po re ego vetjake leshi.....psh ego alla baptist,alla styx,alla darius,alla dias10,alla barat,alla dalan,alla alibaba etc etc....shkurt muabeti ego nick-u qe tek e fundit pas ketyre nickeve eshte dikush por publiku i gjere nuk i njeh....e megjithate ata qe permenda une jane personazhe te medhenj qe nuk punojne per ego,se po te ishte keshtu do shfaqnin emrat e tyre te vertete. keta harxhojne qindra e qindra ore,punojne gratis vetem duke dhene nga madheshtia e tyre,pa marre asgje si shperblim,nese ka shperblim ajo eshte nxjerrja ne drite e historise sone te masakruar nga te huajt
pas gjergani kush fshihet,na e thua dot
doreshkrimi nuk kuptohet mire,nese do ishte e mundur te postohej dhe me germa shtypi,do bente shuuuuuuuuuume pune.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 30-01-2009 mė 17:35
Doreshkrimi eshte ne latinisht ka shume citime ne gjuhen sanskrite, greqisht ,hebraisht dhe dicka qe perngjan me arabishten te gjitha te perkthyera ne latinisht .Deri tani jane siguruar dy volume(Jane gjetur nga Pr.Dr dhimitri Pilika kur vazhdonte shkollen jashte dhe sjelle ne shqiperi per here te dyte ne 1992 bashke me nje punim tjeter qe ka tegjitha stemat e familjeve te medhaja te ballkanit qe eshte ne mikrofilem) i pari dhe i dyti me rreth 500 faqe secili, gjithsej jane 13 volume. Une nuk mundem ta transkiptoj ne germa shtypi. Mesadi eshte i vetmi punim laik dhe kaq voluminoz per ETNOGJENEZEN e kombit tone. Pres qe personi qe ika nje miku i Pilikes ti marri dhe 11 te tjerat.
Jam shqiptar se kesh lerė unė i parė, pa bėra gjuhė e bėra perėndinė e mė pas Perėndia bėri njerinė.
Eshte shume i veshtire ta kuptosh se eshte doreshkrim. Edhe une di fare pak latinisht po ishte e pamundur qe te lidhja shprehje pervec fjaleve te shkeputura tek e tuk![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
E bėj unė transliterimin, transkriptimin, pėrkthimin edhe tė pjesės latinishte edhe tė pjesės greqishte (plus, gjej edhe autorėt antikė tė referencave).
250 dollarė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bizantin : 30-01-2009 mė 21:09 Arsyeja: u rrit ēmimi
Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.
Gott mit Uns
Pse sthua ti qe do isha bere milioner une me gjithe ato perkthime e transliterime qe kam hedhur ketu... Se ben dot pa shperblim o bizantin? Apo nuk ja vlen thuaj. Dava historie shqiptaresh...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Mė preke nė sedėr Darius...
First hint:
Argonautica, nga Apolon Rodi...
Ndihmova mjaft, natėn e mirė.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 31-01-2009 mė 08:43 Arsyeja: nuk ndryshohet teksti me mbrapa se eshte e pamoralshme
Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.
Gott mit Uns
Oh Darius pse merzitesh?Prit sa te vijne perforcimet.
Jo ore nuk u merzita. Thjesht u zhgenjeva. Keta greqaret e kane sedren si sholle kepuce![]()
Krijoni Kontakt