Close
Faqja 11 prej 39 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 383
    i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Nuk mund te kuptoj se cfare kerkojne njerezit si ju! Kerkon bashkim territoresh vetem pse kane nje gje te perbashket, fene!!! Nuk e di nese ti e di cfare eshte shteti. Si funksionon ai, cfare do te merret si vlere ne ate shtet, me cfare ligje do te udhehiqet. Mendon ti si nje shqipetar europian do te deshiroje te qeveriseshe nga ligjet e sheriatit? Mendon ti se eshte e mundur nje bashkejetese me turqit e neveritshem, qe sa here me kujtohen me vie te vjelle, me ata turq qe dhunuan vrane masakruan edhe familjen tende deri para 1 shekulli. Mendon ti qe nese turku duke na dhunuar dhe vrare na detyroi te pranojme dicka qe nuk ishte e jona tani te perqafojme ate dhe te luftojme per te?
    Pse do te duhej qe te bashkoheshim ne nje shtet musliman qe te kete paqe?
    Une me sa di kjo fe i ka rrenjet ne lufte, apo seshte ashtu? A ishte profeti luftetare?
    Ti bie ne kundershtim me fjalet tua. Ne fillim thua qe duhet te bashkohen ne nje shtet per te luftuar 50 shtete(USA) dhe pastaj thua qe ti e respekton USA pse nuk tregon te verteten ketu por fshehesh pas thenieve tua.
    Pse nuk tregon qe ne mendjen tende egziston vetem nje armik USA dhe bota e krishtere.
    Barca

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ulerimi (Ilyrim) paska shkruar (apo perkthyer, transmetuar) per permbytjen e New Orleans, po s'ka permendur Tsunamin ne Indonizi e gjetke ku te pakten 70 % e viktimave ishin myslymane. Po per ate cfare thagme "shpjegimi" ka?!!!

Ti o qyq as emrin e vendlindjes tende nuk di te shkruash, lere me te tjerat. Them "vendlindje" se "atdhe" duhet te kesh ndonje cope shkretetire ne Lindjen e Mesme.

i/e regjistruar Maska e kafiri
    Anėtarėsuar
    08-12-2006
    Postime
    50

Per ata qe me duan dhe i dua.

Ore Shoke, Ju Dergoj Nje Poezi Dhe Me Falenderoni, Po Mire Po Qe Ju Dergova 10 Faqe Informacion Per Mjekerpykat Nga Vete Ata Sdoli Nje Burre Te Me Falenderoje, Me Falni Edhe Vajze Po Qe Nuk Jam Kundra.

Megjithate Futini Ndonje Liter Vere Se Ju Ben Mire Per Zemren, Thote Doktori.
    Mos Lexoni Budallaleqe Mjekerpyukash Se Do Vdisni Te Rinj, Them Une.

Mos Pafshi Endra Te Frikshme Kur Te Beni Gjumin E Drekes.

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar mė parė nga ILyrium
    Ende spo mund te kuptoj pse fut hundet te beduinet, mesa di un beduinet nuk e kan pushtuar Shqiprin, arabet kan qen tregtar dhe e kan sjell Islamin ne trojet tona para Pushtimit Osman, dhe tani del se ti ke urrejtje ndaj ISLAMIT, kurse ne anen tjeter thua "un skam asgje te keqe me muslimanet". As Turqit nuk lan kurfar kulture te tyre kombtare perpos ISLAMIN.
    Cfare ke mor turk-arab po ti ke ardhur ketu per te mbrojtur turkun dhe sulmuar shqiptaret, dhe pastaj merrni guximin te thuani qe sjeni terroriste dhe mbroni paqen. Po turku deri dje dhunoi familjen tende o arab, nuk e ke idene se si u kthyen ne muslimane familja juaj e tani tregon perrala nga tregtaret arab. Po pse feja qenka pansion dreke per tu nderruar aq lehte. Tani nese viejn disa tregetare kinez do te behemi budiste ne?
    Thua qe asgje skemi marre tjeter me dhune nga turku pos islamit qe e perqafuam me deshire!!! Pse mund te dallosh ti nje shqiptare nga nje turk ne cilin do aspekt kulturore qe nga veshja? Po ne deri dje quanim veten turk o militant fetare.

po qfar emra deshte te vejn muslimanet, mos deshte te vejn emra krishter me pretekstin te ruajm "kulturen dhe traditen" ??. Kjo si je duke thene ti, ateher ne duhet te kthehemi ne pagan sepse kultura e ilireve ishte paganizmi, te adhurojm diellin e henen , a te duket e logjikshme kjo Darrrrus ????
    Po pse te na vejne emrat turqit a nuk duket qe ne te leme emrat tane ashtu sic i kishim me heret ''Gjon, Gjergj'' por te fillojme me Mustafa Rrahim.

Jam i sigurte qe po te shkruaje ti historine e popullit tend shqiptar, Skenderbeu nuk do te ishte hero por tradhetare.
    Barca

Pash zotin ca merreni me keta njerez te marum. Lerini te derdellisin per bashkim mysliman dhe te enderrojne per konfederate panmyslimane se ska per te ndodhur ndonjehere. Lerini te shijojne delirin e tyre se sic filluan te flasin ashtu dhe do pushojne.

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Mos u nxeh more DARIUS....

Nuk eshte se vetem muslimanet kerkojne te rikthejne nje shtet islam. Edhe hebrejt e enderrojn dhe punojne per kete cdo dite. Edhe katoliket mblidhen rreth vatikanit si kelyshat ... Edhe ortodokset po ashtu, po ndjekin politikat e tyre asimiluse kultorere ( pasi tank spo mund te perdorin)... Keshtu eshte e ndertuar bota. Ateistet ne anen tjeter me ndonje debil qe nxjerr historia mundohen te shuajn e te shkatrrojne ne emer te (?!).... kto se din as ne emer te kujt luftojne aman!.
    Secili lufton per idealin e tije ... KTU TI MERRU ME INDIVIDIN E JO ME IDEALIN, pasi idealine e besimtarit muslman , katolik, hebre apo ateist nuk e njeh.... dhe sigurisht qe nuk e perfgaqson nje mesazzh ktu ne forum...
    Mbaj gojen here tjera, ashtu si edhe ata sipershkruesit qe nuk dijn vetem me sha...
    Edhe po te rikujtoj edhe njehere se kete tem se kan hapur muslimanet ... OK?!

Ty te kam vene re dhe me pare une qe nuk i lexon mesazhet e te tjereve. Hapi syte zotrote dhe hapi beji kater:

Pash zotin ca merreni me keta njerez te marum
    Lexon gje ti aty gjithe myslimane apo thjesht per ata qe kane shprehur mendimin e tyre? Lexove ti te thoja gjithe myslimanet une? Merruni ore me temen dhe jo cfare thote njeri apo tjetri.

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    OK..... me fal. Perderisa sa ti je drejtues i forumit, un skam asnje te drejte te dal jasht politikave tuaja. I lexoj te gjitha mesazhet, qe serjozisht ta shpifin. Po nuk shof ktu fondamentalizem islamik me shum sesa shof islamofobi te shtirur. Nuk shof ktu me shum musliman sesa antimusliman te terbuar....
    Nejse , me fal dhe nuk shkruaj me ktu...

Vetem nje gje kam deshir te them...
    Zbato parimet tuaja
    DENY IGNORANCE

Ate jam duke bere. Po e mohoj injorancen duke denuar nje pretendim qesharak per nje deshire te disave per ta pare Shqiperine ne nje bashkesi panislamike. Qarte dhe shkurt jam shprehur. Spo denoj as fene dhe as besimtaret e saj. Konfederatat dhe bashkesite le ti bejne andej nga Azia dhe Arabia. Ska pune Shqiperia qe eshte ne mes te Europes.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Ate jam duke bere. Po e mohoj injorancen duke denuar nje pretendim qesharak per nje deshire te disave per ta pare Shqiperine ne nje bashkesi panislamike. Qarte dhe shkurt jam shprehur. Spo denoj as fene dhe as besimtaret e saj. Konfederatat dhe bashkesite le ti bejne andej nga Azia dhe Arabia. Ska pune Shqiperia qe eshte ne mes te Europes.
    Ore Darus, separi mos kij frig se nuk eshte duke ndodhur bashkimi ISLAM, e shikoj sa frigohesh qe vetem po e permendim,por po te ndodhte ti paske per te vdekur. (shenj urrejtje, shenj zilie). Por si do qe te jet kjo do te ndodh kete ta garantoj ty edhe te gjith tjerve. Nuk di se si nuk e fut logjiken ne pun pak, dhe sje ne gjendje ta pranosh bashkimin Islam. Shtetet e Amerikes, Shtetet e evropes, jan popuj me kultura te ndryshme si nata me dit, por i bashkon Krishterimi, njeashtu edhe neve Darus edhe pse jemi shqiptar mirpo me muslimanet atje ne azi e afrik e ku do qe jan na bashkon ISLAMI.

Qetesohu Darus sepse njeher per njeher tani muslimanet jan te pėrēar dhe ska shenja bashkimi (perveq ne Palestin), ska nevoj te besh panik, deri sa te vedijsohemi pak

Te pershendes bashkėkombas

Faqja 11 prej 39 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Shoqėria "Bashkimi" nė 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  3. Bashkimi Kombėtar: Sfida Dhe Realiteti
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-03-2009, 14:01
  4. Bashkimi Tirane, Shprefeja e re?
    Nga Tulipani Zi nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 21:27
  5. EUKARISTIA - BURIM BASHKIMI dhe PERSOSMERIE
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-03-2006, 19:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •