Close
Faqja 34 prej 91 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 903
    i/e regjistruar Maska e gjergani
    Anėtarėsuar
    09-01-2009
    Postime
    132

Edhe nje here PUNE TE MBARE !

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga gjergani Lexo Postimin
    Nukedi sa keni mundur te lexoni dhe sa te pastroni nuk kam asnje te drejte tju gjykoj juve personalisht dhe cdo antrar tjeter por ai eshte mendimi im,mbi te cilin them se kam arritur dicka.Neqofte se dikush ika hyre kesaj pune per ego vetjake mendoj qe'eka gabim.Megjithate ju premtoj qe se shpejti do te sjell ne forum nje materjal ne dorshkrim faksimilim nga origjinali pastaj kush te doje ne qofte se mundet ta pastoj, perkthej, analizoj ose te mos merret fare me te.Mesakuptoj une titulli i kapitullit flet per nje popull te krijuar nga MBRETI YLL eshte nje doreshkrim ndoshta i viteve1600-1700.Perseri do tju lutesha te me falnit neqofte se dote jete fare shkurresh, do te te lodh dhe nje here,Faleminderit
    po re ego vetjake leshi.....psh ego alla baptist,alla styx,alla darius,alla dias10,alla barat,alla dalan,alla alibaba etc etc....shkurt muabeti ego nick-u qe tek e fundit pas ketyre nickeve eshte dikush por publiku i gjere nuk i njeh....e megjithate ata qe permenda une jane personazhe te medhenj qe nuk punojne per ego,se po te ishte keshtu do shfaqnin emrat e tyre te vertete. keta harxhojne qindra e qindra ore,punojne gratis vetem duke dhene nga madheshtia e tyre,pa marre asgje si shperblim,nese ka shperblim ajo eshte nxjerrja ne drite e historise sone te masakruar nga te huajt

pas gjergani kush fshihet,na e thua dot

doreshkrimi nuk kuptohet mire,nese do ishte e mundur te postohej dhe me germa shtypi,do bente shuuuuuuuuuume pune.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 30-01-2009 mė 17:35

i/e regjistruar Maska e gjergani
    Anėtarėsuar
    09-01-2009
    Postime
    132
    Citim Postuar mė parė nga FABRIZIO Lexo Postimin
    doreshkrimi nuk kuptohet mire,nese do ishte e mundur te postohej dhe me germa shtypi,do bente shuuuuuuuuuume pune.
    Doreshkrimi eshte ne latinisht ka shume citime ne gjuhen sanskrite, greqisht ,hebraisht dhe dicka qe perngjan me arabishten te gjitha te perkthyera ne latinisht .Deri tani jane siguruar dy volume(Jane gjetur nga Pr.Dr dhimitri Pilika kur vazhdonte shkollen jashte dhe sjelle ne shqiperi per here te dyte ne 1992 bashke me nje punim tjeter qe ka tegjitha stemat e familjeve te medhaja te ballkanit qe eshte ne mikrofilem) i pari dhe i dyti me rreth 500 faqe secili, gjithsej jane 13 volume. Une nuk mundem ta transkiptoj ne germa shtypi. Mesadi eshte i vetmi punim laik dhe kaq voluminoz per ETNOGJENEZEN e kombit tone. Pres qe personi qe ika nje miku i Pilikes ti marri dhe 11 te tjerat.
    Jam shqiptar se kesh lerė unė i parė, pa bėra gjuhė e bėra perėndinė e mė pas Perėndia bėri njerinė.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga gjergani Lexo Postimin
    Doreshkrimi eshte ne latinisht ka shume citime ne gjuhen sanskrite, greqisht ,hebraisht dhe dicka qe perngjan me arabishten te gjitha te perkthyera ne latinisht .Deri tani jane siguruar dy volume(Jane gjetur nga Pr.Dr dhimitri Pilika kur vazhdonte shkollen jashte dhe sjelle ne shqiperi per here te dyte ne 1992 bashke me nje punim tjeter qe ka tegjitha stemat e familjeve te medhaja te ballkanit qe eshte ne mikrofilem) i pari dhe i dyti me rreth 500 faqe secili, gjithsej jane 13 volume. Une nuk mundem ta transkiptoj ne germa shtypi. Mesadi eshte i vetmi punim laik dhe kaq voluminoz per ETNOGJENEZEN e kombit tone. Pres qe personi qe ika nje miku i Pilikes ti marri dhe 11 te tjerat.
    po sepse kuptoj latinisht prandaj po them,bera perpjekje te lexoj aty po ne shume vende eshte shkrimi i pakuptueshem.

gjithsesi eshte teper me vlere mendoj.

Eshte shume i veshtire ta kuptosh se eshte doreshkrim. Edhe une di fare pak latinisht po ishte e pamundur qe te lidhja shprehje pervec fjaleve te shkeputura tek e tuk

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    E bėj unė transliterimin, transkriptimin, pėrkthimin edhe tė pjesės latinishte edhe tė pjesės greqishte (plus, gjej edhe autorėt antikė tė referencave).

250 dollarė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bizantin : 30-01-2009 mė 21:09 Arsyeja: u rrit ēmimi
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Pse sthua ti qe do isha bere milioner une me gjithe ato perkthime e transliterime qe kam hedhur ketu... Se ben dot pa shperblim o bizantin? Apo nuk ja vlen thuaj. Dava historie shqiptaresh...

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Mė preke nė sedėr Darius...

First hint:

Argonautica, nga Apolon Rodi...

Ndihmova mjaft, natėn e mirė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 31-01-2009 mė 08:43 Arsyeja: nuk ndryshohet teksti me mbrapa se eshte e pamoralshme
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Oh Darius pse merzitesh?Prit sa te vijne perforcimet.

Faqja 34 prej 91 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  3. Qėllimi dhe kuptimi i fesė - besimit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-12-2004, 16:59
  4. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •