Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 45
    i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Si qenka kjo pune keshtu ,po pse mer vella po dhe aktori njeri eshte edhe ai ka gjak e nerva se po te mos i kishte nuk do te ish aktor,edhe ai ha buke ,ka kalamaj ,grua ,familje .

Une kam shume vite i larguar nga Shqiperia dhe fatkeqesisht kam filluar ti harroj emrat e aktoreve. Ose nuk lidh dot me emrin me fytyren. A ka mundesi ndonjeri te me thote ndonje rrol te spikatur te A.Trebickes ne kinematografi ose mundesisht ndonje foto te tij?

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Njera po me kujtohet mua per momentin pasi ai luan me shume neper drama dhe teatre.

Ka qene nje telenovele qe beri buje ne TVSH qe ishte Njerez dhe fate ku Alfred Trebicka luan rolin e hetuesit.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Me ne fund gjeta dhe nje foto te tije.

Ai kokmadhi eshte Alfred Trebicka. :)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e ANNUIT COEPTIS
    Anėtarėsuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ

Ja ke fut cik kot!apo e ke sarkastike...gjithsesi ai kokmadhi eshte BUJAR LAKO
    :)
    .......NOVUS ORDO SECLORUM........

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Me sa di une ky eshte,mbase jam dhe gabim.

i/e regjistruar Maska e ANNUIT COEPTIS
    Anėtarėsuar
    08-02-2007
    Vendndodhja
    ....larg
    Postime
    110
    Me sa di une ky eshte,mbase jam dhe gabim.

Ai eshte Bujar Lako, i ati i bojken lakos, ne Rolin e Gjeneralit Te filmi gjenerali i ushtrise se vdekur.
    Alfred TREBICKA, eshte nje aktor i cili i ngjan prej mjekres por eshte nja 20 vjet me i ri dhe shume poshte ne rank.
    A>trebicka, psh, ka luajtur ne mos gabohem dhe une, vellane e verber te nje vajze te re ne nje film te Leonard Bombaj te viteve 1996.
    Kurse Bujar lako ka luajtur te GJENERAL GRAMAFONI, nje film ne piedestal te kinematografise shqiptare, me te madhejte Kadri Roshi dhe Sulejman Pitarka perkrah:)
    .......NOVUS ORDO SECLORUM........

i/e regjistruar Maska e patoku
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    NE NJE QYTET GRI..QE NUK DO TE JETE KURRE I IMI..E UNE KURRE E TIJA
    Postime
    15
    Nje tjeter rol ne kinematografi i A.Trebickes(ne ate televizive)Eshte ne filmin "Tingujt e harreses"te Leonard Bombaj...Film qe personalisht e kam shume perzemer...luan rolin e vellait fatkeq qe verbohet ne kulmin e krijimtaris se tij si piktor...ju kujtohet???

i/e regjistruar Maska e patoku
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    NE NJE QYTET GRI..QE NUK DO TE JETE KURRE I IMI..E UNE KURRE E TIJA
    Postime
    15

Kokemadhi...eshte vertet nje nga kokat e medha te kinemase sone...por nuk mund te jete kurre A.Trebicka...kane te perbashket qe kafene pas buke e pijne te dy tek M.Shyri...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-05-2011
    Postime
    1
    Te Gjith Keta Kritiket E "nderuar" Te Mesiperm Jan Qesharake, Naive, Frikacake Te Ndyre, Baltuq Kenete, Malinj, Jan Nga Ajo Kategori Njerezish Qe Sjan Ngritur Kurr Mbi Hijen E Tyre. Te Flasesh Per Alfred Trebicken Ne Ate Menyre Te Turpshme. Nje Pjes E Atyre Qe Vjellin Vrere Me Siper, Jan Pre E Kritikes Se Fort Te Drejt Per Drejt, Te Pa Shoqe Si Rradhe Pak Njerez Te Teatrit Sot Qe Sbehen As Sa Gishtat E Nje Dore, Qe Nje Nder Ta Eshte Edhe Alfred Trebicka. Jan Nga Ata Njerez Qe Nuk Pranojn Kritik, E Paguajn Gazetar Injorant Qe Eshte Mbushur Plot Sot Me Te Till Qe Mbuloj Kulturen, Per Tiu Ber Rreklam. Po Ska Rreklam Perball Syrit Te A.trebickes, I Cili Me Qindra Her Ka Kritikuar Ashper Gazermen E Garuzhdexhive Te Paafte Te Teatrit Kombetar. Aktor Edhe Regjizor I Nje Kalibri Te Fuqishem, Me Cmime Kombetare Edhe Nderkombetare, Nje Njeri Me Integritet Te Lart Moral Edhe Artistik. Nje Njeri Me Kontribut Te Jashtezakonshem Si Petagog, E Dine Ata Te Me Lartshmit, Qe E Kan Ngjyre Gojen Ne Banjo Publike Se Ai Eshte Themelues I Metodes Se Re Shkollore Te Aktrimit Dhe Regjis Qe Punon I Gjithe Sistemi Akademik Skenik. Ata E Dine Shume Mire Lartesin E Ketij Njeriu, Si Regjisor, Si Aktor Edhe Si Petagog. Por Jan Nga Ata Njerez Ata Te Mesipermit Qe E Kan Rrjepur Teatrin Edhe Tani Bejn Si Templaret E Tempullit. Templaret E ***** Jeni. Ju Keni Spiunuar Njerezit E Teatrit, Ju E Keni Vjedhur Teatrin, E Tani Ulurini Qe Ndodhi Nje Hata Ne Teater. Ska Ndodhur Asgje... Po Per Ju Ka Ndodhur (se Jam I Bindur Qe Pas Niknejmeve Te Komenteve Te Mesiperme Ka Fytyra Aktoresh Qe I Kan Thithur E Po I Thithin Gjakun Teatrit Kombetar Me Paaftesin Edhe Parazitizmin E Tyre) Te Cilet Jan Dridhur Si Lepujt Ne Dhomat E Rrenuara Te Zhveshjes Se Aktoreve, Kur Kan Menduar Te Bejn Te Njejten Gje Se Kishin Ndoshta Edhe Kater Muaj Qe Punonin Pa Lek. Po Nuk Kan Patur Guxim Edhe Integritet Moral. Se I Paafti Nga I Talentuari Njihet Edhe Nga Guximi, Po Po Guximi Artistik Qe I Jep Aktorit Ne Sken Nje Shkelqim Te Vecant Qe Trebicka E Ka Edhe Keta Mijt Nuk E Kan. Keshtu Pra Dallkauke Te Mesiperm Mos U Fshihni Pas Niknameve Dhe Forumeve O Shkoni E Thuajani Ne Sy Si Ai Ka Ber Mijra Her Me Ju. E Mos Pergojoni Neper Forume Njerez Qe E Ardhmja Do Vertetoje Por Jo Me Pak Se E Tashmja Madhsin E Figures Se Tyre (tij). Sa Per Kristaq Skram Sallamin Nje Dallkauk Politik Te Hedhur Ne Krye Kolltukun E Mykur Te Tk, Ashtu Si Nje Novel Mediokre Lavderohej Ne Lidhjet Komuniste Te Shkrimetareve, I Them O Dallkauk I Paafte E Medioker Nje Der E Mbyllur Per A.trebicken Eshte Turp I Paaftesis Tende Dhe Jo I Tk... Sepse Ti Aty Je Pasuesi Nje Tjeter Dallkauku Politik Kico Londos, Dy Verra Uji Ne Banjo. Ndersa Ai Institucion Ka Kollos Te Perjetsuar Ne Broxe Zemrash Njerezish, Te Cilat Nuk Jan Thyer Nga Ai Veprim I A.trbickes Sepse Shpirtrat E Atyre Kolloseve Qe Jam I Bindur Qe Jan Ne Ate Sall Kan Qen Me Te... Duke I Then Qe Beje Ti Ate Qe Spatem Mundesi Te Bejm Ne Ne 50 Vite Apo Edhe Me Shume Qe Luajten Er Dekorata Te Ndryshkura E Jo Edhe Per Te Mira Materiale Qe Jan Te Domosdoshme. Keshtu Komunistet E Mi Te Vegjel Te Mesiperm, Arti Ne Te Gjithe Boten Paguhet Dhe Pagesat Rregullohen Strikt Dhe Jo Nga Kritaq Lesha Apo Kico Lesha Po Nga Titullare Dinjitoz Institucionesh Qe Kujdesen Me Pare Keto Gjera Se Sa Tiu Ndodhe Gjema. Gjemat Qe I Bien Te Talentuarit Apo Edhe Gjenit Ndodhin Qe Te Shtypen Vemjet E Qe Te Pastrohet Pislleku. Po Me Qe Ne Vendin Tone Keto Te Fundit Jan Ne Sistem Ju Them Qe Ajo Ishte Gjema E Pare E Nje Njeriu Te Fort Qe Duhet Duartrokitur, Po Ju Siguroj Qe Nuk Eshte E Fundit. Edhe Nje Gje Lereni Studentet E Aktrimit Edhe Regjis Te Hyne Sic E Meritojn Ne Teater. Mos I Trajtoni Ata Si Vrases Te Te Ardhmes Te Teatrit Duke I Len Ata Jasht. Mos Kini Frik Nuk Jan Te Gjithe Studentet E Fredit... Ka Edhe Nga Te Birces....hahahahahahahaha Posht Plehrat.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Alfred Moisiu: Kujtimet e familjes sime
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-07-2009, 13:40
  3. Gazeta Shqiptare veteinskenon "bllokim te gazetes" per te krijuar sensacion
    Nga Bledari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 13:45
  4. Kosta Trebicka lidhje biznesi me njeriun e KGB-sė
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 15:46
  5. Alfred Moisiu
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-05-2003, 07:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •