zgjidhet asgje pervec se krijohet amulli dhe tingellon edhe si keqdashje.
    Me shqip dhe Sakt Skam Ku te vete me .
    Jan teper te lexueshem . skam asgje personale me asnje Vec , Me vret ndergjegja ,dhe Me erresohen syte kur shof tema qe jan jasht limiteve te forumit.

Citim Postuar më parë nga Fiori
    Gjithashtu, e kemi perseritur disa here ne fund te cdo postimi egziston butoni qe thote : "Raporto Mesazhe te Pahijshme". Nq se ti shikon nje postim te pahijshem te cilin moderatoret nuk e kane fshire, shtyp ate buton dhe dergo nje lajmerim tek moderatoret.

Fiori jam dakort dhe e kam perdorur kete gje,
    Por keto postime nuk fshihen po vec se tresferohen ne nje tem tjeter Cfare duhet te bejm ?
    FieRaK

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Pajtohem me ty Engjull asgje te mos cudisi ty ne kete forum ,qe cdo dite po tregon sa antar aktiv jan larguar prej tij.Mos u lodh kote e cdo verejtje bie ne vesh te shurdher
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 29-04-2007 më 05:28
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Kjo eshte me te vertete per te qeshur. Bebushja pajtohesh apo jo ti kjo nuk ndryshon asgje gje. Nese ty nuk te cudit asgje dhe po e shikon kaq qarte sesa anetare aktiv jane larguar (ma thuajj si e shikon se une me keto opsionet e mija si smod spo i gjej dot) atehere pse nuk i ndjek dhe ti nga mbrapa dhe bie rehat
    ? Dhe nese paske mendimin qe verejtjet bien ne vesh te shurdher atehere pse vazhdon komenton?

E keqja eshte qe tipa si ty dhe ndonje tjeter futeni ne forum dhe merreni se ca ben njeri dhe ca ben tjetri. Forumi ka shume seksione qe te shpenzosh kohen dhe te mesosh shume gjera. Po te kishe kete interes nuk do te te binte rradha te merreshe me anetare qe jane larguar dhe vazhdojne largohen.

Tema e mori pergjigjen dhe si leviz asnje pike atyre qe kam thene. Fjalet e tjera jane gjera pa vlere.

Tema të Ngjashme

1. Gabim historik apo një zgjidhje historike?
    Nga RaPSouL në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 15:03
  2. Vetëvendosja proteston dhunshëm kundër planit të Ahtisarit
    Nga Alienated në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 769
    Postimi i Fundit: 02-01-2008, 08:50
  3. Zgjidhje, apo sërish pseudozgjidhje?
    Nga Borix në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 10:48
  4. Mustafaj: Kosovës t'i jepet pavarësia e kushtëzuar
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 186
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 12:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •