pershendetje
styxi te falenderoj se edhe vet tani vrejta kete gabim qe me eshte pervjedhur gjat perkthimit aty duhet te jet emri i detit egje .
Nuk e kam bere qellimisht nuk ka njeri te perkryer.
pershendetje
styxi te falenderoj se edhe vet tani vrejta kete gabim qe me eshte pervjedhur gjat perkthimit aty duhet te jet emri i detit egje .
Nuk e kam bere qellimisht nuk ka njeri te perkryer.
Elaboron dot pak me shume per kete?Postuar mė parė nga Styx
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
cuna ne lidhje me kete teme ka thuhet se gjuha shipe eshte gjuha e mistereve dhe e magjise ku ka shume histori dhe detaje ,gje qe e vleresoj jashte mase ne kete teme interesante por kam nje pyetje?
ne si popull jemi populli rrebel qe prometeu i dha zjarrin ?
dhe pyetja tjeter
kush eshte lidhja jone me zotin e tanishem ?
Ogenos qe njesia e formimit te shoqerise se Trojes, emri i nje lumi dhe i nje deti. Shkrimet e lashta jane rishkruajtur e me pas origjinali eshte zhdukur. Topologjia e kohes se lashte eshte produkt politik. Mendova te kishte mbetur edhe nje grimce rastesisht...Postuar mė parė nga Darius
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Te pyeta pasi ne nje material qe kam lexuar (nje studim italian ne anglisht i Homerit) permendet udhetimi i tij ne veri te Greqise ne tokat perreth Jonit dhe sidomos qyteti Samos (jo ishulli). Dhe doja te dija nese eshte hasur me pare pasi sma ka zene syri ose si kam kushtuar vemendje pasi nuk e dija.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nje pjese e mire e studjuesve te perkthimeve te Homerit mendojne se Samos dhe Ibro nuk kane qene ishuj por promontore, si pune kepi (i Rodonit psh).
E ke zor te kuotosh pjesen ku thuhet qe Samos gjendet perqark Jonit?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Materialin spo e gjej (e kam patur ne pdf, po do e gjej si vdekja). Fatmiresisht kisha bere nje foto per dicka me pare dhe e kisha ruajtur.
![]()
A eshte argumentuar me fakte historike dhe gjeografike qe Troja (Homer) perputhetPostuar mė parė nga Styx
me Trojen (Shliman) ?
Kete, duke e ballafaquar me te dhenat e Iliades dhe Odisese ?!!!
Apo eshte nje ceshtje e mbyllur?
Ka qe e pranojne per te qene ka qe e vene ne diskutim dhe pikepyetje te madhe. Po nje gje eshte ne konsensus te pergjithshem te shumica e arkeologeve: Shlimani nuk gezon asnje lloj respekti madje mbahet si shkaterruesi i zbulimeve arkeologjike dhe qe sherbimin e tij e vuri ne sherbim te gjeopolitikes dhe jo te shkences.
Mendoj qe te hapet nje teme e vecante lidhur me ceshtjen ne fjalePostuar mė parė nga Darius
Personalisht jam i mendimit qe Troja (Homer) ndodhet diku tjeter.
Krijoni Kontakt