Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 106
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214

turpi profesorave

Sapo ndoqem emisionin top shou ne top cenel ku ishte i ftuar MATHIEU AREF.Besoj se shqiptaret u binden se cfare prefesoresh kemi ne.Sa here qe ata mernin fjalen me forcohesh mendimi qe jo vetem politikanet por dhe historiane ,linguiste e arkiologe e marin rrogen jasht shtetit.Dhe ne fund fare deshin te lanin m....n me sh....rre turp te kene.

Citim Postuar mė parė nga ajzberg
    Sapo ndoqem emisionin top shou ne top cenel ku ishte i ftuar MATHIEU AREF.Besoj se shqiptaret u binden se cfare prefesoresh kemi ne.Sa here qe ata mernin fjalen me forcohesh mendimi qe jo vetem politikanet por dhe historiane ,linguiste e arkiologe e marin rrogen jasht shtetit.Dhe ne fund fare deshin te lanin m....n me sh....rre turp te kene.
    e kishin fajin edhe organizatoret,mire qe ai i shkreti nuk fliste mire shqip dhe ishte vetem por i kishin vene edhe ate perkthyesin e paafte.
    Historianet tane kane "trute e gomarit" nuk jane ne gjendje te mendojne po veten te riprodhojne ato qe ja kane mesuar te tjeret.

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    E pash edhe une emisionin ata profesoret tane injorant po se po (perveq Neritan Cekes) por me nje gje nuk pajtohem as une me Aref qe ja kish fut kot qe kishe fjala skllav rrjedh nga gjuha shqipe dhe dmth pa llaf (dmth njeri pa fjale)

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch
    E pash edhe une emisionin ata profesoret tane injorant po se po (perveq Neritan Cekes) por me nje gje nuk pajtohem as une me Aref qe ja kish fut kot qe kishe fjala skllav rrjedh nga gjuha shqipe dhe dmth pa llaf (dmth njeri pa fjale)

Vertet thua?

Ky liber ia vlenka ta blesh atehere, humori origjinal mungon sot.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    E pashe edhe une.Ata profesoret me te vertete mu duken dobet ,pervec Cekes.Perse kembengulet akoma se nuk jane gjetur shkrime ilire, kur ne fakt kane gjetur plot ne Mesapi, Trake ,Dalmaci etj!!!!Mos pritet valle te gjendet nje enciklopedi e shkruajtur ne ilirisht per tu afirmuar kjo gjuhe??

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Vertet thua?
    Ia vlen thua?
    Po si sia vlen merre librin dhe do qeshesh e do gajasesh me "madheshtine greke". Ti thua s ka humor origjinal. Ti e ke para syve sot e kesaj dite humorin origjinal te tipit Bollano, Dule, Karamele Janullatos etj. Sot ne driten me diell po perpiqen te te mashtrojne sy per sy jo me ketu e para 4-5-6 mije vjetesh. Merre librin dhe shkrihu duke qeshur me Herodotin "filobarbar", Tuqididin, Plinin e te tjere me rradhe. Nese e ke pare debatin asnje prej treshes, Korkut-Mancak-Ceka, nuk e hodhi poshte tezen, sepse nuk munden, perkundrazi pohuan se eshte ne drejtimin e duhur dhe se nuk eshte as i pari e as i fundit studim i tille, ku Ceka POHOI ne nja dy momente se shqiptaret jane parahelene dhe Iliret jane vazhdimesi pellazge, duke u mbeshtetur mbi prova arkeologjike te gjetura ne territorin tone. Prof. Mancaku e pranoi gjithashtu trinomin gjuhesor pellzag-ilir-shqiptar.
    Korkuti nuk e permendi asnjehere fjalen pellazg, sepse i presin ndonje rroge (se nje e merr nga shqiptaret nje kushedi se nga e merr, kushedi se nga kush lob ).

Citim Postuar mė parė nga D@mian
    Vertet thua?

Eshte gje e mire te qeshesh se boll kemi qare si popull. Po me pare une do lexoja librin per te pare sesa per te qeshur dhe sa seriozisht duhet marre.

p.s. Personalisht nuk do qeshja me gjerat qe na kane bere per te qare per mijera vjet.

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Darius pėr postimin:

Kreksi (20-06-2014)

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar mė parė nga D@mian
    Vertet thua?

Po, qka eshte ma e keqja mas pari fjala llaf eshte fjale turke/arabe , po shpresoj qe mos te kete edhe gabime tjera se boll entuziast isha per kete liber.

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar GL_Branch pėr postimin:

Kreksi (20-06-2014)

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    GL_Branch, nese ke gje per te thene per librin, psh ta elaborosh etiimologjine e parashtruar nga Mathieu Aref, vazhdo, nese ke ardhur ketu te komplementosh Muzafer Kokrutin, ajo eshte tjeter gje.
    Librin e kam ne Frengjisht qysh kur doli, dhe do e blej dhe ne shqip vec ne shenje rrespekti(duke qene se origjinalin e kam dhe e kam te lexuar) per ata qe kane punuar per ta perkthyer ne shqip qe ata qe duan te mesojne te mesojne, ata qe duan te tallin menderen, talleni, por vec veten tuj tregoni se kujt i perkisni.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga Qerim
    E pashe edhe une.Ata profesoret me te vertete mu duken dobet ,pervec Cekes.Perse kembengulet akoma se nuk jane gjetur shkrime ilire, kur ne fakt kane gjetur plot ne Mesapi, Trake ,Dalmaci etj!!!!Mos pritet valle te gjendet nje enciklopedi e shkruajtur ne ilirisht per tu afirmuar kjo gjuhe??
    Ne liber paraqitet nje fotografi e mbishkrimit ilir te Shkodres, nje alfabet ilir, pllake cuditerisht e zhdukur (keshtu e percakton Prof. Arefi).
    Nuk e di mos valle ka ndokush ndonje informacion me shume per kete, se mua me ka habitur mjaft (madje ngjanin edhe si shkronja semite, e thon qe e bene fenikasit alfabetin). Ju mirepresim!

13. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Konig pėr postimin:

Kreksi (20-06-2014)

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  2. Perse gjuha greke ne K.O.A.SH?
    Nga sabah08 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 01-05-2009, 15:02
  3. Kadare: Poshtėrimi i Ballkanit
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 19:57
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarėt
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •