pershendetje
Pamvaresisht se kush shkruan e drejt kishte me qen qe te shkruhet pa anime megjithse per veten timene kete pik jam i dobt shpesh her anoj nga ajo qka kam deshire megjithse eshte gabim duhet te jemi real .
Genesis edhe une diskutimeve te styxit ju jep rendesi te posaqme dhe verrtet kam rrespekt ndaj tij , dhe gjithe atyre qe jepin mundin per ne te tjeret ne forum .
Per Hermesin e kam cek edhe me pare se une per veten time jam i bindur se ky i ka vjedhur atributet apo i ka te shtuara nga Greket apo thjesht eshte nje lexim i gabueshem i emrit GeRMA , nese e ke lexuar me lart ne referencat e mija qe perputhen me shum argumentime ky hermesi qe e veqoni ju dhe styxi dhe te tjere per mua eshte P Ro M E THEU apo 1234 theo
apo PaRMENDA (PLLUGU) Ge R M A THOTI pra Prometeu ishte ay qe mesoj njerzimin TE MBJELLIN KORRIN PUNOJN TJEGULLA SHKRIMIN LEXIMIN
baba i Dheu kalionit ne baz te mitologjis,
Nese bejme nje krahasim me emertimin e hermesit dhe ate ETRUR turnus apo merkurit eshte kjart se jan tre emra nje identifikim per planetin e MERKURIT edhe ate nese shiqojm te Egjiptasit HERMESI eshte DIELLI .
Une e ceku se PROMETHEU eshte edhe emrim i planetit JUPITER fillimi i numrimit i ditve te javes kendi alfa dmth fillimi i alfabetit fillimi i numrimit pra gjdo gje fillon nga njishi perfundon ne X ose nr dhet sikur te niseshim prej emrit HERMES
NUK DO TE PERPUTHEN KURRSESI TE GJITHA BINDJET E MIA ME APO PA ARGUMENTE DO TE BIEN DO TE JAN TE PA BAZA ...
Per ESKULLAP-PALLUKSE eshte e verrtet se edhe vet emri qe e shkrova qellimisht nga e djathta ne te majt tregon se eshte emer PELLASG .
PERSHENDETJE
Krijoni Kontakt