Postuar mė parė nga
shefqeti11
Pershendetje Darius!
Do doja te thoja se: (sipas mendimit tim) nuk besoj se jam i vetmi qe shqetesohet, apo i vjen dhe turp kur lexon gjithe ato cka shkruhen ne ate nen forum(behet fjal per sharje etj etj)nuk eshte se kete forum e viziton shefqeti vetem apo edhe dy tre te tjer si puna e shefqetit dhe haj shendet po deshe mire po nuk deshe thyj qafen(me pak fjal), por jane me mijra dhe kete kot e u a them se e dini me mire se une, mirepo, puna eshte se dashje pa dashje, dikush apo disa, ose po te shikosh rezultatin e leximeve se sa jane ne ate nen forum, kuptohet mire se sa qindra njerez e shfletojn, patjeter qe cdo shfletim behet me deshir, nuk u a imponon dikush kete gje, dhe ska se si, mirepo puna eshte se cfare figure paraqet ai nenforum ne syt e ketyre qindra lexuesve!?
Vizitoret e chatit eshte mese e sigurt qe e vizitojn ate nen forum dhe per shume arsye, si per ndihme, si per ankesat e tyre, etj etj....une nuk mund te them me plot deshiren qe te mbyllet ai nen forum, por, te kalohet diku ne nje adres tjeter, ku te jet mundesia per t'ju shmangur nje pjes e mire e vizitoreve te forumit dhe njekohesisht duke mos krijuar ndonje pershtypje te hidhur rreth stafit te ketij forumi, duke lexuar gjithe ato ankesa apo sharje etj etj....gjera qe detyrimisht kur i lexon, jo vetem te vjen zor per ate cka lexon, por nje kohesisht, fillon e krijon nje fare opinioni dyshues rreth stafit!
Gjithsesi....eshte vetem nje sygjerim nga ana ime pasi mendoj se ndikon per mire ne pasqyrimin e stafit dhe te forumit veht....
Edhe nje here, nuk shpreh deshiren e plot per t'u mbyllur ai nen forum, por te spostohet ne nje adres tjeter ku te vizitohet vetem nga anetaret e chatit dhe jo te forumit.
Pershendetjet e mia!
Shefqeti
Krijoni Kontakt